مهری همسفر قایدی شد(عکس)
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - به گزارش “ورزش سه”، فوتبالی ها چند روزی را به مناسبت سال جدید تعطیل هستند و اکثرا به شهر های خود رفته اند.
در این بین سعید مهری، هافبک استقلال تنوع به کار داده است، او که اصالتا اهل میانه است ترجیح داده به همراه مهدی قایدی به بوشهر برود و این دو بازیکن آبی پوش در لحظه تحویل سال کنار یکدیگر بودند که نشان از صمیمیت این دو دارد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
قایدی که اصالتا اهل بوشهر است تعطیلات را به همراه خانواده در سرزمین مادری به سر می برد. گرچه که این بازیکن خیلی امیدوار بود این روز ها در جمع ملی پوشان باشد اما این اتفاق برایش میسر نشد و شاید به بعد موکول شود.
هر دو این بازیکن روزهای خوبی را به خصوص در اواخر سال 1401 در استقلال سپری کردند و با گذران تعطیلات برای شروع دوباره آماده می شوند.

در اصل باید پایان سال را جشن بگیریم نه شروع سال را…آرزوی سلامتی و خوشحالی برای همه عزیزانم امیدوارم آغاز سال جدید توام با اتفاقات خوب و قهرمانی تیم محبوبمون همراه باشه
آبی پوشان پایتخت تا سوم فروردین تعطیل هستند و از پنجشنبه تمرینات خود در سال جدید را از سر می گیرند.
-
سه شنبه ۱ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۷:۱۰
-
۱۳۶ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/475588/