پیام فارس

آخرين مطالب

احداث و تعمیر 61 مسکن محرومان نورآباد ممسنی گفتگو

احداث و تعمیر 61 مسکن محرومان نورآباد ممسنی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - امید حاجتی در نشست خبری گفت: در این شهرستان 168 روستا جامعه هدف فعالیت‌های ماست که در این روستا‌ها حدود 8 هزار و 100 نفر خانوار را تحت حمایت داریم و از این تعداد هم حدود 3 هزار و 530 خانوار زن سرپرست خانوار هستند.
او با بیان اینکه قریب 50 درصد جامعه هدف ما زنان سرپرست خانوار هستند، گفت: 2 هزار و 322 دانش‌آموز و 170 دانشجو تحت پوشش حمایت‌های کمیته امداد شهرستان ممسنی قرار دارند.
 
حاجتی یادآور شد: فعالیت‌های ما در کمیته امداد در حوزه پرداخت مستمری، کمک هزینه اجاره مسکن، وام‌های کارگشایی، اهدای لوازم ضروری منزل، وام‌های درمان و ودیع مسکن و ... هستند.
رئیس کمیته امداد شهرستان نورآباد با بیان اینکه در حوزه فرهنگی نیز کمک هزینه‌های دانش‌آموزی و دانشجویی را به جمعیت تحت پوشش خود اعطا می‌کنیم، ارائه فعالیت‌های مشاوره و کلاس‌های تقویتی و همکاری با طلاب حوزه علمیه را از دیگر فعالیت‌های فرهنگی این اداره عنوان کرد.
او همچنین اعطای جهیزیه به زوج‌های جوان را از دیگر فعالیت‌های این اداره عنوان کرد و گفت: امسال 135 نوبت اعطای جهیزیه داریم که تاکنون برای 42 مورد آن تأمین اعتبار شده است و مابقی هم طی هفته‌های آتی تأمین اعتبار خواهد شد.
حاجتی با بیان اینکه 61 مورد نیز فعالیت احداث و تعمیر مسکن محرومان داشته‌ایم، گفت: این کار را در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری با سپاه و بنیاد مسکن انجام می‌دهیم. در طرح احداث 40 هزار واحدی، حدود 35 مورد جزو جامعه آماری ما هستند که در قالب اعطای وام 60 میلیون بلاعوض و 200 میلیون تومان وام قرض‌الحسنه به آنان کمک می‌کنیم.
رئیس کمیته امداد شهرستان نورآباد ممسنی با تصریح اینکه همچنین 50 مورد احداث مسکن هم همکاری با بنیاد مسکن داشتیم که به سرانجام رسیده است، گفت: در این شهرستان در بحث اجاره بها به 322 خانوار تحت پوشش کمک می‌کنیم و امسال نیز بیش از 3 میلیارد تومان اعتبار وام‌های ودیعه مسکن به مددجویان پرداخت کردیم.
او از پرداخت 137 مورد وام کارگشایی در قالب وام‌های فرهنگی و درمانی در این شهرستان خبر داد و گفت: بالغ بر یک میلیارد و 500 تومان برای اعطای وام‌های درمانی توانستیم از مرکز استان اخذ کرده و میان بیماران نیازمند توزیع کنیم.
حاجتی با بیان اینکه همچنین طی این مدت اعطای 257 فقره وام اشتغالزایی را در دستور کار قرار دادیم، گفت: میزان پرداخت مستمری به مددجویان کمیته امداد در 6 ماهه دوم سال افزایش چشمگیری داشته است.
رئیس کمیته امداد شهرستان نورآباد، عمده‌ترین مشکل این اداره را کمبود نیرو عنوان کرد و افزود: این مشکل را در قالب طرح مراکز نیکوکاری تا حدودی مرتفع کردیم و هم‌اکنون 3 مرکز نیکوکاری فعال در شهرستان نورآباد ممسنی فعالیت می‌کنند و به یاری خدا تا پایان سال دو الی یک مرکز دیگر هم به این مراکز اضافه خواهند شد.
او، شمار خانواده‌های طرح ایتام و محسنین در این شهرستان را 616 نفر اعلام کرد و افزود: در این شهرستان یک هزار و 634 نفر از ایتام و محسنین حمایت می‌کنند.
حاجتی همچنین از فعال بودن 10 هزار صندوق صدقات در سطح شهرستان نورآباد با درآمد بالغ بر 50 میلیون تومان در ماه خبر داد و گفت: این درآمد تنها مختص شهرستان ممسنی است و درآمد‌های صندوق‌های صدقات هم فقط در همان مناطقی هزینه می‌شوند، که جمع‌آوری شده‌اند.
رئیس کمیته امداد شهرستان نورآباد ممسنی در ادامه سخنان خود از توزیع 500 بسته تحصیلی میان مددجویان کمیته امداد از ابتدای سال تحصیلی جاری خبر داد و گفت: همچنین حدود 200 بسته تحصیلی هم توسط مراکز نیکوکاری میان مددجویان توزیع شده است.
توزیع 600 بسته معیشتی در ماه رمضان سال جاری میان نیازمندان و همچنین پخت و توزیع 25 هزار پرس غذای گرم در مناسبت‌های مختلف از دیگر مواردی بود که وی از آن‌ها یاد کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/282245/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

ایران معادلات را به هم می‌زند | رونمایی از یک قدرت پنهان در خلیج فارس؛‌ کابوس دشمنان از راه رسید

عکس/ طرحی درباره تلاش برای جعل نام خلیج فارس

وکلا و کارشناسان، شاهرگ حیاتی عدالت در سیستم قضایی

تأکید دستیار وزیر بر تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

فواید شگفت انگیز نوشیدن آب لیمو/ بهترین زمان مصرف

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

دست درازی به نام «خلیج فارس» شگردی برای توسعه تجارت نظامی در منطقه

حضور وزیر علوم در منزل پروفسور افسانه صفوی و پروفسور ناصر ایران‌پور

عدالت در خاموشی‌ها، مشروط به تأمین امنیت خدمات حیاتی

رویای یک تحریف؛ پاسخ قاطعانه اسناد تاریخی به 5 دهه تلاش برای تغییر نام «خلیج‌فارس»

عکس/ نام خلیج فارس در گذرنامه شیخ زاید بن سلطان بنیانگذار امارات

حاکمیت ایران از نظر حقوقی بر آب‌های خلیج فارس غیر قابل انکار است

خلیج فارس‬⁩ تاریخ و جغرافیای اصیل منطقه ما است

دهه کرامت فرصتی برای ترویج سیره رضوی و گسترش محبت اهل بیت (ع)

ساعت کاری ادارات فارس تغییر کرد

انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند

امام رضا (ع) معلم بزرگ بشریت است

اگر می‌خواهید پیری سالمی داشته باشید، این غذاها را مصرف کنید

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

ایرانی ها چند کامنت زیر پست ترامپ درباره خلیج فارس گذاشتند؟ + عکس

آسیب‌شناسی رویکردها و نام‌ها از خلیج فارس تا دریای کاسپین

واکنش پزشکیان به ادعای عجیب درمورد تغییر نام خلیج فارس

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

توصیه‌های جدی به زنان/ این نشانه‌های پنهان سکته قلبی را نادیده نگیرید

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

تغییر ساعات کار ادارات استان فارس

حضور امام در جامعه باعث نزول برکات خداوند می‌شود

برگزاری جشن بزرگ مهمونی بابا رضا در بندرعباس+عکس

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

واکنش رئیس جمهور به موضوع خلیج فارس

واکنش پزشکیان به خبرها درباره احتمال تغییر نام خلیج فارس به نامی جعلی توسط ترامپ

پزشکیان: خلیج فارس، «خلیج فارس» خواهد ماند

واکنش پزشکیان به برخی اخبار درباره تحرکات ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس (+عکس)

پزشکیان پاسخ ترامپ را درباره خلیج فارس داد

علما در معرفی کردستان به عنوان استانی فرهنگی نقش موثری دارند

لطیفی: آرزو دارم لژیونر بشوم

واکنش پزشکیان به موضوع تغییر نام خلیج فارس + عکس

کمانداران البرزو چهارمحال بختیاری قهرمان کشور شدند

فراخوان خواننده لس‌آنجلسی درباره اقدام ترامپ علیه خلیج فارس

پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع)

استاندار خوزستان: خلیج‌فارس هویت ملی ایران است و هرگونه تحریف نام آن مردود است

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟