پیام فارس

آخرين مطالب

ممنوعیت هرگونه شکار در استان اردبیل /تداوم گشت‌های مشترک مقابله با شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان سازمان حفاظت محیط زیست

ممنوعیت هرگونه شکار در استان اردبیل /تداوم گشت‌های مشترک مقابله با شیوع آنفولانزای فوق حاد پرندگان
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اردبیل از تداوم گشت‌های مشترک حفاظت محیط زیست با اداره دامپزشکی استان برای مقابله با شیوع بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان در استان خبر داد.

پیام فارس

او ضمن قدردانی از همکاری اداره دامپزشکی استان برای مقابله با این بیماری، بیان کرد: وظیفه اداره کل دامپزشکی استان به عنوان دبیر این ستاد، رصد، اطلاع رسانی و پیگیری است که تا کنون عملکرد مناسبی برای مقابله با این بیماری داشته است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تصریح کرد: وظیفه حفاظت محیط زیست نیز در برابر مقابله با این بیماری، پایش مستمر زیستگاه های آبی و تالابی استان از لحاظ بررسی وضعیت پرندگان وحشی مهاجر است.
زیستگاه های آبی استان مداوم پایش می‌شود
شهند با اشاره به وضعیت مطلوب و سالم تالاب ها و زیستگاه های آبی استان، اذعان کرد: تمام زیستگاه های آبی، خصوصا زیستگاه های آبی شمال استان(به ویژه منطقه اصلاندوز) مداوم پایش شده و در صورت وجود مورد مثبت سریعا اقدامات لازم در جهت جلوگیری از شیوع آنفولانزای پرندگان انجام می شود.
او از تشکیل گشت‌های مشترک اداره دامپزشکی و حفاظت محیط زیست برای رصد و پایش مناطق خبر داد و گفت: تمام مشاهدات و وضعیت پرندگان روزانه توسط این گشت‌ها گزارش می شود.
مشاهده 2 لاشه مبتلا به آنفولانزا
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل در پاسخ به خبرنگار ایلنا مبنی بر آمار مشاهده آنفولانزای فوق حاد پرندگان در استان، عنوان کرد: 27 آبان ماه در تالاب سد میل مغان وجود 2 لاشه قوی وحشی مشکوک به آنفولانزا گزارش شد که بلافاصله با تدابیر بهداشتی به دامپزشکی پارس آباد انتقال یافت که جواب آزمایش مثبت اعلام شد.
شهند ادامه داد: پس از اعلام مثبت شدن تست آنفولانزای فوق حاد پرندگان، اداره کل دامپزشکی استان طی اطلاعیه ای به صورت رسمی وجود این بیماری را در تالاب سد میل مغان تایید کرد و برای مقابله با شیوع این بیماری تمهیدات لازم انجام شد.
او گفت: به غیر از 2 قوی وحشی مبتلا به آنفولانزا، لاشه یک مورد پرنده کاکایی نیز کشف شد و ابتلای این پرنده نیز به آنفولانزای فوق حاد پرندگان مثبت اعلام شد.
تداوم گشت‌های مشترک محیط زیست و اداره دامپزشکی
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اردبیل بیان کرد: مورد خاصی به غیر از موارد یاد شده در خصوص ابتلای پرندگان به این بیماری مشاهده نشده اما تا زمانی که ستاد مقابله با بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان در استان تشخیص دهد ما به انجام گشت های مشترک ادامه خواهیم داد.
شهند با بیان اینکه وضعیت عادی در تالاب های استان حاکم است، افزود: در راستای مقابله با شیوع این بیماری در تمام شهرستان ها گروه های گشت یگان حفاظت و همکاران نظارت بر حیات وحش در حال پایش مناطق هستند.
او در پایان تاکید کرد: در حال حاضر هرگونه شکار تا اطلاع ثانوی به دلیل خطرات احتمالی این بیماری ممنوع اعلام شده و با متخلفان طبق ضوابط قانونی برخورد خواهد شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/163727/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آرایش مذاکراتی ایران و آمریکا

روایت‌سازی ترامپ درباره تأسیسات هسته‌ای ایران

سرمقاله شرق/ سیاست امنیت ملی از موشک تا زنبورک

این خوراکی‌ها قاتل دندان هستند

چرا هر مشاور املاکی باید از نرم افزار مدیریت املاک استفاده کند؟

کاهش 600 هزار نفری متقاضیان لاتاری خودرو

لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد

تصادف پارس و تریلر در گردنه کولی‌کش خرمبید

تشییع باشکوه سه شهید مدافع امنیت در چابهار

سرمقاله همشهری/ وحدت؛ سپر ملت در توفان توطئه‌ها

از مذاکره کنار نکشیم، میز را به موشک بست که بست(!)

سخنگوی صنعت آب: آمار ها نشان دهنده سال سخت آبی است

آغاز پرداخت وام 250میلیونی تعمیر و بازسازی مناطق جنگ‌زده

آبگرفتگی معابر در شهرستان خفر

ساخت زمین چمن مصنوعی در مدارس شهر آباده

سرمقاله ایران/ گفت‌وگو از موضع اقتدار؛ منطق دیپلماسی در جهان پیچیده امروز

ابطال برجام از سوی غرب و آویزان شدن غربگرایان از مکانیسم ماشه!

این سبزی سرشار از ویتامین C است و از قلب حفاظت می‌کند

جانباز 70 درصد قطع نخاعی در شیراز به یاران شهیدش پیوست

آسمانی شدن جانباز 70 درصد در کازرون

برخورد خودرو با تریلر در گردنه کولی کش

سرمقاله اعتماد/ نقاط قوت و ضعف ایران در جنگ 12 روزه اسراییل

کیهان: ایران در جنگ پیروز شد؛ مذاکره، نسخه نجات دشمن است

هشدارِ شیوع سرخک در بحبوحه سفرهای تابستانی در آمریکا

کاهش یک درصدی شاخص فرابورس در هفته‌ای که گذشت

مناسبت روز/ یکشنبه، 22 تیر ماه

سرمقاله کیهان/ بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

سرمقاله هم میهن/ یک گزاره طلایی

جنگ 12 روزه و هوش مصنوعی

هشدار درباره ورود ویروس جدید به ایران/ علایم این بیماری ویروسی چیست؟

نرخ بیکاری جوانان بیش از 2 برابر بیکاری عمومی

بی‌سر و سامانی ساخت‌وساز

شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد

کاپیتان دوم خوزستانی‌ها در فجر

مراسم سوگواری ایام ماه محرم در نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اجرای طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در کانون‌های مساجد فارس

سرمقاله خراسان/ به دوگانه دیپلماسی و میدان پایان دهید

بیانیه شتاب‌زده؛ انتقاد نماینده مجلس ششم از بیانیه جبهه اصلاحات

سرمقاله دنیای اقتصاد/ تور حمایتی در شرایط جنگی

ثبت‌نام «وام ازدواج» 60 میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد

واژگونی خودرو در جاده کازرون به شیراز

توقیف کامیون حامل سوخت قاچاق در شهرستان مهر

آمار تب مالت در کشور و هشدار پوشش ناکافی واکسیناسیون در دام‌ها

صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

رکود در عرضه‌های اولیه

ایران جزء 10 کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام در سامانه سامد پاسخگوی جامعه هدف شد

هشدار هواشناسی درباره رگبار، رعدوبرق و باد شدید در 15 استان

چرا ایران اقدام به هدف قرار دادن موسسه وایزمن کرد؟

دوران تازه انتقام پوتین فرارسیده است؟