پیام فارس

آخرين مطالب

کام بختگان شیرین شد/ رهاسازی 55 میلیون متر مکعب آب به تالاب بختگان سازمان حفاظت محیط زیست

کام بختگان شیرین شد/ رهاسازی 55 میلیون متر مکعب آب به تالاب بختگان
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان فارس گفت: حق‌آبه رها شده از درودزن، بعد از طی مسیر 192 کیلومتری رودخانه کُر امروز یکشنبه به تالاب بختگان رسید و کام تلخ این تالاب و دوستداران محیط زیست را شیرین کرد.

به گزارش روابط عمومی حفاظت محیط زیست استان فارس، حیمدرضا ظهرابی با بیان اینکه حق‌آبه رها شده 55 میلیون متر مکعب بوده و بخشی از آب مورد نیاز تالاب بختگان را تامین می‌کند، افزود: تعیین این میزان از حقابه بختگان به تصویب شورای حفاظت منابع آب استان فارس رسید و با ظرفیت 30 متر مکعب در ثانیه بر اساس دستور استاندار در شورای حفاظت منابع آب استان و برپایه سیاست‌های مشترک سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت نیرو و با توجه به اهمیت حفاظت از محیط زیست، انجام شده است.
مدیرکل حفاظت محیط زیست فارس احیای تالاب بختگان را از اولویت‌های زیست محیطی فارس دانست و تاکید کرد که پیگیری تامین حق آبه بختگان و انجام اقداماتی برای احیای این تالاب و زنده کردن خدمات اکوسیستمی آن، همواره از دغدغه‌های این سازمان بوده است.
وی ضمن اشاره به تخریب سردهانه‌های برداشت به دلیل جریان شدید آب که در مسیر رودخانه منتهی به تالاب به ویژه در بند فیض آباد انجام شده بود، گفت: با همکاری نزدیک نیروهای شرکت آب منطقه‌ای، یگان حفاظت محیط زیست و شرکت بهره برداری منابع آب در کمترین زمان ممکن، سر دهانه‌های تخریب شده، بهسازی و مرمت شد.
ظهرابی از تلاش بی وقفه و شبانه روزی گروه‌های سیار برای حفاظت از این حقابه و همچنین از سازمان‌های مردم نهاد، کشاورزان و مراجع قضایی و سایر دستگاه‌های مسئول در تحقق این مهم قدردانی و اضافه کرد: قطعا بدون همراهی و حمایت استاندار فارس و مدیرعامل آب منطقه‌ای، رهاسازی آب بختگان با مخاطرات جدی مواجه بود.
وی با اشاره به انجام لایروبی مصب رودخانه، گفت: حق آبه تالاب بختگان به صورت بهینه و با کمترین اتلاف به بختگان رسیده است و این پایش همچنان تا پایان این عملیات مدیریت و ادامه خواهد یافت و امیدواریم همانند سال‌های پر آبی شاهد حضور و زاد آوری پرندگان مهاجر به خصوص گونه شاخص فلامینگو باشیم.
ظهرابی گفت: مهار کانون‌های گرد وغبار، تنظیم سطح سفره‌های آب زیرزمینی، بهبود کیفیت آب‌های زیر زمینی، جلوگیری از شور شدن اراضی کشاورزی در پایین دست، بهبود خُرد اقلیم منطقه از طریق افزایش رطوبت و ارتقا کمیت و کیفیت محصولات کشاورزی دیم و آبی محدوده تالاب و فراهم شدن ظرفیت مناسب طبیعت گردی از نتایج قابل پیش بینی تامین حقابه تالاب های طشک و بختگان به شمار می آید.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/160133/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آرایش مذاکراتی ایران و آمریکا

روایت‌سازی ترامپ درباره تأسیسات هسته‌ای ایران

سرمقاله شرق/ سیاست امنیت ملی از موشک تا زنبورک

این خوراکی‌ها قاتل دندان هستند

چرا هر مشاور املاکی باید از نرم افزار مدیریت املاک استفاده کند؟

کاهش 600 هزار نفری متقاضیان لاتاری خودرو

لیست قیمت جدید محصولات ایران خودرو اعلام شد

تصادف پارس و تریلر در گردنه کولی‌کش خرمبید

تشییع باشکوه سه شهید مدافع امنیت در چابهار

سرمقاله همشهری/ وحدت؛ سپر ملت در توفان توطئه‌ها

از مذاکره کنار نکشیم، میز را به موشک بست که بست(!)

سخنگوی صنعت آب: آمار ها نشان دهنده سال سخت آبی است

آغاز پرداخت وام 250میلیونی تعمیر و بازسازی مناطق جنگ‌زده

آبگرفتگی معابر در شهرستان خفر

ساخت زمین چمن مصنوعی در مدارس شهر آباده

سرمقاله ایران/ گفت‌وگو از موضع اقتدار؛ منطق دیپلماسی در جهان پیچیده امروز

ابطال برجام از سوی غرب و آویزان شدن غربگرایان از مکانیسم ماشه!

این سبزی سرشار از ویتامین C است و از قلب حفاظت می‌کند

جانباز 70 درصد قطع نخاعی در شیراز به یاران شهیدش پیوست

آسمانی شدن جانباز 70 درصد در کازرون

برخورد خودرو با تریلر در گردنه کولی کش

سرمقاله اعتماد/ نقاط قوت و ضعف ایران در جنگ 12 روزه اسراییل

کیهان: ایران در جنگ پیروز شد؛ مذاکره، نسخه نجات دشمن است

هشدارِ شیوع سرخک در بحبوحه سفرهای تابستانی در آمریکا

کاهش یک درصدی شاخص فرابورس در هفته‌ای که گذشت

مناسبت روز/ یکشنبه، 22 تیر ماه

سرمقاله کیهان/ بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

سرمقاله هم میهن/ یک گزاره طلایی

جنگ 12 روزه و هوش مصنوعی

هشدار درباره ورود ویروس جدید به ایران/ علایم این بیماری ویروسی چیست؟

نرخ بیکاری جوانان بیش از 2 برابر بیکاری عمومی

بی‌سر و سامانی ساخت‌وساز

شرایط پرداخت بیمه بیکاری تغییر کرد

کاپیتان دوم خوزستانی‌ها در فجر

مراسم سوگواری ایام ماه محرم در نمازخانه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اجرای طرح ملی «مسجد، کانون نشاط» در کانون‌های مساجد فارس

سرمقاله خراسان/ به دوگانه دیپلماسی و میدان پایان دهید

بیانیه شتاب‌زده؛ انتقاد نماینده مجلس ششم از بیانیه جبهه اصلاحات

سرمقاله دنیای اقتصاد/ تور حمایتی در شرایط جنگی

ثبت‌نام «وام ازدواج» 60 میلیونی فرزندان بازنشستگان کشوری آغاز شد

واژگونی خودرو در جاده کازرون به شیراز

توقیف کامیون حامل سوخت قاچاق در شهرستان مهر

آمار تب مالت در کشور و هشدار پوشش ناکافی واکسیناسیون در دام‌ها

صادرات حبوبات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد

رکود در عرضه‌های اولیه

ایران جزء 10 کشور برتر تولیدکننده مرغ در دنیا

مدیرکل بنیاد شهید استان ایلام در سامانه سامد پاسخگوی جامعه هدف شد

هشدار هواشناسی درباره رگبار، رعدوبرق و باد شدید در 15 استان

چرا ایران اقدام به هدف قرار دادن موسسه وایزمن کرد؟

دوران تازه انتقام پوتین فرارسیده است؟