پیام فارس

آخرين مطالب

تشدید نظارت بر ممنوعیت استفاده از مازوت در کارخانه سیمان تهران سازمان حفاظت محیط زیست

تشدید نظارت بر ممنوعیت استفاده از مازوت در کارخانه سیمان تهران
  بزرگنمايي:

پیام فارس - رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری اعلام کرد که واحدهای آلاینده‌ای نظیر سیمان تهران که در محدوده حوزه شهرستان ری قرار دارد، به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی نباید از گازوئیل و مازوت استفاده کنند و استفاده از این سوخت ممنوع است.

زهره عبادتی؛ رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه محیط زیست خبرگزاری تسنیم با بیان اینکه شهرستان ری به لحاظ جغرافیایی که در جنوب کلانشهر تهران قرار گرفته، تحت تأثیر عوامل متعدد آلایندگی است، اظهار کرد: با توجه به اینکه در فصل سرد سال قرار داریم، نظارت‌‌های مستمری بر روند فعالیت واحدهای آلاینده و همین طور سوختِ آنها از سوی محیط زیست انجام می‌شود.
وی با اشاره به قرارگیری در فصول سردِ سال گفت: هر ساله در فصول پاییز و زمستان شاهد پدیده وارونگی هوا هستیم که این مسئله در تشدید آلودگی هوا، به دلیل تعلیق ذرات معلق مؤثر است بنابراین باید اقدامات کنترلی و نظارتی بر روی واحدهای آلاینده تشدید شود.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری ادامه داد: یکی از مواردی که همواره از سوی محیط زیست مورد پایش و نظارت قرار می‌گیرد، سوخت کارخانه‌های سیمان و دیگر واحدهای آلاینده است زیرا همزمان با سرد شدن و افزایش مصرف گاز خانگی، شاهد افت گاز در این کارخانه‌ها هستیم.
عبادتی اضافه کرد: معمولاً در شرایطی که کارخانه‌ها و واحدهای آلاینده، در فصول سرد سال، برای ادامه فعالیت با افت فشار گاز مواجه می‌شوند، از سوخت بسیار مخرب "مازوت" به جای گاز استفاده می‌کنند که فوق‌العاده در آلودگی هوای شهرهای کشور نقش مؤثر دارد.
وی با بیان اینکه هرگونه تغییر در نوع سوخت کارخانه‌های آلاینده، به‌خصوص سیمان تهران تخلف زیست‌محیطی محسوب می‌شود، گفت: نظارت و بازرسی‌های مستمر از این واحدها تاکنون موجب شده که شاهد استفاده از سوخت مازوت در این کارخانه‌ها نباشیم اما در حین بازرسی‌ها اگر هرگونه تخلف زیست‌محیطی صورت گیرد، به طور جدی با آن برخورد می‌کنیم.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری، کارخانه‌های سیمان تهران و صنایع نفتی را جزو واحدهای آلاینده هوا در این شهرستان دانست و گفت: پایش و نظارت‌های مستمری بر روی سوخت این واحدها و نیز خروجی هوای آنها انجام می‌شود، زیرا وضعیت آلودگی هوای تهران نیز اجازه هیچگونه کوتاهی در این زمینه نمی‌دهد.
عبادتی همچنین تأکید کرد که واحدهای آلاینده‌ای نظیر سیمان تهران که در محدوده حوزه شهرستان ری قرار دارد، به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی نباید از گازوئیل و مازوت استفاده کنند و استفاده از این سوخت ممنوع است.
وی اضافه کرد: استفاده از سوخت مازوت یا گازوئیل توسط واحدهای آلاینده موجب می‌شود تا در فصلِ سرد سال پدیده وارونگی هوا غالب شده و شدت آلودگی‌ها نیز افزایش یابد، از طرف دیگر ذرات معلق تولید شده ناشی از سوخت مازوت و گازوئیل به بروز سرطان‌ها منجر می‌شود.
عبادتی همچنین از توافق اداره محیط زیست شهرستان ری با فرمانداری این شهرستان برای تأمین سوخت مورد نیاز صنایع بزرگ مقیاس برای تأمین سوخت گاز در فصول پاییز و زمستان خبر داد و گفت: طبق این توافق مقرر شده که سوخت گاز صنایع بزرگ‌مقیاس تأمین شود تا آنها مجبور به استفاده از مازوت و گازوئیل نباشند.
رئیس اداره محیط زیست شهرستان ری با اشاره به جرائم متخلفان در صورت تخطی از آیین‌نامه‌های زیست‌محیطی خاطرنشان کرد: واحدهای متخلفی که الزامات زیست‌محیطی را رعایت نمی‌کنند، در وهله اول اخطاریه زیست‌محیطی دریافت کرده و در صورت عدم اقدام موثر، واحد پلمپ شده و از طریق مراجع قضایی تحت پیگیری حقوقی قرار می‌گیرند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/158694/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علائم فشار خون بالا

ترس از غذا خوردن

ابلاغ نحوه اجرای تسویه و تهاتر بدهی‌ها و مطالبات دولت

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

یک فعال کارگری: دلار 79 درصد زیاد شد، مزد کارگر فقط 45درصد

واکنش مولوی عبدالحمید به توهین به اهل سنت در تلویزیون

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند / امیدواری به پیشرفت مذاکرات و توافق با آمریکا

وحدت شیعه و سنی ریشه در قرآن دارد نه یک مصلحت سیاسی

وحدت مسلمانان هدف اصلی دشمنان است؛ هوشیار باشیم

مذاکرات با آمریکا باید منافع ملت را تضمین کند

نخستین نمایشگاه عکس گل و گلاب میمند افتتاح می شود

تاکید علمای اهل سنت هرمزگان بر حفظ وحدت و قدردانی از رسانه ملی

وحدت را قربانی تسامح رسانه‌ای نکنید

جو عجیب سالن 2500 نفری تختی کازرون در فینال جام حذفی هندبال

نخستین واکنش مولوی عبدالحمید به توهین صداوسیما به اهل سنت

نگاهی به 4هفته پایانی لیگ یک

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند/ اشتباه صداوسیما تکرار نشود

حضور مولوی اهل سنت در برنامه زنده تلویزیونی برای آشنایی با فضایل ابوبکر + فیلم

تأکید ائمه جمعه اهل سنت گلستان بر جهاد با صهیونیست های غاصب

تصاویر؛ جاذبه‌های گردشگری شیراز در فصل بهار

نماینده ولی فقیه و استاندار کرمانشاه توهین به مقدسات اهل سنت را محکوم کردند

مسلمانان در مقابل اهانت به مقدسات مذاهب هوشیار باشند

این‌گونه که مذاکرات پیش می‌رود، به نظر می‌رسد احتمالاً به قراردادی منجر خواهد شد

مولوی عبدالحمید به توهین صدا و سیما به اهل سنت واکنش نشان داد

اولین واکنش مولوی عبدالحمید به توهین صدا و سیما به اهل سنت

اظهارات امام جمعه تهران به توهین اهل سنت در تلویزیون

پیاده‌روی خانوادگی در دریاچه شهدای خلیج فارس

پایان جدال فوق جذاب و 80 دقیقه‌ای؛ نیروی زمینی کازرون قهرمان جام حذفی هندبال شد

آیا ترامپ نظم بین‌المللی را به حال خود رها کرده است؟

بهبود سیستم ایمنی بدن با مصرف این مواد غذایی

سپاه، نماد اقتدار ملت ایران و ستون فقرات دفاع مقدس

قدردانی امام جمعه اهل سنت کیش از رئیس رسانه ملی + فیلم

عدالت شعار دین ما و فرمان خداوند است

تهدید ایران بی‌نتیجه خواهد بود

تاکید امام جمعه قشم بر‌ هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان

امام جمعه شیراز: چیزی نمی‌گذرد که شاهد نابودی آمریکا خواهیم بود

75 میلیارد تومان به پروژه آبرسانی خروسلو اختصاص پیدا کرده است

وحدت شیعه و سنی خط قرمز امت اسلامی است

مردم غزه در صف اول مقاومت قرار دارند

واکنش مولوی عبدالحمید به توهین به اهل سنت در صداوسیما

اعتراض نماینده بندرعباس به رکود پروژه‌ها؛ هرمزگان دیگر فرصت آزمون و خطا ندارد

امام جمعه اردبیل: اهالی تولید و مصرف نباید در نظر مسئولان یکسان باشند

جای تاسف است که تمام قشلاقات از بی آبی شکایت می‌کنند

◄ اقتصاد دریامحور؛ کلید توسعه ملی / اجرای پل خلیج فارس به تقویت اقتصاد دریاپایه کمک می کند

عده‌ای منافع ملی و وحدت را هدف قرار داده‌اند

هدف آمریکا از مذاکرات نفود، تفرقه‌افکنی و مانع از پیشرفت کشور است

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند

کاهش دریافت نمک برای کسانی که مشکلات کلیوی دارند

توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران مسکوکات