پیام فارس

آخرين مطالب

قول شهردار برای پیگیری جدی آسفالت معابر و کوچه‌های شهر خرم‌آباد گفتگو

قول شهردار برای پیگیری جدی آسفالت معابر و کوچه‌های شهر خرم‌آباد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرنگار مهر، داریوش بارانی بیرانوند در جلسه با «رضا سپهوند» نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر به‌حق بودن مطالبات مردم در حوزه آسفالت، به انتقاد نماینده ولی‌فقیه در لرستان، در خصوص وضعیت آسفالت اشاره و اظهار داشت: امام‌جمعه خرم‌آباد به‌درستی به این نیاز اساسی اشاره کرد که ناشی از ارتباط مستقیم با مردم و درک دغدغه‌های آنها است.
قول می‌دهم موضوع آسفالت را با جدیت پیگیری کنیم
وی با بیان اینکه موضوع آسفالت در سال‌های گذشته به‌صورت پیوسته در خرم‌آباد انجام نشده است، گفت: آسفالت مانند سایر خدمات شهری، نیازمند تداوم سالانه است، اما متأسفانه از سال 96 به بعد، این مسئله به‌صورت جدی در دستور کار شهرداری قرار نگرفت.
شهردار خرم‌آباد با اشاره به اقدامات گسترده شهرداری در حوزه‌های مختلف عمرانی، خدمات شهری، نورپردازی، زیباسازی، فضای سبز و پروژه‌های فرهنگی، تصریح کرد: باوجود تمام این تلاش‌ها، مطالبه مردم در خصوص آسفالت کاملاً به‌جا و نیازمند پیگیری جدی است.
بارانی بیرانوند، تصریح کرد: من ضمن تشکر از نماینده ولی‌فقیه در لرستان و عذرخواهی از مردم عزیز که شایسته خدمات مطلوب هستند، قول می‌دهم موضوع آسفالت را با جدیت پیگیری کنیم.
پارسال 100 هزار تن آسفالت اجرا شد
وی با اشاره به اقدامات گسترده شهرداری در یکی دو سال اخیر، افزود: طی این مدت، حجم قابل‌توجهی از معابر اصلی و کوچه‌های شهر آسفالت شده‌اند، به‌طوری که میزان آسفالت سال گذشته با کار چندین دوره شهرداری برابری می‌کند.
شهردار خرم‌آباد، گفت: سال گذشته حدود 100 هزار تن آسفالت بااعتبار 100 میلیارد تومان اجرا شد که از ظرفیت کامل کارخانه آسفالت شهرداری و بخش خصوصی استفاده شد.
بارانی بیرانوند، گفت: شهرداری خرم‌آباد از جمله شهرهایی بود که سهمیه قیر خود را به طور کامل جذب کرد.
ضرورت پیگیری برای تأمین قیر رایگان
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دستور اخیر معاون عمرانی وزیر کشور در خصوص تأمین قیر رایگان، بر ضرورت پیگیری این موضوع برای تحقق آن تأکید و از همکاری نمایندگان مجلس، استاندار و مسئولان استانی برای انعکاس شرایط خاص خرم‌آباد به وزارت کشور و اخذ تخصیص مضاعف قیر و اعتبارات آسفالت خبر داد.
شهردار خرم‌آباد، افزود: اگر همانند سال گذشته بتوانیم برنامه آسفالت را تداوم بخشیم، بخش عمده‌ای از نیازهای مردم برطرف خواهد شد.
بارانی بیرانوند، گفت: سال 1404 برنامه مفصلی برای بهسازی معابر داریم تا تمام معابر اصلی، کوچه‌های دارای وضعیت نامناسب و معدود معابر خاکی باقی‌مانده، آسفالت شوند و مشکلات مردم در این حوزه مرتفع شود.
وی ابراز امیدواری کرد که با حمایت‌های ملی و استانی، شاهد تحول اساسی در کیفیت معابر و سطح خدمات شهری برای مردم شریف خرم‌آباد باشند.
بنابراین، گزارش، «حجت‌الاسلام سید احمدرضا شاهرخی» نماینده ولی‌فقیه در لرستان در خطبه‌های نمازجمعه امروز از وضعیت آسفالت خیابان‌ها و کوچه‌های شهر خرم‌آباد انتقاد کرد و گفت: آسفالت خیابان‌های شهر خرم‌آباد خجالت‌آور است.
کد خبر 6439274

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/946386/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رخِ سعدی، صدایی از دل شیراز

بهمن موتور از فیدلیتی اِلیت جدید خود رونمایی کرد +جزئیات

گزارش تصویری از مراسم تجلیل از 60 استاد سرآمد آموزشی و فرهنگی دانشگاه شیراز با حضور وزیر علوم

«اولویت مردم تهران در نظرسنجی» و «تداوم اخبار جعلی از مذاکرات»

ترامپ: باید درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم/ درباره غنی‌سازی ایران هنوز تصمیم نگرفتم!

حوزه علمیه برای اهل مجاهدت است

برپایی محافل جشن و موکب‌های کانون‌های مساجد فارس در ولادت امام مهربانی ها

ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران و تغییر نام خلیج فارس نگرفته‌ایم

بیانیه رهبر انقلاب در صدمین سال تاسیس حوزه علمیه قم حکمیانه و پرمحتوا بود

شهر راز یک گام دیگر رو به جلو رفت

ترامپ: هنوز تصمیمی درباره تغییر نام خلیج فارس نگرفته‌ام

ترامپ بالاخره درباره خلیج فارس صحبت کرد

پوستر جذاب تراکتور؛ خلیج فارس، همیشه جاودان + عکس

گزارش تصویری از آیین بازگشایی مرکز شیراز شناسی و رونمایی از دانشنامه شیراز

امام رضا(ع) اقدامات بزرگی را برای عزت و استقلال امت اسلام انجام داد

رهبر معظم انقلاب: آمریکا چه‌کاره است که بیاید درباره‌ خلیج فارس اظهار نظر کند

واکنش ترامپ به گزارش‌ها درباره تلاش وی برای جعل نام خلیج‌فارس

فرزندآوری معکوس؛ بررسی رشد منفی موالید در سال 1403

پیشنهادهای بی‌شرمانه!

اشغالگری در روز روشن

چرا ترامپ تغییر نام خلیج فارس را مطرح کرد؟

توافقِ در سایه آمریکا و یمن با تسهیل‌گری ایران

محمد جواد ظریف به یک کارزار مهم پیوست + عکس

جزئیات دستگیری خواستگار مسلح در فارس

خلیج فارس

اظهارات ترامپ درباره تغییر نام «خلیج فارس»: تصمیم‌گیری خواهم کرد

فوری/ اولین اظهارات رسمی ترامپ درباره تغییر نام خلیج فارس

حریق کارخانه رنگ و مواد شیمیایی در شهرک صنعتی شیراز مهار شد

اولین واکنش ترامپ به احتمال تغییر نام خلیج فارس

وضعیت ورزشگاه 50000 نفری پارس شیراز

لق‌لقه دهان ترامپ

هند جنگ به پا کرد

روایت پاکستان از سرنگون ساختن جنگنده‌های هندی (زیرنویس فارسی)

واقعیت پزشکی درباره بیماری مزمن پسوریازیس

آنچه باید درباره «آسم» بدانیم؛ از باورهای غلط تا علائم بیماری

سناریوهای پیش روی قیمت دلار؛ آیا 60 هزار تومان می‌شود؟

سازمان بورس درباره عملکرد صندوق های سرمایه گذاری شفاف سازی کرد

هندوانه بخوریم یا نه؟!

وعده‌های سرخرمن یک خودروساز مونتاژی

توییت وزیرفرهنگ به ادعای آمریکایی‌ها؛ خلیج فارس همچنان فارس خواهد ماند

دستگیری خواستگار مسلح در شیراز؛ تیراندازی به دختر مورد علاقه و خواهرش!

فعالیت مرز ماهیرود تا فردا به حالت عادی باز می‌گردد

واقعیت تاریخ و جغرافیا خلیج فارس با تصمیم اتاق بیضی تغییر نمی‌کند

عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه گذاری مهر در فرابورس ایران

تحریف نام خلیج‌فارس از ابزارهای جنگ نرم است

نام جعلی «خلیج عربی» از کجا آمد؟

رشد 20 درصدی بانوان دوچرخه‌سوار فارس و درخشش در سطح ملی و بین‌المللی

خلیج نیلگون فارس همچنان فارس خواهد ماند

انتشار سند وزارت خارجه؛ کاربرد نام "خلیج فارس" توسط رئیس آل‌سعود در دوره قاجار (عکس)

واقعیت تاریخ و جغرافیای خلیج فارس با تصمیم در اتاق بیضی تغییر نمی‌کند