پیام فارس

آخرين مطالب

فاصله 60+600 کیلومتری اردکانی‌ها از چادرملو! اجتماعي

فاصله 60+600 کیلومتری اردکانی‌ها از چادرملو!
  بزرگنمايي:

پیام فارس - آفتاب‌‌نیوز :
تیم فوتبال چادرملوی اردکان سال گذشته مجوز حضور در لیگ برتر فوتبال ایران را بدست آورد. بسیاری از بنگاه‌های اقتصادی طبق مسئولیت اجتماعی خود در ورزش به خصوص در رشته فوتبال تیمداری می‌کنند اما مهمترین اصلی که باید مورد توجه قرار بگیرد این است که این کار در راستای توسعه ورزش در همان خطه و ایجاد شور و شعف مردمی باشد؛‌ موضوعی که مدیران معدن چادرملو اعتنایی به این موضوع نداشته‌اند.
نگاهی به تیم‌های حاضر در لیگ برتر فوتبال ایران نشان می‌دهد، بیشتر آن‌ها از تیم‌های صنعتی هستند که با وجود برگزاری تمریناتشان در تهران، هر کدام در شهرهای خود بازی‌هایشان را برگزار می‌کنند اما تیم فوتبال چادرملوی اردکان تنها تیمی است که هم تمرینات و هم بازی‌هایش را خارج از اردکان برگزار می‌کند.
بازی‌های تیم فوتبال چادرملو در استادیوم شهید نصیری یزد با گنجایش 12 هزار نفر برگزار می شود؛ استادیومی که عمر چمن آن به 15 سال رسیده و با توجه به سال‌ها غیبت یزد در لیگ برتر کیفت خود را از دست داده است. علاوه بر این تمرینات این تیم 600 کیلومتر دورتر از اردکان و در شهر کرج برگزار می شود!
با وجود این که مباحثی مبنی بر ساخت یک ورزشگاه در اردکان توسط چادرملو مطرح شده بود اما هیچ‌ اتفاقی درباره ساخت استادیوم چادرملو انجام نشده اما آیا بهتر نبود این موضوع قبل از تیمداری در لیگ برتر فوتبال و صرف هزینه‌های میلیاردی صورت می‌گرفت؟
قطعا نمی‌توان انتظار داشت ساخت یک استادیوم استاندارد برای میزبانی از لیگ برتر فوتبال به سادگی و در عرض یک یا دو سال به اتمام برسد؛ موضوعی که می‌تواند سرپوشی برای برگزاری خارج از خانه بازی‌های این تیم باشد اما آیا مدیران چادرملو قبل از صرف هزینه‌های میلیاردی برای تیمداری در لیگ فوتبال ایران نمی‌توانستند یک زمین تمرینی مناسب برای تیمشان تدارک ببینند تا از تحمیل هزینه‌های گزاف تمرینات روزمره در فاصله 600 کیلومتری اردکان جلوگیری کنند تا وقتی بازی‌های چادرملو به خاطر فقدان ورزشگاه در اردکان برگزار نمی‌شود، مردم اردکان که سرمایه تیم‌داری چادرملو از سرمایه‌ این شهر صرف می‌شود از حضور و تماشای تمرین تیم شهرشان به حداقل شور و شادی برسند؛ حداقل احساس کنند که تیمی در لیگ برتر دارند.
چنین اتفاقی در رشته فوتبال در شرایطی رخ داده که تیم والیبال چادرملو در سالن خاتمی اردکان به میدان می‌رود اما در فوتبال قدمی برای برگزاری بازی‌ها در اردکان برداشته نشده است. اینکه در سال‌های اخیر باب شده تیم‌های مختلف برای رفاه کادر فنی و بازیکنان غیر بومی،‌ تمرینات خود را در تهران یا شهرهای نزدیک به آن برگزار کنند؛ اتفاقی غیرحرفه‌ای است که به یک اپیدمی در فوتبال ایران تبدیل شده است.
منبع: خبرگزاری ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/942531/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی اتمی واشنگتن در ریاض و تهران

ب.ز در نقش خودروساز؛ بابک همه جا

ضدحال بزرگ ترامپ به مودی

نقش جدید عربستان در معادلات آمریکا

اول تجارت بعد سیاست

تحلیلگر عربستانی: ریاض حامی توافق ترامپ با ایران است

کاسبی خانوادگی!

تعویق انتخابات بهشت اصولگرایان

مصرف این سه دارو خطر مرگ ناگهانی را افزایش می‌دهد

کاهش محدود قیمت‌ها در بازار سکه، طلا و دلار

وزیر کشور: امکان ندارد با این توسعه شهرنشینی آب شرب کل کشور را تامین کنیم

معاملات اوراق مالی اسلامی از مالیات معاف شد

جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا

دردسر تازه مستأجران؛ خدمات بانکی فقط با ثبت در سامانه املاک

یوان، روبل و روپیه؛ کدامیک جانشین دلار خواهند شد؟

یک مقام مسئول: اموال واگذار شده بابک زنجانی به وزارت نفت، ارزش اقتصادی ندارد

حذف 4 صفر از پول ملی، دردی از تورم دوا می‌کند؟

کشف بیش از 340 میلیارد ریال کالا و میوه قاچاق در داراب و شیراز

واکنش یک مقام قضایی به اظهارات ترامپ درباره خلیج فارس

هزینه میلیاردی سالانه حمل زباله، سد توسعه اردکان شده است

یک کیلو هروئین در معده مسافر اتوبوس نایین + عکس | حجم مواد بلعیده شده را ببینید

سفر رئیس رسانه ملی به هرمزگان

بازداشت متخلفان و سارقان در شیراز

تلاش آتش‌نشانان شیرازی برای زنده‌گیری مار

اعضای باند کلاهبرداری 110 میلیاردی در فارس به آخر خط رسیدند

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست وارد شیراز شد

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان فارس منصوب شد

ساعت کاری طولانی بر سلامت احساسی افراد اثر می‌گذارد

مغز خود را با «یادگیری» مستمر شارژ کنید

6 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات تامین شد

حرکت بنزین به‌ سوی حساب‌های بانکی؛ تا پایان تیر اجرای طرح نهایی می‌شود

پیشنهادی برای ساماندهی اتباع خارجی در بازار کار ایران

فروردینِ سرد صنعت؛ سقوط 30 درصدی تولید در نخستین ماه 1404

بازار سیمان در دست دلالان؛ صنعت ساختمان در آستانه بحران تعطیلی است

وزیر کشور: در حوزه پسماند کار نیمه تمام زیاد داریم

ایران در یک قدمی خروج از لیست سیاه FATF؟

تولد نوزاد ایرانی در کلاس درس

لزوم توجه به ظرفیت‌های اهل سنت در برنامه‌ریزی سازمان تبلیغات اسلامی

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات ترامپ و بازگشت بابک زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی

اتحاد دانش و فناوری؛ گام بلند محیط زیست ایران برای نجات تنوع زیستی

خلیج فارس در نقشه‌ها و اسناد تاریخی + فیلم

رد رشوه سکه‌های تمام بهار آزادی در اوز

فیلم اسکورت سنگین ترامپ در خیابان‌های قطر با سایبرتراک تسلا | ویراژ کنار خلیج فارس!

تکمیل زنجیره ارزش، چشم‌انداز پتروشیمی ارومیه

قتل با اسلحه در زرین‌دشت و دستگیری قاتل در شیراز

قتل پیرزن 85 ساله در داراب و دستگیری قاتل در شیراز

دستگیری قاتل و همسرش به همت پلیس کازرون

مرمت 396 قلم شی میراث منقول ملی فارس