پیام فارس

آخرين مطالب

ساعت کاری طولانی بر سلامت احساسی افراد اثر می‌گذارد علمي

ساعت کاری طولانی بر سلامت احساسی افراد اثر می‌گذارد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مهر / ساعات کاری طولانی ساختار مغز به خصوص نواحی مرتبط با تنظیم احساسی و عملکرد اجرایی مانند حافظه فعال و حل مشکل را تغییر می‌دهد.
به گزارش فیز، این یافته جدید طی تحقیقی در نشریه آنلاین Occupational & Environmental Medicine منتشر شده است. به گفته محققان کار کردن بیش از حد «تغییرات عصبی تطبیقی» ( neuroadaptive changes) ایجاد می کند که احتمالا روی سلامت شناختی و احساسی فرد تاثیر می گذارد.
پیش از این مشخص شده بود ساعات کاری طولانی با افزایش خطر ابتلا به بیماری های قلبی، اختلالات متابولیکی و چالش های سلامت ذهنی مرتبط است. سازمان بین المللی کار نیز تخمین می زند کار کردن بیش از حد عامل مرگ بیش از 800 هزار نفر در سال است.
هرچند پیامدهای رفتاری و روانشناختی کارکردن بیش از حد قابل درک است، مکانیسم های عصبی زیربنایی و تغییرات آناتومیکی آن تاکنون در ک نشده اند.
برای این منظور محققان تجزیه و تحلیل ساختاری حجم مغز را برای مقایسه تاثیر کارکردن بیش از حد روی نواحی خاصی از مغز کارمندان بخش خدمات درمانی که به طور عادی بیش از 52 ساعت در هفته کار می کنند، به کار گرفتند.
آنها داده های مورد نظرشان را از تحقیقGROCS و اسکن های ام آر آی که برای بررسی تاثیر شرایط کاری روی ساختار مغز انجام شده بود، جمع آوری کردند. از شرکت کنندگان در پژوهش GROCS خواسته شد تا اسکن های ام آر آی اضافی نیز ثبت کنند و تحلیل نهایی شامل 110 فرد بود. بیشتر این افراد در بخش خدمات درمانی فعالیت می کردند و به طور دقیق تر 32 شرکت کننده در هفته اضافه کاری داشتند و 78 نفر فقط ساعات معمول کار کردند.
افرادی که هر هفته ساعات طولانی تری کارکردند، به طور قابل توجهی جوان تر بودند، مدت زمان کمتری را صرف کار می کردند و تحصیلکرده تر از افرادی بودند که فقط در ساعات استاندارد فعالیت می کردند. تمایز در حجم مغز افراد با استفاده از یک تکنیک تصویرداری عصبی به نام VBM که تفاوت ناحیه های مختلف مغز را در سطح ماده خاکستری بررسی می کند، ارزیابی و پس از آن بر مبنای اطلس که از منابع از پیش تعریف شده برای شناسایی و برچسب زدن ساختارها در عکس های مغز استفاده می کندف تحلیل شد.
تحلیل مقایسه ای یافته ها نشان داد در بخش های مرتبط با عملکرد اجرایی و تنظیم احساسی مغز افرادی که در هفته 52 ساعت یا بیشتر کار کردند، تغییرات بیشتری نسبت به افرادی که در ساعات استاندارد کار می کنند، وجود دارد.
به عنوان مثال تحلیل مبتنی بر اطلس نشان دهنده 19 درصد افزایش در حجم ژیرای وسط پیشانی در افرادی با ساعات کاری طولانی در مقایسه با افرادی بود که در ساعات عادی فعالیت می‌کردند. این بخش از مغز نقش مهمی در عملکردهای مختلف شناختی دارد. این بخش با توجه کردن به موضوعات، حافظه فعال و پردازش زبانی مرتبط است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/956165/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی اتمی واشنگتن در ریاض و تهران

ب.ز در نقش خودروساز؛ بابک همه جا

ضدحال بزرگ ترامپ به مودی

نقش جدید عربستان در معادلات آمریکا

اول تجارت بعد سیاست

تحلیلگر عربستانی: ریاض حامی توافق ترامپ با ایران است

کاسبی خانوادگی!

تعویق انتخابات بهشت اصولگرایان

مصرف این سه دارو خطر مرگ ناگهانی را افزایش می‌دهد

کاهش محدود قیمت‌ها در بازار سکه، طلا و دلار

وزیر کشور: امکان ندارد با این توسعه شهرنشینی آب شرب کل کشور را تامین کنیم

معاملات اوراق مالی اسلامی از مالیات معاف شد

جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا

دردسر تازه مستأجران؛ خدمات بانکی فقط با ثبت در سامانه املاک

یوان، روبل و روپیه؛ کدامیک جانشین دلار خواهند شد؟

یک مقام مسئول: اموال واگذار شده بابک زنجانی به وزارت نفت، ارزش اقتصادی ندارد

حذف 4 صفر از پول ملی، دردی از تورم دوا می‌کند؟

کشف بیش از 340 میلیارد ریال کالا و میوه قاچاق در داراب و شیراز

واکنش یک مقام قضایی به اظهارات ترامپ درباره خلیج فارس

هزینه میلیاردی سالانه حمل زباله، سد توسعه اردکان شده است

یک کیلو هروئین در معده مسافر اتوبوس نایین + عکس | حجم مواد بلعیده شده را ببینید

سفر رئیس رسانه ملی به هرمزگان

بازداشت متخلفان و سارقان در شیراز

تلاش آتش‌نشانان شیرازی برای زنده‌گیری مار

اعضای باند کلاهبرداری 110 میلیاردی در فارس به آخر خط رسیدند

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست وارد شیراز شد

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان فارس منصوب شد

ساعت کاری طولانی بر سلامت احساسی افراد اثر می‌گذارد

مغز خود را با «یادگیری» مستمر شارژ کنید

6 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات تامین شد

حرکت بنزین به‌ سوی حساب‌های بانکی؛ تا پایان تیر اجرای طرح نهایی می‌شود

پیشنهادی برای ساماندهی اتباع خارجی در بازار کار ایران

فروردینِ سرد صنعت؛ سقوط 30 درصدی تولید در نخستین ماه 1404

بازار سیمان در دست دلالان؛ صنعت ساختمان در آستانه بحران تعطیلی است

وزیر کشور: در حوزه پسماند کار نیمه تمام زیاد داریم

ایران در یک قدمی خروج از لیست سیاه FATF؟

تولد نوزاد ایرانی در کلاس درس

لزوم توجه به ظرفیت‌های اهل سنت در برنامه‌ریزی سازمان تبلیغات اسلامی

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات ترامپ و بازگشت بابک زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی

اتحاد دانش و فناوری؛ گام بلند محیط زیست ایران برای نجات تنوع زیستی

خلیج فارس در نقشه‌ها و اسناد تاریخی + فیلم

رد رشوه سکه‌های تمام بهار آزادی در اوز

فیلم اسکورت سنگین ترامپ در خیابان‌های قطر با سایبرتراک تسلا | ویراژ کنار خلیج فارس!

تکمیل زنجیره ارزش، چشم‌انداز پتروشیمی ارومیه

قتل با اسلحه در زرین‌دشت و دستگیری قاتل در شیراز

قتل پیرزن 85 ساله در داراب و دستگیری قاتل در شیراز

دستگیری قاتل و همسرش به همت پلیس کازرون

مرمت 396 قلم شی میراث منقول ملی فارس