پیام فارس

آخرين مطالب

معاون استاندار فارس عنوان کرد؛

تلاش برای خدمت کردن بیشتر به مردم سیاسی

تلاش برای خدمت کردن بیشتر به مردم
  بزرگنمايي:

پیام فارس - جهرم - معاون توسعه و منابع استاندار فارس گفت: تلاش بیگانگان این است که مردم را از نظام نا امید کنند بنا بر این حق مردم است که بیشتر به آنها خدمت شود.
در آئین معارفه فرماندار جدید جهرم به وجود همدلی و هم افزایی در مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان جهرم اشاره کرد و گفت: توانمندی‌های بسیاری در جهرم وجود دارد که از جمله آن انسانی قدرتمند و بالنده بوده که خدمات بسیاری را در این شهرستان انجام داده است.
وی جهرم را یک شهرستان دانشگاهی و قطب کشاورزی برشمرد و اظهار داشت: امکانات موجود در این شهرستان و پیگیری‌های مسؤولان آن قابل تقدیر است.
کریمی از خصوصیات دولت سیزدهم را مردمی بودن عنوان کرد و گفت: وقتی شخص رئیس جمهوری پیش قدم شده و در شهرها، روستاها و همچنین چادرهای عشایری حضور پیدا کرده و مشکلات را لمس می‌کند به طبع مسئولان استانی و شهرستانی باید این رویه را الگو قرار دهند.
وی با اشاره به مسائل و مشکلات موجود در جامعه، گفت: بخش عمده این مشکلات از بیرون تحمیل می‌شود که نباید آن را دست کم گرفت.
معاون توسعه و مدیریت استاندار فارس با اشاره به اینکه تلاش بیگانگان این است که مردم را از نظام نا امید کنند، اظهار کرد: حق مردم است که بیشتر به آنها خدمت شود اما همین اندازه نیز دشمن چشم دیدن ندارد و با شایعه پراکنی و تلاش‌های مذبوحانه، قصد ناامید کردن مردم را دارد.
وی با اشاره به اینکه مشکلات تنها مربوط به کشور ما نیست و سایر کشورها نیز در زمینه مسائل اقتصادی دچار مشکلات عدیده شده اند ، تصریح کرد: باید دست به دست هم دهیم و معضلات و مشکلات را به تدبیر و همراهی مردم مرتفع کنیم.
کریمی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود فرماندار جدید جهرم را فردی دانست که از بطن شهرستان برخاسته و سکان دار فرمانداری شده است.
وی با اشاره به اینکه توصیه ما به فرماندار جهرم این است که با مردم مدارا کرده و جهت رفع مشکلات آنان تلاش مضاعف داشته باشد، گفت: یکی از تعهدات دولت به مردم طرح نهضت ملی مسکن است که فرماندار جهرم نیز باید در این زمینه همت داشته باشد.
معاون استاندار فارس عنوان کرد: همچنین فرماندار باید از نیروهای انقلابی بسیجی و جهادی در عرصه مدیریت اجرایی شهرستان استفاده کند.
در این جلسه با قدردانی از تلاش‌های شفیعیان، فرماندار پیشین جهرم، محمدحسن شعبانی به عنوان فرماندار جدید این شهرستان معرفی شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/271027/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کابوس ترامپ؛ جوان شیعه‌ای که در آستانه فتح نیویورک است

خدمت به خانواده های معزز شهدا و ایثارگران یک موهبت الهی است

دیدار استاندار و مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

دیدار استاندار و مدیر کل بنیاد مازندران با خانواده دانشمند هسته ای شهید دکتر باکویی در ساری

جمهوری اسلامی ایران پرچم حق را در جهان بر افراشته است/ اگر عاشورا نبود باطل بر حق غلبه پیدا می‌کرد

بازتعریف وحدت ملی و پذیرش نقد، کلید پایداری و موفقیت آینده ایران است

کالاهای خوراکی در خردادماه چقدر گران شدند؟

پیش بینی بورس چهارشنبه 11 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 11 تیر 1404

کاهش ساعت کاری ادارات فارس

پسر حاج‌خلیل؛ یادداشتی از زندگی حاج یونس

نگران زندانیان؛ بررسی وضعیت زندان اوین

عملیات نجات بورس

اندیشکده کارنگی مطرح کرد: نفوذ خطرناک نتانیاهو بر ترامپ

عصر ایران: آیا باید سلاح هسته ای بسازیم؟

ستاره نیویورکی دموکرات‌ها

توقف یا تاکتیک؛ آتش‌بس شکننده میان ایران و اسرائیل

این یک باور غلط است!

چه زمانی از عضله شل کن استفاده کنیم؟

استراحت های کمردرد به چه صورت باید باشد؟

نمرۀ قبولی به آرایش جنگی دولت

فرمانده بی‌هیاهو

حضور دولت پزشکیان یکی از دلایل اصلی شکل‌گیری انسجام درونی در کشور است

دیپلمات پیشین: بعید است حملات سنگین اسرائیل دوباره و به زودی رخ دهد

تشیع، مبنای مقاومت ایران

ایران سیاست «ابهام هسته‌ای» را آغاز می‌کند؟

آقارشید، فرماندهِ فرماندهان‌

التهاب زدایی، ضد سرطان و فشار خون و بهبود سلامت جنسی، همه در یک میوه تابستانی

از آرتروز زانو رنج می‌برید؟

9 نکته ضروری که هنگام ترجمه وب سایت باید در نظر بگیرید

جریمه‌های تاخیر وام‌های بانک سپه بخشیده می‌شود

خبر خوش شورای عالی بورس برای سهامداران؛ بانک مرکزی وارد فرآیند حمایت از بازار سرمایه شد

رجزخوانی دختر دهه نودی شهر در استان فارس

10 روز مانده به پایان مهلت دریافت معاینه فنی خودرو

کاهش ساعت کاری اداره‌های فارس

ملت ایران و نیرو‌های مسلح ، پیروز واقعی جنگ 12 روزه

آیین سینه زنی لاری با قدمت 100 ساله

سرمقاله سازندگی/ تقویت دیپلماسی عمومی

راز بقای ترامپ در سیاست آمریکا

وقتی علم، بدن را شفاف کرد؛ از اشعه‌ای مرموز تا نگاهی به درون بدن/ سیر تکامل تصویربرداری پزشکی

اضطراب واقعی چه نشانه‌هایی دارد؟/ راهکارهای تغذیه‌ای برای کاهش اضطراب

نقش مؤثر ویتامین‌ها در کاهش استرس

سخنگوی صنف جایگاه‌داران سوخت: باوحود جهش 50 درصدی مصرف بنزین عرضه پایدار بود

عارف: راهبرد دولت تقویت پرداخت تسهیلات برای اشتغال است

وزیر نیرو: قطعی برق شبانه را کاهش می‌دهیم

دبیر انجمن حبوبات ایران: قیمت حبوبات کاهش می یابد

وزیرصنعت: قیمت خودرو با ملاحظات تنظیم بازار تعیین شد

پیش‌بینی کاهش قیمت برنج با ورود محصول امسال و واردات

30 هزار میلیارد تومان مبادله اوراق بهادار و کالا در 4 بورس ایران

نرخ تورم صنعت به 32.9 درصد رسید