پیام فارس

آخرين مطالب

رونمایی از اولین شماره مجله الکترونیکی محیط زیست ویژه کودک و نوجوان شهرداری تهران

رونمایی از اولین شماره مجله الکترونیکی محیط زیست ویژه کودک و نوجوان
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون راهبری و هماهنگی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران با تاکید بر اهداف و برنامه های این اداره کل در زمینه آموزش، توانمندسازی و جلب مشارکت های محیط زیستی گفت: نخستین «نشریه الکترونیکی محیط زیست ویژه کودک و نوجوان» خرداد ماه جاری و مصادف با هفته محیط زیست رونمایی خواهد شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار؛ عادل خزایی افزود: کودکان و نوجوانان در تمام جوامع اهمیت و جایگاه ویژه ای دارند و هزینه های کلانی نیز برای تربیت آنها صرف می‌شود. لذا با توجه به اینکه کودکان عامل پیوند نسل های گذشته و آینده در هر جامعه محسوب می شوند تأمین نیازهای فکری و نهادینه سازی ارزش های اجتماعی از دغدغه های بسیاری از مسئولین در راستای اجرای برنامه های هدفمند برای داشتن آینده ای بهتر برای کودکان بوده است.
معاون راهبری و هماهنگی اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار تصریح کرد: انتقال فرهنگ ها، باورها، عادات و ارزش و در صورت لزوم اصلاح محیط اجتماعی و محیط زیستی در هر جامعه بی شک از طریق همین کودکان و آموزش به آنها و استمرار در تمرین آن جهت نهادینه سازی میسر خواهد بود. برای دستیابی به این مهم راههای مختلف و ارزشمندی وجود دارد اما همیشه ادبیات یکی از بهترین راهها در راستای انتقال این مفاهیم برای کودکان بوده و هست.
خزایی با بیان اینکه نشریه پلی است بین ذهن کاوشگر کودک و محیط اجتماعی او که به دلیل تداوم، تنوع مطالب و در دسترس بودن می‌توانند بخشی از برنامه خواندن کودک و نوجوان باشند و دارای کارکردهای گوناگونی همچون آموزش، اطلاع رسانی و سرگرمی هستند، گفت: یکی از انواع منابع الکترونیکی که می تواند به توسعه و کمال سطح دانش و آگاهی کودکان و نوجوانان کمک کند، نشریات الکترونیکی و تارنماهای ویژه آنها است که از طرفی می‌توانند پشتوانه علمی مدرسه نیز باشند و با فلسفه وجودی، اهداف و مقاصد آموزش و پرورش نیز همخوانی دارند. ارتقاء سطح دانش، آگاهی‌ها و جلب مشارکت کودکان و نوجوانان در حفظ محیط زیست و منابع طبیعی، تغییر نگرش و تغییر رفتار کودکان و نوجوانان از طریق آموزش و مشارکت، ایجاد دانش، آگاهی و دغدغه محیط‌زیستی در خانواده‎ها از طریق کودکان و نوجوانان از اهداف راه‌اندازی مجله الکترونیکی کودکان برای کودکان است.
به گفته او در این راستا اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در نظر دارد در راستای اهداف و برنامه های خود در زمینه آموزش، توانمندسازی و جلب مشارکت های محیط زیستی، از بهار سال جاری نشریه الکترونیکی محیط زیست ویژه کودک و نوجوان را بصورت فصلی منتشر نماید که از اولین شماره آن در خرداد ماه و مصادف با هفته محیط زیست رونمایی خواهد شد.
معاون اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار یادآور شد: موضوع این نشریه پرداختن به مفهوم کلی محیط زیست بوده و قرار است در هر شماره به صورت جزئی به مباحث محیط زیست در حوزه کودکان بیشتر پرداخته شود. عمده محتوای این مجله توسط خود کودکان تهیه می گردد. بدین نحو که طی مدت دو ماه کلاسها و کارگاههای آموزشی حول محور محیط زیست و موضوعات تخصصی آن شماره از مجله توسط تسهیلگران و آموزشگران برای کودکان برگزار شده و ذهن کودک را به تفکر، کاوش و مشارکت دعوت می‌کنند و پس از آن کودکان متناسب با علاقه و ‌توانایی های خود به تولید محتوا برای نشریه می‌پردازند و محتوای تولید شده پس از ویرایش نهایی توسط سردبیر در بخش‌های مختلف مجله انتشار می‌یابند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/212508/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراسم خاکسپاری پیکر مادر و همسر شهیدان «موسیسیان قزلجه»

ضرورت تعیین تکلیف مسکن مهر در گیلان / از مانع تراشی جلوگیری شود

می‌توانیم دشمن را در نقاط دوردست زمین‌گیر کنیم تا جنگ به داخل نکشد | جنگیدن در خلیج فارس و دریای عمان، جنگ در خانه است | چند دستاورد مهم یک سفر

اجرای طرح ویژه ساماندهی خانه مسافر‌ها در شیراز

احتمال بروز تنش آبی در مناطقی از فارس/ اقداماتی برای کاهش اثرات کم آبی در تابستان انجام داده ایم

قهرمانان دختر و پسر پارکورکار در کیش گیمز

احتمال بروز تنش آبی در مناطقی از فارس/اقداماتی برای کاهش اثرات کم آبی در تابستان انجام داده ایم

اعضای بدن مرد 55 ساله نی ریزی به سه بیمار، جان دوباره بخشید

مهر تایید بر ادعای جنجالی سپاهانی‌ها

اولین همایش برنامه عملیاتی 1402 بنیاد شهید ‌و امور ایثارگران

کدام خانه‌های خالی در فارس مشمول مالیات می‌شوند؟

کیش گیمز قهرمانان دختر و پسر پارکورکار خود را شناخت

اهدای اعضای مرد 55 ساله در نی ریز

مهاجرت معکوس در گرو رفع مشکل روستائیان است

کلاهبردار اینستاگرامی در شیراز دستگیر شد

استاندار خوزستان تاکید کرد: صنایع پتروشیمی و فولاد باید از آب خلیج فارس و تاسیسات آب شیرین کن استفاده کنند

حق الزحمه و مطالبات رانندگان سرویس مدارس واریز شده است

جفا در محیط زیست تهدید جدی برای سلامت محسوب می شود

اجرای عملیات آبشویی شبانه برای کنترل عوامل خسارت زا به درختان منطقه 19

استخر روباز ویژه بانوان در مجموعه فرهنگی ورزشی شهربانوی منطقه 5 افتتاح شد

مجوز تبدیل‌وضعیت رسمی-کارمندی نیروهای حجمی ایثارگر صادر شد

صدور مجوز تبدیل‌وضعیت رسمی-کارمندی نیروهای حجمی ایثارگر

میزان آب مصرفی برای آبیاری فضای سبز چقدر است؟

استان مازندران 681 نخبه شاهد و ایثارگر دارد

آرتین به عنوان نماد مظلومیت مردم ایران معرفی شد

وعده افتتاح کتابخانه نورآباد تا پایان امسال

روند نزولی بیماری کرونا در فارس، با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی

فارس من| توضیح «بانک دی» درباره وام ایثارگران بالای 60 سال و اعلام شماره شکایات

مستند «منفی 14» اکران می‌شود

3 میلیارد دلار طلب ایران از عراق آزاد شد

برپایی کارگاه آموزشی اطفای حریق در مراتع سرچهان

کلاهبردار 3 میلیاردی اینستاگرام به آخر خط رسید

مهمترین اقدامات حوزه حمل و نقل عمومی

پویش کاروان غیرت برگزار می‌شود

تصاویر | چرا همه محافظان قذافی زنان اوکراینی و روسی بودند؟ | دستور اکید دیکتاتور ؛ «فرشتگان محافظ» حق ازدواج ندارند | راز سر به مُهر زنان محافظ چیست؟

راهکار رفع محرومیت‌ها در استان فارس، کارآفرینی و اشتغال زایی است

دستگیری شکارچیان تشی در لامرد

ایمانیه : در صورت حل مشکلات اصلی روستائیان، مهاجرت معکوس صورت خواهد گرفت

شریفی : 119پرونده تخلف عرضه مرغ در شیراز تشکیل شد

سردار آبرومند: بر رفع محرومیت‌ها متمرکز شده‌ایم

صرفه جویی 200 میلیون لیتر سوخت با بهره برداری از راه آهن بستان آباد-خاوران

ماجرای حکم تخلیه برای ساکنان مجتمع آپارتمانی 65 واحدی در شیراز چه بود؟

ادعای نقش تعاونی مسکن دادگستری در پروژه مجتمع آپارتمانی 65 واحدی کذب است

ضرورت استفاده صنایع پتروشیمی از آب خلیج فارس

نجات 3 بیمار با اهدای اعضای بدن مرد 55 ساله

بیش از 52 هزار نفر صبح امروز با مترو سفر کردند

اجرای ویژه برنامه‌های هفته محیط زیست در منطقه 9

امام جمعه شیراز: بسیاری از پزشکان صاحب نام شیرازی به عمان و امارات مهاجرت کرده‌اند

بهره برداری از قطار بستان آباد - خاوران

روستایی که بانوان آن هم نان آورند و هم نام آور