پیام فارس - سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در فضای مجازی نوشت: اختلاف نظر بین اعضای هیئت مدیره طبیعی است اما تصمیمات هیئتمدیره حاصل اجماع است.
به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استقلال پس از پیروزی مقابل مس رفسنجان حالا خود را برای دیدار با فجرسپاسی در هفته بیست و سوم لیگ برتر آماده می کند. در روزهای اخیر باشگاه استقلال دست به تغییر در کادرفنی خود زد و با جدایی ریکاردو ساپینتو، سهراب بختیاری زاده به عنوان سرمربی آبی ها تا پایان فصل انتخاب شد.
در همین حال و با توجه به شایعات موجود اطراف تیم استقلال، علی تاجرنیا رئیس هیئت مدیره و سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در فضای مجازی نوشت: «تصمیمات هیئتمدیره باشگاه استقلال حاصل جلسات متعدد؛ بحثهای جدی کارشناسی و درنهایت اتفاقنظر اعضا است. وجود اختلافنظر طبیعی و نشانه پویایی است، اما در نهایت تصمیمات نتیجه اجماع است و همه اعضا پای آن میایستند. شایعات، برای حاشیهسازی بوده و کمکی به استقلال نمیکنند.»