چهارشنبه ۲۹ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

اتمام عملیات ساخت باند و سطوح پروازی فرودگاه شمال فارس

اتمام عملیات ساخت باند و سطوح پروازی فرودگاه شمال فارس
پیام فارس - فرماندار شهرستان اقلید از الحاق ۷ هکتار از اراضی ملی به محدوده فرودگاه شهدای شمال فارس خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - فرماندار شهرستان اقلید از الحاق ۷ هکتار از اراضی ملی به محدوده فرودگاه شهدای شمال فارس خبر داد.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ،روح الله مرادی گفت : فرودگاه شهدای شمال فارس به‌عنوان یکی از طرح‌های زیرساختی مهم شمال فارس در حال اجرا است که تاکنون در آن عملیات احداث باند پروازی انجام شده و مراحل حصارکشی نیز در دست تکمیل است.
او در بازدید مشترک با مدیرکل فرودگاه‌های استان فارس از روند اجرای این طرح گفت: یکی از چالش‌های موجود، کمبود پهنای مورد نیاز در محدوده این فرودگاه بود که به دلیل وجود بخشی از اراضی ملی که از سال‌های گذشته در اختیار بهره‌برداران محلی قرار داشت و فاقد سند مالکیت رسمی بود، ایجاد شده بود.
مرادی اضافه کرد : با پیگیری‌های مستمر مجموعه فرمانداری و با همکاری دادستانی محترم و همراهی بهره‌برداران محلی، ۷ هکتار از این اراضی از مسیر قانونی و به شیوه‌ای تعاملی به محدوده فرودگاه الحاق و به پیمانکار تحویل داده شد.
فرماندار اقلید بیان کرد : این اقدام گام مهمی در رفع یکی از موانع اجرایی این طرح محسوب می‌شود و زمینه را برای تکمیل حصارکشی فراهم کرده است.
او گفت : بر اساس قول پیمانکار، عملیات حصارکشی این مجموعه تا چند روز آینده به اتمام خواهد رسید.
او همچنین از حمایت‌ها و پیگیری‌های مدیرکل فرودگاه‌های فارس در تسریع روند اجرای این طرح قدردانی کرد و گفت: با تعامل و هم‌افزایی صورت‌گرفته میان مجموعه استان و شهرستان اقلید ، بخشی از موانع طرح برطرف شده است و روند اجرایی آن با جدیت بیشتری دنبال می‌شود.


نظرات شما