جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

رقابت ۱۵۰ تیم در رویداد ملی سدرا در شیراز

رقابت ۱۵۰ تیم در رویداد ملی سدرا در شیراز
پیام فارس - مجید میکائیلی، مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه فجر فارس از برگزاری رویداد ملی سدرا در شیراز خبر داد .
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مجید میکائیلی، مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه فجر فارس از برگزاری رویداد ملی سدرا در شیراز خبر داد .

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ،مجید میکائیلی، مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه فجر استان فارس از برگزاری رویداد ملی سدرا در شیراز خبر داد و گفت: این رویداد با همکاری پارک علم و فناوری فارس و سازمان بسیج علمی استان فارس برگزار شد.
وی با بیان اینکه استقبال قابل توجهی از این رویداد صورت گرفته است، گفت: بیش از ۳۰۰ تیم در این دوره ثبت‌نام کردند که پس از ارزیابی‌های اولیه، ۱۵۰ تیم به مرحله رقابت و داوری راه یافتند.
میکائیلی افزود: در نهایت تیم‌های برگزیده انتخاب می‌شوند و در قالب هسته‌های رشد مورد حمایت قرار خواهند گرفت که این حمایت‌ها شامل آموزش‌های تخصصی، شبکه‌سازی، مشاوره‌های کسب‌وکار، کمک به تجاری‌سازی محصولات و هدایت به سمت تشکیل شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود.
مسئول سازمان بسیج علمی، پژوهشی و فناوری سپاه فجر استان فارس با اشاره به حوزه‌های رقابتی این رویداد گفت: رقابت‌ها در دو بخش فنی و مهندسی و همچنین علوم انسانی، صنایع خلاق و فرهنگی برگزار می‌شود که هر یک ظرفیت‌های قابل توجهی برای توسعه اقتصادی و اشتغال‌آفرینی در استان دارند.
وی تأکید کرد: نگاه ما به این رویداد، ایجاد یک جریان مستمر حمایتی برای تیم‌هایی است که قابلیت تبدیل شدن به کسب‌وکار‌های فناور و دانش‌بنیان را دارند و امیدواریم با شناسایی و حمایت هدفمند از این ظرفیت‌ها، زمینه تقویت مراکز رشد به‌ویژه در حوزه علوم انسانی و صنایع خلاق در استان فارس فراهم شود.


نظرات شما