جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴
اقتصادی

آمادگی همه‌جانبه فارس برای توسعه همکاری‌های سرمایه‌گذاری با عمان

آمادگی همه‌جانبه فارس برای توسعه همکاری‌های سرمایه‌گذاری با عمان
پیام فارس - فارس آماده برای توسعه همکاری‌های سرمایه‌گذاری با عمان است .
  بزرگنمايي:

پیام فارس - فارس آماده برای توسعه همکاری‌های سرمایه‌گذاری با عمان است .

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ،مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری فارس در دیدار با مشاور وزارت صنعت و معدن عمان، از آمادگی کامل این استان برای همکاری و مشارکت در زمینه‌های مختلف سرمایه‌گذاری، صنعتی، کشاورزی و گردشگری خبر داد.
مجید غلامپور در دیدار با احمد المقبالی، مشاور وزارت صنعت و معدن عمان و مدیر هلدینگ المقبالی، و هیات همراه، ضمن ابراز خرسندی از حضور ایشان در استان فارس اظهارکرد: استان فارس با دارا بودن ۳۷ شهرستان و جمعیتی افزون بر پنج میلیون نفر، همچنین بهره‌مندی از همسایگی با کشور‌های حوزه خلیج فارس، توانسته در زمینه‌های مختلف صنعتی، کشاورزی، گردشگری، توریسم درمانی، شرکت‌های دانش‌بنیان، مراکز آموزشی معتبر و حوزه‌های خدماتی، رتبه‌ها و پیشرفت‌های بسیار بالایی در سطح کشور، خاورمیانه و جهان کسب کند.
وی با اشاره به روابط دیرینه میان فارس و عمان گفت: مایه بسی خوشحالی است که از دیرباز استان فارس و شهر شیراز روابط بسیار خوبی با کشور دوست و برادر عمان داشته است؛ امیدواریم با توجه به نقش میانجی‌گری و ارتباطی کنونی میان ایران و آمریکا، شاهد اتفاقات و تحولات مثبتی در این زمینه باشیم.
مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه‌گذاری و اشتغال استانداری فارس در ادامه با تاکید بر نگاه ویژه استاندار به کشور‌های حوزه خلیج فارس گفت:: با توجه به تاکید استاندار محترم، تدابیر بسیار خوبی در این زمینه ایجاد شده که نمونه بارز آن نمایشگاه اکسپو شیراز ویژه کشور‌های عربی بود؛ این استان به دلیل سابقه همکاری با کشور عمان در زمینه‌های مختلف، توانسته بستر‌های گوناگون سرمایه‌گذاری و مبادلات اقتصادی را فراهم کند.
غلامپور تصریح کرد: هم‌اکنون ما آماده‌ایم در همه زمینه‌ها همکاری و مساعدت‌های لازم را داشته باشیم.
مشاور وزیر صنعت و معدن عمان و مدیر هلدینگ المقبالی، نیز در این دیدار با ابراز خرسندی از حضور چندباره خود در استان فارس گفت: این هلدینگ با ارتباطاتی که با سرمایه‌گذاران ایرانی در کشور عمان داشته، توانسته در زمینه‌های مختلف صنعتی، ساختمانی و کشاورزی گام‌های موثری بردارد.
احمد المقبالی همچنین از نشست‌های انجام‌شده با شرکت‌های دانش‌بنیان، شهرک‌های صنعتی و مراکز دانشگاهی در این سفر ابراز رضایت کرد و گفت: این دیدار‌ها می‌تواند به نتایج مطلوب کاری و سرمایه‌گذاری منجر شود.
وی با اشاره به علاقه‌مندی بسیار زیاد شهروندان عمانی به شهر شیراز، ابراز امیدواری کرد با همکاری استانداری و اتاق بازرگانی فارس، بستر‌های همکاری بیش از پیش فراهم شود.
در پایان این دیدار، مقرر شد با امضای تفاهم‌نامه‌ای در دیدار‌های بعدی، نسبت به گسترش همکاری‌های دوجانبه میان استان فارس و کشور عمان اهتمام ویژه‌ای از سوی طرفین صورت گیرد.


نظرات شما