سه شنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۴
فرهنگی

عاملی: ۱۲۰ هزار دستگاه کامیون فرسوده در کشور وجود دارد

عاملی: ۱۲۰ هزار دستگاه کامیون فرسوده در کشور وجود دارد
پیام فارس - شیراز- معاون وزیر صمت گفت: حدود ۱۲۰ هزار دستگاه کامیون فرسوده در کشور وجود دارد که مصرف بالای سوخت و هزینه‌های سنگین را به همراه دارد و نوسازی این ناوگان یک ضرورت جدی است.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- معاون وزیر صمت گفت: حدود ۱۲۰ هزار دستگاه کامیون فرسوده در کشور وجود دارد که مصرف بالای سوخت و هزینه‌های سنگین را به همراه دارد و نوسازی این ناوگان یک ضرورت جدی است.

به گزارش خبرگزاری مهر، سید حامد عاملی، ظهر سه‌شنبه در آیین افتتاح طرح‌های صنعتی استان فارس با اشاره به ضرورت نوسازی ناوگان حمل‌ونقل کشور، گفت: در حال حاضر حدود ۱۲۰ هزار دستگاه کامیون فرسوده در کشور وجود دارد که مصرف بالای سوخت و هزینه‌های سنگین را به همراه دارد و نوسازی این ناوگان یک ضرورت جدی است. امسال نیز در حوزه خودروهای تجاری با رشد حدود ۴۰ درصدی تقاضا مواجه هستیم.
وی با اشاره به محدودیت‌های ارزی کشور، تأکید کرد: واحدهای صنعتی باید صادرات را در اولویت قرار دهند، چرا که صادرات شاهرگ حیاتی اقتصاد کشور است و بخشی از نیاز ارزی باید از محل صادرات تأمین شود.
عاملی در ادامه سخنان خود با اشاره به جایگاه روبه‌رشد این استان در شاخص‌های صنعتی کشور، گفت: استان فارس امروز به‌صورت جدی در مسیر صنعتی شدن قرار گرفته و آمارها بیانگر این واقعیت است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت(صمت) با بیان اینکه فارس موفق به کسب رتبه نخست کشور در صدور مجوزهای توسعه صنعتی شده است، افزود: این دستاورد نشان‌دهنده عزم مدیریتی، ظرفیت بالای بخش خصوصی و حرکت هدفمند استان در مسیر توسعه صنعتی است.
عاملی همچنین از کسب رتبه دوم کشور در تعداد پروانه‌های بهره‌برداری صنعتی توسط استان فارس خبر داد و تصریح کرد: این شاخص بیانگر آن است که طرح‌های صنعتی در این استان از مرحله صدور مجوز عبور کرده و به تولید واقعی و بهره‌برداری رسیده‌اند.
وی با قدردانی از نقش‌آفرینی بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران، اظهار کرد: توسعه صنعتی بدون حضور فعال و جسورانه بخش خصوصی امکان‌پذیر نیست و امروز بخش مهمی از پیشرفت‌های صنعتی کشور مرهون تلاش سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان است.
عاملی، بزرگ‌ترین مأموریت کشور در شرایط کنونی را حرکت در مسیر تولید ثروت دانست و افزود: اگر کشور در مسیر تولید ثروت قرار گیرد، زنجیره تولید شکل می‌گیرد، تولید استمرار می‌یابد و بسیاری از چالش‌های اقتصادی برطرف خواهد شد. وظیفه ما در دولت، رفع موانع تولید و تسهیل مسیر فعالیت‌های صنعتی است.
معاون وزیر صمت همچنین بر کاهش مصرف انرژی در فرآیندهای تولید، افزایش عمق ساخت داخل و انتقال فناوری تأکید کرد و گفت: سیاست‌گذاری‌ها در حوزه صنعت باید به‌گونه‌ای باشد که هم بهره‌وری افزایش یابد و هم وابستگی به خارج کاهش پیدا کند.


نظرات شما