پنجشنبه ۹ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

تشییع شهید مدافع امنیت فردا در شیراز

تشییع شهید مدافع امنیت فردا در شیراز
پیام فارس - مراسم وداع، تشییع و خاکسپاری شهید «حجت‌الاسلام سید علی حسن هادی‌پور فردا در شیراز برگزار می‌شود
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مراسم وداع، تشییع و خاکسپاری شهید «حجت‌الاسلام سید علی حسن هادی‌پور فردا در شیراز برگزار می‌شود

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، مراسم وداع، تشییع و خاکسپاری شهید «حجت‌الاسلام سید علی حسن هادی‌پور (موسوی)»، از شهدای مدافع امنیت که در اغتشاشات اخیر به شهادت رسید، فردا در شیراز برگزار می‌شود.
نخستین برنامه با مراسم پرفیض دعای ندبه در روز جمعه، دهم بهمن‌ماه ۱۴۰۴، ساعت ۶:۳۰ صبح در مسجد الزهرا (س) قبله برگزار می‌شود و حاضران در این محفل نورانی با پیکر مطهر این شهید والامقام وداع خواهند کرد.
مراسم تشییع و تدفین پیکر شهید نیز پس از اقامه نماز جمعه در شهر شیراز آغاز شده و جمعیت قدرشناس از مصلای جمعه به سمت چهارراه شاهزاده قاسم حرکت خواهند کرد. پیکر مطهر سپس برای خاکسپاری به گلزار شهدای دارالرحمه منتقل می‌شود.
همچنین مراسم سومین و هفتمین این روحانی مجاهد، جمعه‌شب پس از نماز مغرب و عشاء در مسجد الزهرا (س) قبله برگزار خواهد شد.
شهید حجت‌الاسلام سید علی حسن هادی‌پور (موسوی)، یکی از روحانیان شجاع شیراز بود که در حوادث تروریستی اخیر مجروح شد و پس از تحمل چندین روز رنج بیماری به شهادت رسید.


نظرات شما