پیام فارس - شیراز- فرمانده انتظامی استان فارس از کشف 146 کیلو و 300 گرم حشیش و تریاک در بازرسی از سواری پژو پارس در بلوار مدرس شیراز خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار عزیزالله ملکی با اشاره به کشف بیش از 146 کیلو حشیش و تریاک در شیراز گفت: در راستای اجرای طرح مبارزه با سوداگران مرگ، مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان فارس حین گشتزنی و کنترل خودروهای عبوری در اطراف شیراز، به یک سواری پژو پارس مشکوک و دستور ایست دادند که راننده بدون توجه اقدام به فرار کرد.
وی ادامه داد: پس از طی مسافتی تعقیب و گریز، مأموران انتظامی موفق شدند با اقدامات فنی و تخصصی سواری پژو را در بلوار مدرس شیراز، توقیف کنند.
فرمانده انتظامی استان فارس افزود: در بازرسی از این خودرو 79 کیلو و 300 گرم تریاک و 67 کیلوگرم حشیش (در مجموع 146 کیلو و 300 گرم مواد مخدر) کشف شد.
سردار ملکی با اشاره به اینکه در این خصوص 2 نفر قاچاقچی دستگیر و برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند، تصریح کرد: برخورد با سوداگران مرگ به صورت ویژه در دستور کار مجموعه انتظامی استان فارس است.