پیام فارس

آخرين مطالب

نیویورک‌تایمز: اسرائیل بسیار منفورتر از قبل شده است سیاسی

نیویورک‌تایمز: اسرائیل بسیار منفورتر از قبل شده است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا /متن پیش رو در ایسنا منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
نشریه آمریکایی: «اسرائیل در منطقه منزوی‌تر و منفورتر از قبل شده است.»
یک نشریه آمریکایی با اشاره به جنایات شدت گرفته رژیم صهیونیستی علیه چندین کشور منطقه از جمله ایران، تحلیلی درباره انزوای فزاینده این رژیم اشغالگر نوشت.
در همین راستا نشریه آمریکایی «نیویورک‌تایمز» گزارش کرد: «واکنش نظامی بی‌رحمانه نتانیاهو به حمله‌ حماس در 7 اکتبر 2023، نگاه‌ها به اسرائیل را به عنوان یک کشور منفور و رهبری آن را متهم به نسل‌کشی و جنایات جنگی و مورد تحقیر برخی از رهبران جهان تثبیت کرده است. در نظرسنجی‌های جهانی، اکثر مردم دیدگاه منفی نسبت به اسرائیل دارند.»
نشریه آمریکایی تصریح کرد: «در غزه، جنگ علیه حماس تلفات ویرانگری داشته است، ده‌ها هزار نفر را کشته و بیش از یک میلیون نفر را بی‌خانمان و گرسنه گذاشته است. بخش بزرگی از این منطقه‌ محصور به ویرانه تبدیل شده است. فقر و ناامیدی بیداد می‌کند. صدها سرباز اسرائیلی نیز کشته شده‌اند و مقامات معتقدند که حدود 20 اسیر زنده پس از 631 روز هنوز در تونل‌های حماس زندانی هستند.»
نیویورک‌تایمز افزود: «اقدامات اسرائیل، اجماع 2 حزبی و مستحکم در ایالات متحده برای دفاع از اسرائیل را از بین برده است. اکنون، حمایت از آن به موضوعی به شدت بحث‌برانگیز در کنگره تبدیل شده است، موضوع بحث‌ها و اعتراضات خشمگینانه در دانشگاه‌ها و محرک افزایش حوادث یهودستیزانه در ایالات متحده و سراسر جهان. فضای سیاسی به شدت قطبی شده است. بسیاری از حامیان اسرائیل هرگونه انتقادی را به عنوان نفرت یهودستیزانه محکوم می‌کنند، در حالی که مخالفان سیاست‌های اسرائیل قول می‌دهند ساکت نشوند.»
نشریه آمریکایی با اشاره به دستاوردسازی‌های سیاسی مقامات رژیم صهیونیستی حتی از شکست‌های نظامی خود نوشت: «در داخل اسرائیل، تصمیم به اولویت دادن به پیروزی‌های نظامی بر بازگشت اسرا، بسیاری از مردم را عمیقاً ناراحت کرده است و خشونت، حسن‌نیت متحدان و همسایگان اسرائیل را تضعیف کرده است.»
با این وجود، نیویورک‌تایمز ادعا کرد: «با این حال، بسیاری از اسرائیلی‌ها از چشم‌انداز آینده‌ای استقبال می‌کنند، حتی اگر این به معنای نگاه منفی بقیه جهان به آنها باشد.»
این ادعا درحالی است که هر شب تصاویر تازه‌ای از اعتراضات گسترده در سرزمین‌های اشغالی منتشر می‌شود.
خشم فزاینده مردم جهان از رژیم صهیونیستی
با این وجود نشریه آمریکایی اذعان کرد: «اما 20 ماه جنگ در همه جهات عواقبی داشته است. نسل دیگری از فلسطینی‌هایی که تحت اشغال زندگی می‌کنند، شاهد رادیکال شدن برخی برای مبارزه با اسرائیل خواهند بود. اسرائیل موج جدیدی از افکار عمومی جهانی را در انتقاد از اهداف و روش‌های خود ایجاد کرده است.»
نیویورک‌تایمز با اشاره به اعتراضات جهانی در حمایت از فلسطین تصریح کرد: «شنبه اخیر، هزاران معترض طرفدار فلسطین در میدان راسل در مرکز لندن تجمع کردند. پیام آن‌ها "به نسل‌کشی پایان دهید. مسلح کردن اسرائیل را متوقف کنید. گرسنگی دادن به غزه را متوقف کنید." بود.»
این تجمع توسط کمپین همبستگی با فلسطین که در سال 1982 تأسیس شد، سازماندهی شده بود. پیش از عملیات طوفان‌ الاقصی، این گروه انگلیسی 65 هزار عضو داشت؛ اما اکنون، به اذعان نیویورک‌تایمز، این گروه بیش از 300 هزار عضو دارد. 2 سال پیش، 65 شعبه فعال در شهرها و شهرستان‌های اطراف بریتانیا وجود داشت. امروز، بیش از 100 شعبه وجود دارد.»
نشریه آمریکایی تصریح کرد: «جنبش فعالان برای منزوی کردن و انتقاد از اسرائیل سال‌هاست که وجود دارد. شرکت‌ها اقدام گسترده‌ای برای قطع روابط با اسرائیل انجام نداده‌اند، اما جنگ‌ها به این جنبش شتاب تازه‌ای بخشیده است. شرکتی که فروشگاه‌های زنجیره‌ای مواد غذایی بریتیش کوآپ، یکی از بزرگترین فروشگاه‌های زنجیره‌ای این کشور را اداره می‌کند، هفته گذشته اعلام کرد که خرید اقلام از اسرائیل را متوقف خواهد کرد و آن را به فهرست کشورهای سرکش اضافه خواهد کرد.»
نیویورک‌تایمز افزود: «در یک نظرسنجی که ماه گذشته توسط موسسه تحقیقاتی پیو از 24 کشور در سراسر جهان منتشر شد، نظرات منفی در مورد اسرائیل افزایش یافته است. در 20 کشور، بیش از نیمی از مردم گفتند که دیدگاه نامطلوبی نسبت به اسرائیل دارند. در هشت کشور، استرالیا، یونان، اندونزی، ژاپن، هلند، اسپانیا، سوئد و ترکیه، بیش از 75 درصد این دیدگاه را داشتند.»
نشریه آمریکایی تصریح کرد: «برای اسرائیل، اثرات موجی این موضوع در خلیج فارس احساس شده است، جایی که قبل از 7 اکتبر، کشورهایی مانند عربستان سعودی مایل به برقراری روابط دیپلماتیک و اقتصادی با اسرائیل بودند. اکنون، اکثر تحلیلگران معتقدند که با طولانی شدن جنگ غزه، امیدها برای روابط عادی به شدت کاهش یافته است، تا حدی به این دلیل که کشورهای خلیج فارس ایده روابط دیپلماتیک را به حل مسئله فلسطین گره زده‌اند. حل این مسئله بیش از همیشه ناممکن به نظر می‌رسد.»
نیویورک‌تایمز در ادامه نوشت: «تنها 46 درصد از آمریکایی‌ها در آخرین نظرسنجی گالوپ از اسرائیل حمایت کردند که کمترین تعداد از زمان شروع این نظرسنجی توسط این شرکت در ربع قرن پیش است. یک سوم از پاسخ‌دهندگان در ایالات متحده گفتند که با وضعیت اسفناک فلسطینی‌ها همدردی می‌کنند، که این رقم در سال 2003 تنها 13 درصد بود.»
نشریه آمریکایی اذعان کرد: «در سراسر جهان، خشم از اقدامات اسرائیل در غزه عمدتاً به صورت اعتراضات مسالمت‌آمیز با درخواست پایان جنگ و همچنین با ستایش از اقدامات حماس ابراز شده است. از طرفی بسیاری از نظرسنجی‌ها نشان داده‌اند که دانشجویان غیریهودی با فلسطینی‌ها همدردی می‌کنند، در حالی که یهودیان در بسیاری از دانشگاه‌ها می‌گویند که احساس طرد شدن و انزوای اجتماعی می‌کنند.»
نیویورک‌تایمز افزود: «تظاهرات مسالمت‌آمیز گاهی اوقات به خشونت کشیده شده و در برخی از معتبرترین دانشگاه‌های آمریکا به درگیری با پلیس منجر شده است. در سال 2024، بیش از 100 نفر در دانشگاه کلمبیا پس از فراخوان پلیس برای برچیدن آنچه سازمان‌دهندگان آن را "اردوی همبستگی با غزه" نامیده بودند، دستگیر شدند.»
نشریه آمریکایی با تلاش دولت آمریکا برای سرکوب حامیان فلسطین تصریح کرد: «دولت ترامپ با استفاده از بخش‌های دانشگاهی، دانشگاه‌ها را به عدم پاسخگویی به یهودستیزی متهم کرده است. اما قانون‌گذاران دموکرات می‌گویند ترامپ برای منافع سیاسی، اوضاع را بزرگنمایی می‌کند.»
نتانیاهو خشمگین است
نیویورک‌تایمز همچنین با اشاره به افزایش فشارهای دیپلماتیک بر کشورهای حامی رژیم صهیونیستی تأکید کرد: «مدت‌ها قبل از 7 اکتبر، اسرائیل هدف محکومیت رسمی بین‌المللی قرار گرفته بود. در طول دهه‌ها، سازمان ملل متحد ده‌ها قطعنامه در انتقاد از اسرائیل تصویب کرده است.اما این محکومیت شدت گرفته است، زیرا سازمان‌های بین‌المللی و رهبران جهان بارها از اسرائیل خواسته‌اند که ارتش خود را مهار کند و به جنگ در غزه پایان دهد.»
نشریه آمریکایی نوشت: «در سال 2024، اسپانیا، نروژ و ایرلند رسماً کشور فلسطین را به رسمیت شناختند، حرکتی تند اما عمدتاً نمادین که برای فشار آوردن به اسرائیل جهت توقف جنگ طراحی شده بود. امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، به روشنی اعلام کرده است که قصد دارد به زودی همین کار را انجام دهد.»
نیویورک‌تایمز در آخر تصریح کرد: «موضع ماکرون و اقدامات سایر رهبران اروپایی، اعضای دولت نتانیاهو را خشمگین کرده است. اما بسیاری از اسرائیلی‌ها این انتقاد را نادیده می‌گیرند، برای آن‌ها نظر جامعه جهانی بی اهمیت است.»
بازار
همایون برخور

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/966621/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله اعتماد/ جاسوسی و دسترسی آزاد به اطلاعات؟

خواص شگفت انگیز نخود و لوبیای سیاه

قیمت نان‌ افزایش می‌یابد

آغاز پرداخت وام 650 میلیونی برای خانه‌های نیمه‌تمام

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد

چالش های بسیار برای 1500 بیمار شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس

سرمقاله هم میهن/ کدام مسیر؟

مدیرمسئول کیهان: مکانیسم ماشه کاغذ پاره است، فریب نخورید!

فروش 26 هزار میلیارد اوراق دولتی در بورس

10 درصد از چک‌ها در اردیبهشت ماه برگشت خورد!

پدر شهید منصورزاده به فرزند شهیدش پیوست

سرمقاله سازندگی/ رفتارهای خودسرانه و قبیله‌ای

فواید شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی بر سلامت جسم و روان

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: چرا جراحی اقتصادی را از سفره مردم شروع می‌کنید؟

ابلاغ 12 مصوبه جدید شورای عالی اشتغال

اظهارات صمصامی در مورد تزریق 60 همت به بازار بورس؛ در شرایط غیرعادی نباید نماد و بازار را باز کنیم

مناسبت روز/ شنبه، 21 تیر ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ جنگ، بورس و سهامدار خرد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک: مهاجران افغان بازار مسکن را به هم می‌زدند

5 هزار میلیارد تومان خدمات ماهانه تأمین اجتماعی در فارس

شهدای اخیر گلستان نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

سرمقاله خراسان/ احیای توس، راه‌های رفته و نرفته

گوشی هوشمند، ذهن سالمندان را فعال‌تر می‌کند

ثبت‌ سفارش شکر آغاز شد

رکوردشکنی نفتی ایران بعد از 46 سال

فارس میزبان مسابقات کشوری کشتی پهلوانی رده نوجوانان

بورس روی لبه بی اعتمادی

تأکید استاندار بر ارتقای زیرساخت‌های اورژانس

دیدار استاندار گیلان و سخنگوی وزارت خارجه با خانواده شهید دانشمند هسته‌ای

تیغ زدن یا مکیدن محل گزش مار و عقرب ممنوع

کافئین در خواب هم مغز را بیدار نگه‌ می‌دارد

پیش‌ بینی بورس شنبه 21 تیر 1404

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه شنبه 21 تیر 1404

مخالفان مذاکره یا درکی از واقعیت ندارند یا منافع گروهی را بر منافع ملی ترجیح می‌دهند

بیت‌کوین با عبور از 118 هزار دلار رکورد زد

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان از آینده بازار ارز و طلا

یارانه سیاه و رانت، صنعت خودرو را به کدام سو می برد؟

این ترکیب غذایی سبب تقویت مغز می‌شود

چک‌های 2 بانک هک شده پاس نمی‌شوند؟

بهترین نوشیدنی‌ها برای کوچک کردن شکم

رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران: با دقت معامله کنید

داستان ضرب سکه در کانادا

بزرگداشت شهدای دفاع مقدس و جنگ 12 روزه در شهر بهمن

حرکت نمادین کاروان اسرای کربلا در فسا برگزار شد

آیا چین به ایران اسلحه می فروشد؟

بدنسازها به چه مواد معدنی و ویتامین‌هایی نیاز دارند؟

چراغ کسب و کارها در جنگ 12 روزه خاموش نشد

تسکین فوری دردهای مفصلی در خانه؛ بدون نیاز به دارو یا جراحی!

قیمت خودرو در بازار آزاد جمعه 20 تیر ماه

*مدیرعامل بیمه دی: شهدای اخیر گلستان، نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند