پیام فارس

آخرين مطالب

در دیدار رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانواده شهیدان محمدبیگلو:

دغدغه شهدا اعتلای میهن اسلامی بود/ضرورت‌ ثبت سجایای اخلاقی شهدا برای اطلاع آیندگان سیاسی

دغدغه شهدا اعتلای میهن اسلامی بود/ضرورت‌ ثبت سجایای اخلاقی شهدا برای اطلاع آیندگان
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون رییس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در دیدار با خانواده شهیدان محمدبیگلو گفت: دغدغه شهدا اعتلای میهن اسلامی بود.

به گزارش «ایثار»، مهندس سعید اوحدی، معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز پنج شنبه 19 تیرماه با خانواده شهیدان محمدبیگلو، از شهدای حمله رژیم سفاک صهیونیستی دیدار و گفتگو کرد.
وی در این دیدار ضمن ابراز همدردی با خانواده شهیدان محمدبیگلو، گفت: وظیفه ما این بود که خدمت شما برسیم، در جلسه هیئت دولت، رییس‌جمهور محترم تاکید بر دیدار ما با خانواده شهدا داشتند و به شما سلام مخصوص رساندند.
مهندس اوحدی خاطرنشان کرد: در دیداری که با مقام معظم رهبری نیز داشتیم، ایشان تأکید فرمودند که در دیدار با خانواده شهدا به خصوص شهدای جنایات اخیر رژیم صهیونیستی ضمن ابلاغ سلام بنده، به آن‌ها بگویید که بنده نگران وضعیت شما هستم و دغدغه شما را دارم و برای شما دعای خیر هم می‌کنم.
معاون رییس‌جمهور در خصوص مسئولیت بنیاد شهید و امور ایثارگران در این رابطه گفت: در این برهه زمانی خداوند را شاکریم که همکاران من را در مسیر خدمت‌رسانی به خانواده شهدا قرار داد و این عزیزان زمانی آرامش می‌یابند که گره‌ای از مشکلات خانواده شهدا باز کنند و با افتخار آن را انجام می‌دهند.
مهندس اوحدی افزود: ما شاید بتوانیم گوشه‌ای از مصیبتی که بر شما وارد شده و خسارتی که دیدید را جبران کنیم، البته خانواده شهدا به قدری عزت نفس دارند که از بیان مشکلاتشان خودداری می‌کنند. اما این را بدانید که بنیاد شهید و امور ایثارگران متعلق به شماست و ما به خدمتگزاری به خانواده شهدا افتخار می‌کنیم. 
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به اینکه در دیدارهایی که داریم گوشه‌ای از عمق داغی که بر دل شما نشسته را درک می‌کنیم، تصریح کرد: خداوند فرموده که شهدا زنده‌اند و هیچ افتخاری بالاتر از شهادت نیست. امروز خداوند ظرفیتی را به شما عطا کرده که باید از آن استفاده کنید. در دیدارهایی که با خانواده شهدا داشتیم گویای آن است که شهدا انتخاب شده و با وجود مظلومیتی که داشتند عظمتی را ایجاد کردند، لذا شما باید سجایای اخلاقی این شهید عزیز را ثبت کرده تا در گذر زمان آثار شهدا برجا بماند و آیندگان از آن با خبر شوند.
مهندس اوحدی با بیان اینکه امروز شهدا جزو افتخارات ما هستند، تاکید کرد: همانطور که شهدای کربلا، 1400 سال قبل در تاریخ ماندگار شدند و مسائل آنان سینه به سینه نقل شد و اگر این اتفاق نیفتاده بود، این کوتاهی را کسی نمی‌بخشید، لذا شما هم با ثبت آثار و زندگینامه شهید عزیزتان ادامه دهنده این مسیر باشید.
وی افزود: در تاریخ بی سابقه است که یک نظام حکمرانی با پشتوانه مردمی در مقابل این زورگویی رژیم صهیونی ایستاده و البته در مقام دفاع برآمد. در حالی که فرماندهان ما را به شهادت رساندند تا قدرت بازدارندگی ما را بگیرند، اما سیلی محکمی خوردند و خسارت‌های سنگینی را متحمل شدند و سپس خوی وحشی گری خود را نشان داده و در کنار قدرت نظامی، قدرت مردمی ما را هدف قرار دادند. لذا شما مطمئن باشید که دغدغه پدر و مادر مظلوم شما که شهید شدند نیز همین بوده که بتوانند در مسیر اعتلای کشور گام بردارند.
در این دیدار عباسعلی رضایی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز حضور داشت.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/966551/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روایت مشاور عالی استاندار فارس از مدیریت میدانی و رسانه‌ای استاندار فارس

زیدآبادی نوشت: تنهایی کشور و محافل تندرو

سرمقاله شرق/ توسعه درون‌زا راه نجات یا تله راهبردی؟

معافیت مالیاتی بیمه عمر مشروط شد

فواید یادگیری زبان انگلیسی که هیچکس به شما نمی‌گوید: آیا برای افزایش 15 درصدی حقوقتان آماده‌اید؟

اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به عدم پرداخت مابه‌التفاوت فروردین

جزئیات بسته حمایتی بازار سهام در هفته جاری اعلام شد

ارائه گزارشی از دیدار مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد با خانواده شهدای اقتدار به استاندار یزد

تشدید برخوردها با فروش برنج کامفیروزی بیش از قیمت مصوب

تصمیمات کارگروه باید مبتنی بر نگاه علمی، تخصصی و فارغ از جهت‌گیری‌ باشد

هشدار نارنجی هواشناسی برای فارس؛ بارش های موسمی تشدید می شود

نقطه‌زنی در العدید

سرمقاله همشهری/ با همدلی خادمان و شهروندان، دوباره می‌سازیمت وطن

گرما، تنها عامل تعریق نیست

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد؛ افزایش 80 درصدی نسبت به سال گذشته

صعود تاریخی بیت‌کوین؛ چه عواملی موتور رشد BTC را روشن کرد؟

بخشنامه بخشودگی جرایم تسهیلات زیر 700 میلیون به بانک ها رسید

بارش باران تابستانه در استان فارس

تشدید نظارت بر بازار اقلام اساسی در شهرستان آباده

اعتماد عمومی ستون فرهنگ مالیاتی و پیش‌شرط حکمرانی اقتصادی مدرن است

نشریه آمریکایی: ایران در جنگ اخیر شکست نخورد، بلکه تهاجمی‌تر شد

سرمقاله کیهان/ از «صبر استراتژیک» تا «ابهام استراتژیک»

بازرسان آژانس در ایران عامل سرویس‌های اطلاعاتی خارجی هستند

صرافی امن برای خرید و فروش بیت کوین با قیمت لحظه ای

زمان عرضه ارز اربعین اعلام شد

راهنمای جامع خرید لوله برق خم سرد برای برق‌کاران حرفه‌ای

سه آزمایشگاه CNG متخلف در فارس تعلیق شدند

وصول یک هزار و 63 نامه سفر ریاست جمهوری در بنیاد شهید استان ایلام

سرمقاله اعتماد/ جاسوسی و دسترسی آزاد به اطلاعات؟

خواص شگفت انگیز نخود و لوبیای سیاه

قیمت نان‌ افزایش می‌یابد

آغاز پرداخت وام 650 میلیونی برای خانه‌های نیمه‌تمام

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد

چالش های بسیار برای 1500 بیمار شناسایی شده مبتلا به سلیاک در فارس

سرمقاله هم میهن/ کدام مسیر؟

مدیرمسئول کیهان: مکانیسم ماشه کاغذ پاره است، فریب نخورید!

فروش 26 هزار میلیارد اوراق دولتی در بورس

10 درصد از چک‌ها در اردیبهشت ماه برگشت خورد!

پدر شهید منصورزاده به فرزند شهیدش پیوست

سرمقاله سازندگی/ رفتارهای خودسرانه و قبیله‌ای

فواید شگفت‌انگیز طبیعت‌گردی بر سلامت جسم و روان

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: چرا جراحی اقتصادی را از سفره مردم شروع می‌کنید؟

ابلاغ 12 مصوبه جدید شورای عالی اشتغال

اظهارات صمصامی در مورد تزریق 60 همت به بازار بورس؛ در شرایط غیرعادی نباید نماد و بازار را باز کنیم

مناسبت روز/ شنبه، 21 تیر ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ جنگ، بورس و سهامدار خرد

رئیس اتحادیه مشاوران املاک: مهاجران افغان بازار مسکن را به هم می‌زدند

5 هزار میلیارد تومان خدمات ماهانه تأمین اجتماعی در فارس

شهدای اخیر گلستان نماد وحدت و همبستگی اقوام و مذاهب مختلف کشورند

سرمقاله خراسان/ احیای توس، راه‌های رفته و نرفته