پیام فارس

آخرين مطالب

مذاکره یا عبور از جنایت و خیانت آمریکا؟! سیاسی

مذاکره یا عبور از جنایت و خیانت آمریکا؟!
  بزرگنمايي:

پیام فارس - کیهان /متن پیش رو در کیهان منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
دکتر ابراهیم کارخانه‌ای| صرف نظر از 47 سال دشمنی و تلاش مذبوحانه و پیگیر آمریکا و غرب برای براندازی جمهوری اسلامی ایران؛ سؤال این است که آیا کهنه سیاست‌بازان موافق مذاکره با آمریکا اگر برای موارد عینی و عملی سؤالات ذیل پاسخی ندارند که ندارند همگام با ملت بیدار ایران در صفی واحد و متحد همانند جنگ 12 روزه با هدف انسجام ملی و شنیدن صدای واحد از درون کشور، توطئه‌های تدارک دیده دشمن را نقش بر آب سازند که پیروزی و سرافرازی ایران قدرتمند در گرو همراهی با خون شهیدان نام‌آوری است که در مبارزه با دشمنان قسم خورده انقلاب و در راس آنها آمریکای جنایتکار و صهیونیسم جهانی جان خود را فدای اسلام و ایران کرده‌اند و اما سؤالات:
بازار
1- آیا در جریان آزادسازی گروگان‌های لانه جاسوسی آمریکا در سال 1359؛ آمریکایی‌ها بر طبق توافقنامه الجزایر به تعهدات خود عمل کردند یا پس از آزادی گروگان‌ها به آن پشت پا زدند؟
2- آیا در جریان آزادسازی گروگان‌های آمریکایی در لبنان که در سال 1369 با میانجیگری ایران صورت گرفت، آمریکایی‌ها به وعده‌های خود عمل کردند یا پس از آزادی گروگان‌ها دست رد بر سینه توهّم «حسن‌نیت در برابر حسن‌نیت» رئیس‌جمهور وقت مرحوم‌ هاشمی رفسنجانی زدند؟
3- آیا سه کشور اروپایی (انگلیس، فرانسه و آلمان) که به نیابت از کدخدا طی سال‌های 1382 الی 1384 به پای میز مذاکره آمده بودند به تعهدات خود در نشست‌های سعدآباد، پاریس و بروکسل عمل کردند یا علی‌رغم توقف کامل فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی، با صدور 8 قطعنامه از سوی شورای حکام، پرونده هسته‌ای ایران را به شورای امنیت ارجاع دادند که منجر به صدور6 قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران گردید؟ 
4- آیا آمریکایی پس از ورود مستقیم به مذاکرات صمیمانه و سخاوتمندانه برجام! که فعالیت‌های هسته‌ای جمهوری اسلامی را در حد حیات نباتی تقلیل داد به تعهدات خود عمل کردند یا آن را پاره کردند و اروپایی‌ها نیز دراقدامی فریبکارانه و مشترک با آمریکا از انجام تعهدات خود سر باز زدند و به مدت دو سال تحت عناوین فریبکارانه و دروغین SPV وINSTEX سیاستمداران دولت وقت را به بازی گرفتند؟
5- آیا در مذاکرات غیرمستقیم اخیر؛ آمریکایی‌ها پس از 5 دور مذاکره 
طی دو ماه، به دنبال توافق با ایران بودند یا با همکاری رژیم صهیونیستی در پی فریب و فراهم کردن فرصت برای کامل کردن طرح کودتا از خارج و براندازی جمهوری اسلامی ایران از درون بودند!!؟ آیا حاصل این مذاکره فریبکارانه و خونین رفع تحریم‌ها بود یا حمله غافلگیرانه به ایران و شهادت فرماندهان رده اول کشور و جمع کثیری از دانشمندان، نخبگان و مردم عزیز ایران اسلامی!!؟ آیا با کسی که چنین معامله فریبکارانه و دیپلماسی خونینی را با این وسعت و شقاوت برنامه‌ریزی و طراحی کرده است باید پیگیر خسارت و خونخواهی بود یا ادامه مذاکره!!؟
6- آیا درعملیات فریبکارانه مذاکره با سه کشور اروپایی که در وسط میدان جنگ 12 روزه و با هماهنگی آمریکا برنامه‌ریزی شده بود؛ تاسیسات هسته‌ای ایران در فردو، نطنز و اصفهان هدف بمباران سنگین بمب‌افکن‌های آمریکا 
قرار نگرفت!؟
 این همه عهدشکنی و جنایت کافی نیست که برخی باور کنند آمریکا کشوری قابل اعتماد نیست و هر مذاکره و توافقی با او به سرنوشت مذاکرات قبلی دچار خواهد شد!؟ آیا مؤمن از یک سوراخ چندین بار گزیده می‌شود و پی‌در‌پی به سرش کلاه می‌رود و مکرّر در حقش خیانت می‌شود!؟ آیا با دشمنی که ریشه همه دشمنی‌ها و جنایت‌هاست و به صراحت دم از تسلیم کشور می‌زند جایی برای مذاکره وجود دارد!!؟ آیا ساده انگاری نیست با کسی که قصد جان کشور را کرده است دوباره بر سر میز خیانت بنشینی!!؟ در مذاکره مجدّد با چنین دشمنی عهدشکن، سفّاک و خونریز؛ جای عزت و غیرت در کجای این نامعادله قرار دارد!!؟ حق همان بود که آن حکیم فرزانه و جانشین خلف امام خمینی(ره) فرمودند که مذاکره با آمریکا هوشمندانه نیست، عاقلانه نیست و شرافتمندانه هم نیست... هیچ مشکلی از کشور را هم حل نمی‌کند. فلذا باید همواره گوش به فرمان ولی امر و مواظب تنگه‌های احد بود که دشمن در کمین است. نگاهی به حوادث چند دهه اخیر انقلاب نشان می‌دهد که پایداری، استقلال و امنیت کشور همواره در گرو اطاعت از رهبری حکیم و بصیر انقلاب بوده است. 
در جنگ 12 روزه که برنامه‌ای برای نابودی ایران بود، ملت رشید ایران، متحد و یکپارچه، جایگاه رفیع و بی‌بدیل رهبری را در نجات کشور از نزدیک با گوشت و پوست و استخوان خود درک و لمس کردند و این حقیقت بیش از هر زمان دیگر روشن شد که ولایت فقیه دژ مستحکم ایران در برابر هجوم بیگانگان و قلّه امنیت و آرامش کشور است و برخلاف انتظار دشمن، پس از این حمله، رهبری حکیم انقلاب در اوج قلّه محبوبیت مردم ایران و مسلمانان و آزادگان جهان قرار دارد که مدیریت قهرمانانه، آرایش جنگی بهنگام، نصب جایگزین فرماندهان شهید و پاسخ سخت و پشیمان‌کننده به دشمن آن هم کمتر از 20 ساعت پس از آغاز حمله بر اقتدار و عظمت این قله درخشان و امنیت‌ساز می‌افزاید. 
در دنیای پیچیده سیاسی، نظامی و امنیتی امروز‌،رهبری حکیم انقلاب چراغ پر امید راه عزت و سربلندی کشور و کشتی نجات ملت امام حسین(ع) است که به فرموده امام راحل تنها در پرتو پشتیبانی از ولایت فقیه محقق می‌شود. بدون شک اگر رهبری بیدار انقلاب می‌خواست راهبرد سیاسی نظام اسلامی را بر اساس اصرار برخی گروهای کج اندیش سیاسی در راستای اراده قدرت‌های زورگو و سلطه‌گر ترسیم نماید امروز اثری از جمهوری اسلامی ایران در معادلات سیاسی منطقه‌ای و جهانی دیده نمی‌شد. عزت، اقتدار، استقلال و امنیت کشور در گرو اطاعت از رهبری دانا و توانای انقلاب حضرت امام خامنه‌ای است که علی‌رغم طوفان‌های سخت در طول چهل و اندی سال گذشته کشتی نجات کشور را به ساحل امن هدایت کرده و به حول قوه الهی این راه همچنان قدرتمندانه و مدبّرانه ادامه پیدا خواهد کرد. 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/966506/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تمدید عضویت رایگان در مراکز کانون پرورش فکری تا پایان تیر

سرمقاله وطن امروز/ نقطه‌زنی در العدید

طرح روسی مذاکرات هسته‌ای

خوردن پنیر با این 16 ماده غذایی ممنوع!

نکاتی مفید برای داشتن یک خواب راحت

قرعه‌کشی محصولات ایران خودرو برگزار شد

گزارش ایسنا از تاثیر خروج اتباع غیرمجاز در بازار؛ اجاره مسکن نفس چاق کرد

ورود سامانه رگباری به فارس؛ کاهش دما و وزش باد شدید

فعالیت سامانه بارشی و هشدار وقوع سیلاب در بخش‌های مرکزی و جنوبی فارس

سرمقاله جوان/ موج سوم رستاخیز ملی ایرانیان

سرمقاله فرهیختگان/ مذاکره جنگ است

دمنوش سماق و فوایدی که حتما نشنیده‌اید!

راه‌اندازی مجدد سامانه چکاپ رایگان با ظرفیت محدود

روند افزایشی معاملات بورس‌ در یک‌سال اخیر

تزریق 35 هزار میلیارد تومان نقدینگی جدید به بازار سرمایه

غفلت گسترده نسبت به وضعیت آب در کشور

فارس میزبان مسابقات کشوری کشتی پهلوانی نوجوانان

دو فوتی و یک مصدوم در تصادف جاده جهرم ـ میمند

پیکر مطهر 5 شهید تجاوز رژیم صهیونیستی در آستانه اشرفیه تشییع شد

سرمقاله ابتکار/ چقدر زود دیر می‌شود!؟

کاهش قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار به کانال 87 هزار تومان بازگشت

رشد 40 هزار واحدی شاخص کل بورس

گردش مالی 433 هزار میلیارد تومانی 56 شرکت صوری متعلق به اتباع خارجی

سه شهید حمله رژیم صهیونیستی در بازکیاگوراب تشییع شدند

پیکر شهید بشارتی در «لیجارکی» آرام گرفت

نگاه ما در امر خدمت رسانی سرعت در پاسخگویی و پیگیری ها است/ خدمت بی منت در سایه همدلی و تلاش

شعر «شب‌های جنگ» در اعتماد حقیقی به دستگاه سیدالشهدا(ع) است

سرمقاله جمهوری اسلامی/ مذاکره، مسیر اعتدال

اسامی فرآورده‌های غیرمجاز مراقبت از مو و پوست اعلام شد

جزئیات بازسازی و نوسازی منازل آسیب دیده از جنگ در تهران

مدیرعامل بورس تهران: افت شاخص کل پس از بازگشایی کنترل شد

جزئیات طرح جدید وزارت‌ کار برای بیکاران مقرری‌بگیر

راه‌اندازی مجدد سامانه چکاپ رایگان با ظرفیت محدود ؛ ثبت‌نام سریع‌تر اولویت دارد

روایت مشاور عالی استاندار فارس از مدیریت میدانی و رسانه‌ای استاندار فارس

زیدآبادی نوشت: تنهایی کشور و محافل تندرو

سرمقاله شرق/ توسعه درون‌زا راه نجات یا تله راهبردی؟

معافیت مالیاتی بیمه عمر مشروط شد

فواید یادگیری زبان انگلیسی که هیچکس به شما نمی‌گوید: آیا برای افزایش 15 درصدی حقوقتان آماده‌اید؟

اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به عدم پرداخت مابه‌التفاوت فروردین

جزئیات بسته حمایتی بازار سهام در هفته جاری اعلام شد

ارائه گزارشی از دیدار مدیرکل دفتر مسکن و تسهیلات رفاهی بنیاد با خانواده شهدای اقتدار به استاندار یزد

تشدید برخوردها با فروش برنج کامفیروزی بیش از قیمت مصوب

تصمیمات کارگروه باید مبتنی بر نگاه علمی، تخصصی و فارغ از جهت‌گیری‌ باشد

هشدار نارنجی هواشناسی برای فارس؛ بارش های موسمی تشدید می شود

نقطه‌زنی در العدید

سرمقاله همشهری/ با همدلی خادمان و شهروندان، دوباره می‌سازیمت وطن

گرما، تنها عامل تعریق نیست

نرخ بلیط پروازهای اربعین تعیین شد؛ افزایش 80 درصدی نسبت به سال گذشته

صعود تاریخی بیت‌کوین؛ چه عواملی موتور رشد BTC را روشن کرد؟

بخشنامه بخشودگی جرایم تسهیلات زیر 700 میلیون به بانک ها رسید