پیام فارس

آخرين مطالب

سرمقاله وطن امروز/ سید خراسانی، نجیب‌زاده ایرانی سیاسی

سرمقاله وطن امروز/ سید خراسانی، نجیب‌زاده ایرانی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - وطن امروز / «سید خراسانی، نجیب‌زاده ایرانی» عنوان یادداشت روز در روزنامه وطن امروز به قلم زهرا محسنی‌فر است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
آقا را از هر طرف که بخوانی آقاست؛ آقای ما ر«سانه‌بلد» است و جنگ روانی را می‌فهمد. در مصاف بوقچی‌های دروغ‌پراکن دشمن، یک‌تنه هژمون‌شکن است. غیبتش دشمنان را ناکام می‌کند و حضورش دوستان را شادکام. مخفیگاه نه، در کمینگاه مرصاد به پایش بدخواهان و پالایش خوش‌طینتان همت دارد. پیش از او هیچ فقیهی شب عاشورا با نغمه «ای ایران» عزاداری نکرده. هیچ طبیبی، به حاذقی او علاج را در وطن ندانسته. هیچ صاحب‌خردی اینچنین زبردستانه از ساحت امت - ملت، دوگانه‌زدایی نکرده و تار و پود امنیت را به هم نبافته. 
روح مرد و زن مسلمان ایرانی را همچون تهمتن و تهمینه برانگیخته می‌کند تا ایران را بر توران بشوراند و انیران را جامه ذلت بپوشاند. آقا، آقاست؛ بی‌کم و کاست. آنچه امام به حکمت کاشت، آقا به درایت نگه ‌داشت و به شجاعت مشغول برداشت است. بگذار سفیهان روی گسل‌های قومیت و جنسیت و مذهب رژه بروند، عاقله‌مرد، از رنگین‌کمان آسمان‌گستر وطن‌دوستان، سان می‌بیند و بر پاخور فرش هزارنقش ایرانی پا می‌کوبد تا بر اصالتش بیفزاید و به قدمتش شکوه دهد. سید خراسانی، نجیب‌زاده ایرانی است. شاعران گواهند که فارسی را چون فردوسی، احیاگر عجم می‌داند و ادبیات را همچون رودکی و نظامی، غنابخش حیات. از قندهار تا ذی‌قار و از صعده تا ضاحیه، قند پارسی را هم ‌او زبان مشترک مقاومت فاطمیون و کتائب و انصارالله و حزب‌الله کرده تا صحبت‌های فرمانده را بی‌ترجمه و زیرنویس، زنده و بهنگام بشنوند و بفهمند. می‌گفت دشمن نادان، مردم ایران را نمی‌شناسد. واقعیت آن است که انسجام هوشمندانه ایرانیان، دوستان دانا را هم غافلگیر کرد. می‌گفت مذاکره، فریب است و به جای گره‌گشایی، گره‌افزایی می‌کند. زبان دنیابلدان که عمری در دیپلماسی خیس خورده بود، مذاکره را در بدترین آورده خود، شد شد، نشد نشد می‌دیدند. اما هرچه آقای ما گفت، همان شد. در خشت خام دید و فرمود توانایی و همت و عزم و ایمان جوان امروز، از جوان دهه 60 بیشتر است اما جوجه‌جامعه‌شناسان دست‌به‌قلم، استبعاد کردند تا امروز در آینه واقع‌بینی به چشم خود ببینند چگونه ایمان‌گریزی خیالی نسل نو، جای خود را به دشمن‌ستیزی و وطن‌دوستی واقعی داده.
فوکویاما باید پای درس خارج آقا بنشیند و 4 واحد حکمرانی سیاسی پاس کند، پیش از آنکه مُهر نظریه مقاومت پای انقضای تاریخ‌ مصرف لیبرال -‌ دموکراسی‌اش بخورد. 
کسی به مغز فندقی کله‌‌طلایی عشق نوبل بگوید تا بنی‌هاشم در میدان هستند، با صلح ابراهیم، فقط نابودی اسرائیل عادی‌سازی می‌شود. تا آقا آقاست، بوش پسر هم مانند پدر طعمه مار و مور می‌شود اما آرزوی «خاورمیانه بزرگ» را به گور می‌برد. بله! تجزیه، سرنوشت پیکر خاکمال ایران‌ستیزان است، نه پیکره رویین‌تن ایران‌دوستان. چه می‌ترسانی کوه را از توفان؟ کجا سلسله‌جنبان مقاومت و خدایگان استقامت به رجز دشمن از میدان به در می‌شود؟ تهی‌مغزان دراز زبان، پنداشتند فرزند غالب کل غالب، به نهیبی مهیب قالب تهی می‌کند! زهی تصور باطل، زهی خیال محال. شیر ژیان هنوز میان نیستان است. عصا هنوز به دست موسای عمران است، تا شعبده ساحران یهود را ببلعد و بن‌بست نیل را از میان بدرد. ابراهیم را از منجنیق، اندیشه نیست وقتی که خدای آتش را خدای گلستان می‌داند. و امروز تبر به دست خلیل‌زاده‌ای است هاشمی‌تبار و بتان کافرکیش را از تیغ دروگرش، زنهار و امان نیست. بله! آقای ما آقاست؛ از هر طرف که بخوانی.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/966048/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

اتحاد شوم برای نجات سیاستمداری فاسد

بازگشت به سیاست تخریب

اتهام بدون سند

اخراج حدود 150 خبرنگار

از رباط کریم تا رباط بخیل؛ درباره‌ اخراج شتاب‌زده پناه‌جویان افغانستانی

چراغ سبز پکن به فروش جنگنده‌های پیشرفته به تهران؟

ایران؛ حرکت بر لبه تنهایی

رسوایی جنسیِ ادامه دار؛ زخم «اپستین گیت» دهن باز کرد

هک و تحریم اتاق جنگ

سکانس‌هایی از رد خون

دلیل تفاوت فشار بین ماکسیمم و مینیمم

در جریان افزایش فشارخون چه اتفاقی برای بدن می‌افتد؟

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه پنجشنبه 19 تیر 1404

نان به نرخ دولتی به دست مردم نمی‌رسد

کشف داروهای فاقد مجوز در مرودشت

درگیری محیط‌بانان با شکارچیانِ مسلح برای نجات حیات وحش در لارستان

آغاز کاشت ذرت تابستانه در 75 هزار هکتار از مزارع فارس

بیشترین شهدای دانش آموز دبستانی‌ بودند

فعال اصلاح طلب: صحبت‌های پزشکیان با کارلسون در راستای خواسته اکثر ایرانیان بود

حمله تندروها به مصاحبه استراتژیک رئیس جمهور

مسیر دشوار دیپلماسی

در کشور ما از هر 4 نفر حداقل یک نفر فشار خون دارد و نمی‌داند!

هشدار طب ایرانی درباره آلودگی هوا و توصیه‌هایی برای پیشگیری از آسیب‌ها

بازدهی بورس در هفته سوم تیر 1404

تولید بیش از 40 تن ماهی در شهرستان کوار

گوجه‌فرنگی داراب به بازار کشورهای حوزه خلیج فارس رسید

دست‌های آلوده

حمله‌ به‌ فردو و پرده‌های ابهام

مصاحبه پزشکیان به چالش کشیدن روایت لابی اسرائیل در آمریکا بود

بیکاری گسترده

نقش پروبیوتیک‌ها در سلامت‌ بدن / هشدار مصرف بی‌رویه آنتی‌بیوتیک‌ها

مسکو سیتی کجاست؟ همه چیز درباره مدرن‌ترین منطقه شهر مسکو در روسیه

وزیر کار: با مدیریت سیاسی نمی توان اقتصاد را مدیریت کرد

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری: باید وجه مسافران بدون هیچ‌گونه کسری بازگردد

تروریست فراری را شناسایی و معرفی کنید

شیاد مذاکره!

بیانیه الجزایر؛ محملی برای غرامت جنگ 12 روزه

راز خشم تندروها از پزشکیان

تاثیر تغذیه مناسب در کاهش آسیب‌های ناشی از آلودگی هوا

کاهش قیمت برنج در راه است

رنگ سبز بازار طلا و ارز؛ سکه امامی به کانال 78 میلیون تومانی وارد شد

مراسم عزاداری سالروز دفن شهدای کربلا در سومین حرم اهل بیت(ع) در ایران

برگزاری آزمون ورود به مدارس سمپاد از فردا

تشعشعات رادیواکتیو؛ تهدیدی جدی یا اغراق رسانه‌ای؟

تفاوت آتش‌بس، ترک مخاصمه و معاهده صلح

سفید و سیاه یک مصاحبه

ورود 8 داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور

کاهش قیمت برنج در اه است

تکذیب فیلم منتسب به سهامداران بورس

فراخوان وزارت اقتصاد برای انتخاب بازارگردان اوراق مالی اسلامی