پیام فارس

آخرين مطالب

مسکو دست به دامان «اون» مقالات

مسکو دست به دامان «اون»
  بزرگنمايي:

پیام فارس - دنیای اقتصاد /متن پیش رو در دنیای اقتصاد منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
بر اساس ارزیابی اطلاعاتی مقامات اوکراینی، کره‌شمالی قرار است تعداد نیروهای خود را که برای روسیه در خطوط مقدم با اوکراین می‌جنگند، سه برابر کند و 25 تا 30هزار سرباز دیگر را برای کمک به مسکو اعزام کند. «نیک پاتون والش» و دیگران در گزارش دیروز برای سی‌ان‌ان نوشتند، طبق ارزیابی سی‌ان‌ان، این نیروها ممکن است در ماه‌های آینده به روسیه برسند و به 11هزار نفری که در ماه نوامبر برای دفع حمله اوکراین به منطقه کورسک روسیه اعزام شدند، اضافه شوند. به گفته مقامات غربی، حدود 4هزار نفر از این سربازان کره شمالی در این اعزام کشته یا زخمی شدند، با این حال همکاری پیونگ یانگ با مسکو از آن زمان شکوفا شده است.
ارزیابی اوکراین که به رویت سی‌ان‌ان رسیده است، این است که وزارت دفاع روسیه قادر به تامین «تجهیزات، سلاح و مهمات مورد نیاز» با هدف «ادغام بیشتر با واحدهای رزمی روسیه» است. این سند می‌افزاید «احتمال زیادی وجود دارد» که سربازان کره‌شمالی در بخش‌هایی از اوکراین تحت اشغال روسیه درگیر نبرد شوند «تا نیروهای روسی را تقویت کنند، از جمله در طول عملیات تهاجمی گسترده». این ارزیابی، از آژانس اطلاعات دفاعی اوکراین همچنین می‌گوید نشانه‌هایی وجود دارد که هواپیماهای نظامی روسیه در حال تجهیز مجدد برای حمل پرسنل هستند که نشان‌دهنده تعهد گسترده جابه‌جایی ده‌ها هزار سرباز خارجی در سراسر سیبری روسیه است که در جنوب غربی خود با کره‌شمالی مرز مشترک دارد.
آمادگی‌های احتمالی برای اعزام جدید، از جمله ورود یک کشتی مرتبط با اعزام‌های سال گذشته در یک بندر روسیه و هواپیمای باری در فرودگاه سونان کره‌شمالی، در تصاویر ماهواره‌ای به‌دست‌آمده توسط سی‌ان‌ان مشاهده شده است. کره‌شمالی در ابتدا 11هزار سرباز را در پاییز2024 به‌طور مخفیانه به روسیه اعزام کرد و ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، تنها در اواخر آوریل این اعزام را تایید کرد. در ماه اکتبر، تصاویری از سربازان کره‌شمالی منتشر شد که در پایگاه نظامی سرگیوکا در سرزمین پریمورسکی در حال تحویل تجهیزات برای خطوط مقدم بودند. تحلیلگران گفتند که یک ماه بعد، یک کشتی روسی کلاس روپوچا در بندر دونای در نزدیکی ناخودکا، 95کیلومتری (59 مایلی) جنوب غربی پهلو گرفت که می‌تواند تا 400 سرباز را حمل کند.
طبق تصاویر ماهواره‌ای که توسط «مرکز منبع باز»، یک سازمان غیرانتفاعی مستقر در بریتانیا و متخصص در اطلاعات منبع باز مربوط به دفاع و امنیت، در اختیار سی‌ان‌ان قرار گرفته است، همان نوع کشتی روپوچا که حامل سربازان بود، در 18مه دوباره در همان بندر دونای پهلو گرفت. الگوهای پرواز همچنین نشان می‌دهد که حرکت برخی از سربازان دیگر نیز می‌تواند در حال انجام باشد. مرکز منبع باز در تاریخ 4ژوئن تصاویر ماهواره‌ای از فرودگاه سونان در کره‌شمالی را در اختیار سی‌ان‌ان قرار داد که در آن هواپیماهای باری، احتمالا «IL76»، در حال حرکت روی باند فرودگاه بودند؛ همان نوع هواپیمایی که در استقرارهای سال گذشته استفاده شده بود. اگرچه تصاویر نشان نمی‌دهد که کشتی و هواپیماها برای چه کاری استفاده می‌شوند، اما این حرکات می‌تواند الگویی مطابق با مشاهدات تحلیلگران در سال گذشته را نشان دهد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/965825/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای مهاجرت استادان دانشگاه صنعتی شریف به خارج از کشور

عصر ایران: منتقدان مصاحبه پزشکیان از جیب خود هزینه کنند نه از جان مردم

چرا اسرائیل در دام جنگ فرسایشی گیر کرده است؟

علی‌بابا و پولی که بازگردانده نشده است

حجاریان مطرح کرد: راه عبور از شرایط پیش‌رو

کاهش 8 درصدی قیمت‌ در پایتخت

هزینه سربار جنگ برای خطوط هوایی

خاص‌ترین دو‌هفته‌ی خاورمیانه

قدم‌های بلند برای سلامتی با پیاده‌روی ژاپنی

یک استاد دانشگاه: دلیلی برای کوتاه شدن برد موشک‌ها وجود ندارد

دشواری تصویر نبرد؛ روایت عکاسان از تجربه های خود در جنگ 12 روزه

ضربه دردناک کمین «بیت حانون» به ارتش اسرائیل

سیر سلطان گیاهان زمین است و برای قلب بسیار مفید است

کالابرگ دهک 4 تا 7 واریز شد؟

پیش بینی قیمت دلار، طلا و سکه چهارشنبه 18 تیر 1404

هافبک فصل قبل هوادار تهران به فجر شهید سپاسی پیوست‌

تکرار تاریخ در جنگ 12 روزه؛ درس‌هایی که از صفویه می‌توان آموخت

نمایش مردان جنگ در لباس صلح!

مرگبارترین سیل آمریکا در یک سده اخیر

تعویق فارغ‌التحصیلی

جایگزین‌های نمک در رژیم غذایی

اوراق تبعی بیمه‌ای و اوراق تبعی تأمین مالی منتشر شد

احداث بزرگتربن تصفیه‌خانه محلی کشور در شیراز؛ پایگاه ایمنی برای صیانت از باغات ایجاد می‌شود

نمایی از بزرگترین انجیرستان دیم جهان در استهبان فارس

دوچرخه سوار مازندرانی ، سفیر پیشگیری از اعتیاد

اجرای طرح تابستانه مهارت در فارس؛ آموزش رایگان برای نوجوانان 12 تا 18 سال

تداوم اجرای پروژه‌های زیرساختی در فرودگاه‌های فارس

بازگشت به ایران‌گرایی

زیدآبادی: جای تاج زاده زندان نیست

ابعاد نقشه شکست‌خورده علیه ایران

بازیگر دنیای موازی

تبیین عقلانی گشایش مشروط در حل مسائل ایران و آمریکا

باور دیرینه در مورد پیری می‌تواند نادرست باشد

خروج اتباع، بازار اجاره تهران را از سکه انداخت؟

پروازهای امارات تا هفته آینده متوقف می‌ماند

برقراری پرواز در مسیرهای تهران، دوحه و کویت از فرودگاه لارستان

حضور سرپرست اداره کل بنیاد شهید خراسان جنوبی در مراسم بزرگداشت شهید والامقام مهدی زیبا

تعیین جایزه برای سر ترامپ مطابق منافع ملی ایران نیست

انتقاد «روزنامه اصولگرا» از سفر رئیس جمهور به باکو

موازنه‌سازی در فضای رسانه‌ای غرب

اوضاع بیمارستان‌ها بعد از جنگ

سوزن سوزن شدن دست و پا به دلیل کمبودها این ویتامین است

ادامه روند ریزش قیمت طلا و سکه؛ دلار در کانال 87 هزارتومان ماند

دیدار معاون توسعه مدیریت و منابع بنیاد شهید و امور ایثارگران و مدیرکل بنیاد تهران بزرگ با خانواده شهیدان سبزی و حاجعلی

مصرف این گیاه مانع از ابتلا به دیابت می‌شود

پیش بینی بورس چهارشنبه 18 تیر 1404

تب چک های برگشتی بالا رفت

وداع با شکوه مردم ارسنجان با شهید مدافع امنیت

آبرسانی به چهار روستا در شهرستان فسا

ویتامینی که کمبود آن سبب ریزش مو می‌شود