پیام فارس

آخرين مطالب

امنیت در استان فارس پایدار است سیاسی

امنیت در استان فارس پایدار است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون سیاسی، امنیتی و استانداری فترس: نیرو‌های مسلح برای پاسخگویی به هرگونه تجاوز آماده هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با اشاره به شرایط ویژه کشور و تهدیدات خارجی، بر پایداری امنیت در استان و آمادگی کامل نیرو‌های مسلح برای پاسخگویی به هرگونه تجاوز تاکید کرد و از مردم خواست با حفظ آرامش، همدلی و پشتیبانی از نیرو‌های مسلح، راهبرد دشمن برای ایجاد التهاب را خنثی کنند.
حجت‌الله رضایی، سخنگوی شورای اطلاع‌رسانی استان فارس امروز در جمع خبرنگاران گفت: کشور در شرایط خاص و حساسی قرار گرفته و در این شرایط متأسفانه شاهد آغاز جنگی تمام‌عیار از سوی رژیم صهیونیستی علیه جمهوری اسلامی ایران هستیم.
وی ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران در طول تاریخ خود هیچ‌گاه جنگ‌طلب نبوده و نخواهد بود. همان‌طور که در دوران دفاع مقدس نیز، این رژیم بعثی عراق بود که تجاوز به خاک، حاکمیت و تمامیت ارضی ما را آغاز کرد.
رضایی اظهار کرد: امروز نیز رژیم صهیونیستی آغازگر این جنگ است. آمریکا و هم‌پیمانانش با ایجاد و حمایت از این رژیم غاصب، تلاش دارند اهداف شوم و پنهان خود را در منطقه پیاده کنند. آنها با هدف قرار دادن استقلال کشور، به دنبال تضعیف جایگاه ایران در منطقه هستند.
معاون سیاسی استانداری فارس گفت: ما هیچ‌گاه به دنبال جنگ نبوده‌ایم، اما به هیچ‌کس اجازه نخواهیم داد به خاک ما تعرض کند. به برکت خون شهدا و با هدایت‌های هوشمندانه اتاق فکر نظام، در زمان مناسب، پاسخ قاطع و درخور به دشمن داده شده و خواهد شد.
رضایی از شهروندان خواست در این شرایط با حفظ آرامش، از نیرو‌های مسلح پشتیبانی کرده و اجازه التهاب‌آفرینی ندهند.
وی گفت: ایجاد ناامنی و بی‌ثباتی راهبرد اصلی دشمن است و همدلی و اتحاد مردم، بزرگ‌ترین سد در برابر این توطئه‌هاست.
معاون استاندار فارس، با اشاره به وضعیت استان فارس، اظهار داشت: به‌رغم عملیات روانی دشمن و برخی فشارها، استان فارس از آرامش مناسبی برخوردار است و شورای تامین استان به ریاست استاندار فارس، با تدابیر لازم در حال تلاش برای حفظ امنیت است.
معاون استاندار فارس همچنین گفت: هیچ کمبودی در زمینه کالا‌های اساسی، استراتژیک و سوخت وجود ندارد و تدابیر لازم برای تامین نیاز‌های مردم اتخاذ شده است.
رضایی گفت: مردم ایران اسلامی، با پایداری و هوشیاری خود نقش اصلی در بازدارندگی دشمن داشته‌اند و همچنان پشتوانه نظام و کشور هستند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/963314/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بیانیه حزب اعتدال وتوسعه استان فارس در پی حملات رژیم منحوس صهیونی

حمله رژیم صهیونیستی به صدای حقیقت

بیانیه شورای ائتلاف نیرو‌های انقلاب اسلامی استان فارس در پی تجاوز  رژیم غاصب صهیونیستی به خاک ایران

دستگاه‌های اجرایی فارس از فردا با 50 درصد ظرفیت فعالیت می کنند

کارگران پای کار ایران هستند

400 طرح کشاورزی در هفته دولت به بهره‌برداری می‌رسد

واردکنندگان امروز هم 120 میلیون دلار ارز گرفتند

زلزله 3.4 ریشتری جنت‌شهر داراب را لرزاند

بیانیه حزب مؤتلفه اسلامی فارس در پی حملات رژیم صهیونیستی

ضرورت فاصله گرفتن از پنجره ها در صورت مواجهه با تجاوز هوایی

پدافند هوایی شیراز فعال شد

زلزله 3.4 ریشتری جنت شهر داراب را لرزاند

این خوراکی‌ها سلامت روان را به خطر می‌اندازند

وزیر جهاد کشاورزی: امنیت غذایی مهمترین مؤلفه امنیت ملی است

تداوم فعالیتهای تجاری در مرزهای پاکستان

تردد روان مسافر و حمل بار در مرزهای زمینی؛ مرز مسدود نداریم

تعویق امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های فارس

یهودیان شیراز از عشق به وطن می‌گویند

مدیریت مصرف آب اولویت گذر از تابستان

تحلیلگر آمریکایی: ترامپ درباره پیامد حمله اسرائیل کاملا اشتباه می‌کند

استقرار 17 جایگاه سیار سوخت‌رسان در مناطق مختلف تهران

کاهش قیمت گوشت طی یک هفته گذشته

کشف کالاهای 37 میلیاردی فاقد مجوز در لارستان

4 غذا و نوشیدنی که باید از آنها اجتناب کنید

سازمان مالیاتی: فوریتی در انجام تکالیف مالیاتی وجود ندارد

نانوایی‌های شبانه روزی در مازندران فعال می‌شوند

مردم فارس همدل در حمایت از ایران

سرمقاله فرهیختگان/ فراخوان افسران رسانه‌ای ذخیره

سرمقاله وطن امروز/ برتری شناختی

فرزین: روند خدمت رسانی بانکی به مردم ادامه یابد

حل مشکل کمبود کارگر نانوایی‌های سنگک در یکی دو روز آینده

توصیه‌هایی برای والدین در مدیریت بحران

سرمقاله کیهان/ اسرائیل به ایران حمله کرد یا آمریکا؟

سرمقاله شرق/ چند نکته در مورد جنگ تجاوزکارانه اسرائیل

اختلال بانک سپه به‌زودی رفع می‌شود

اتاق اصناف تهران: کمبود نان نداریم؛ آغاز فعالیت نانوایی‌های سیار طی روزهای آتی

تمدید مجدد لغو پروازهای داخلی و خارجی تا 2 بامداد چهارشنبه

آتش زدن لاستیک در شیراز توسط عوامل موساد

امنیت در استان فارس پایدار است

ظهور جنبش خودجوش «دفاع از ایران»

سرمقاله هم میهن/ گربه مرتاض علی

تکنیک تنفس برای رفع سردرد

وزیر جهاد کشاورزی: هیچ کمبودی در تامین کالاهای اساسی نداریم

افزایش عرضه گوشت تنظیم بازاری در فروشگاه‌های زنجیره‌ای

تمامی شعب بانک‌ها فعال هستند

نحوه استرداد بلیت قطار اعلام شد

آمادگی صنایع و اصناف کشور برای تأمین کامل نیاز بازار و مردم

دود سیاه آتش زدن لاستیک در شیراز

جلسه شورای آموزش و پرورش بوانات با حضور فرماندار

برپایی اقامه نماز در ادارات نقشی مهم در ترویج فرهنگ دینی و اسلامی دارد