میوههایی که بیماران دیابتی باید با احتیاط مصرف کنند
علمي
بزرگنمايي:
پیام فارس - مهر / متخصص تغذیه، نکات کلیدی تغذیهای برای بیماران دیابتی و کودکان در تابستان را تشریح کرد.
سیدعلی کشاورز متخصص تغذیه درباره تغذیه مناسب بیماران دیابتی و کودکان در هوای گرم تابستان گفت: در بیماران دیابتی، مصرف میوه باید با فاصله زمانی حداقل 2.5 تا 3 ساعت بعد از وعده غذایی باشد. میوههایی مانند موز، انگور، خربزه، هندوانه و طالبی به دلیل قند بالایی که دارند، باید محدود مصرف شوند و هر واحد میوه معادل نصف موز یا یک لیوان پر از خربزه است.
وی افزود: دیابتیها میتوانند بعد از فاصله زمانی مناسب از اولین میوه، میوه دوم را نیز مصرف کنند، اما مصرف زیاد میوه بهطور همزمان توصیه نمیشود و همچنین اگر بین شام و خواب کمتر از دو ساعت فاصله باشد، مصرف میوه قبل از خواب مناسب نیست.
بازار ![]()
غذاهای سبک و پرهیز از غذاهای چرب در تابستان
کشاورز با اشاره به اهمیت رژیم غذایی کودکان و افراد سالمند گفت: مصرف غذاهای سبک، آبپز، بخارپز و جوجه کبابی و پرهیز از غذاهای پر سس و چرب بسیار مهم است و آش و سوپهایی که دارای سبزیجات فراوان هستند، منبع ویتامینها، مواد معدنی و نمکهای مورد نیاز بدن محسوب میشوند.
وی تأکید کرد: سبزی خوردن و سالاد بدون سس با آب لیمو نیز باید در سفره تابستانی جایگاه ویژهای داشته باشند، چرا که فیبرها و رنگدانههای موجود در سبزیها و میوهها به حفظ سلامت کمک میکند.
کشاورز ادامه داد: با توجه به افزایش چشمگیر چاقی کودکان طی 40 سال گذشته، رعایت اصول تغذیه سالم و محدود کردن مصرف فستفودها و غذاهای سنگین ضروری است.
-
دوشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۰۴:۴۵
-
۱۹ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/960593/