پیام فارس

آخرين مطالب

آقای قاسمیان! از انتشار محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنید مقالات

آقای قاسمیان! از انتشار محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنید
  بزرگنمايي:

پیام فارس - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
امیر جدیدی| اول: احتمالاً این یکی، دو روز خبر دستگیری حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان به گوش‌تان رسیده است. مدتی بعد از اخبار دستگیری، صفحه اینستاگرامی منتسب به ایشان در اینستاگرام به اطلاع همراهان گرامی‌اش رسانده که «حاج‌آقا در جریان سفر معنوی حج به‌دنبال انتشار ویدئوی با محتوای انتقادی نسبت به شرایط سیاسی حاکم بر حرمین شریفین، از سوی مقامات عربستان سعودی به‌طور موقت بازداشت شد».
ادمین این اکانت در ادامه از همراهان و دوستداران ایشان خواسته، از هرگونه تجمع و انتشار گمانه‌زنی... مخصوصاً محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنند. از آن‌طرف صبح دیروز خبرگزاری‌ها به‌نقل از مشاور وزیر خارجه به اطلاع ملت شریف رساندند که پس از اظهارات قاسمیان، صدور روادید عربستان برای ایرانی‌ها متوقف شده است. چندساعت بعد، سازمان حج در اطلاعیه دیگری نوشت: «با وجود گزارش‌هایی درباره تأخیر در صدور روادید و مشکلات پیش‌آمده برای برخی زائران، روند اعزام زائران حج، بدون وقفه ادامه دارد و هیچ مشکلی در مسیر اعزام وجود ندارد».
دوم: دو روز پیش، پدر رفیقم عازم حج شد. او پیرمردی اهل شاهرود است. 86 سال سن دارد. رفیقم می‌گفت، از 10 سال پیش که موفق به ثبت‌نام حج شده، تمام مناسبات زندگی‌اش را به این سفر گره زده است. او پیرمرد بازنشسته‌ای است که حقوق نیم‌بندی (حدود 8 تا 10 میلیون) از صندوق تامین اجتماعی می‌گیرد. عمری به کشاورزی و باغداری گذرانده. رفیقم می‌گفت، پدرش در تمام این10 سال ذره‌ذره پول سفر حج‌اش را جمع کرده است و تقریباً که نه تحقیقاً ثانیه‌به‌ثانیه روزهای عمرش را در فکر این سفر زندگی‌ کرده است.
این یعنی پیرمرد قصه ما در همه این‌سال‌ها هرماه بخش زیادی از حقوق‌اش را در حسابی ذخیره کرده است. در حیاط خانه‌اش نعناع خشک کرده و فروخته و پول‌اش را برای سفر خانه خدا کنار گذاشته است. زردآلوی درخت حیاط‌اش را قیسی کرده و قیسی را فروخته و با پول‌اش برنج ولیمه سفرش را خریده است. تخم‌‌مرغِ مرغ‌هایش را فروخته و پول‌اش را برای سوغات سفرش کنار گذاشته و... رفیقم می‌گفت، پدر عزیز و بزرگوارش به‌معنای واقعی واقعی کلمه، قناعت پیشه کرده است تا به آرزوی یک عمرش که دیدن خانه خداست برسد. 
سوم: روی سخنم با ادمین اینستاگرامی آقای قاسمیان است. خواهشم این است که بعد از آزادی، همین بیانیه‌ای که نوشتید را به ایشان هم بدهید و ازشان بخواهید که من‌بعد جداً از انتشار محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنند. چراکه ممکن است با همین حرف‌های به‌ظاهر دلسوزانه برای اسلام و مسلمین، دل هزارهزار پیرمرد و پیرزن مسلمانی که عمری با عشق برای دیدن خانه معبودشان زحمت کشیده‌اند را بشکنید و آرزوی سال‌هایشان را بر باد دهید. 
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/960110/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مقدمه‌ای برای یک جنگ بزرگ‌تر؟

امضای اسناد تجاری ایران و عمان با هدف توسعه تجارت

سود سهام عدالت چه زمانی برای سهامداران واریز خواهد شد؟

معرفی قابلیت‌های جدید وب‌اپلیکیشن دِی‌دار

سرمقاله اطلاعات/ طرح جدید مدیریت قحطی در غزه

سرمقاله سازندگی/ وهن دین

جلوگیری از ریزش مو و ابتلا به سرطان توسط این ماده غذایی

رژیم دتاکس؛ فریب یا معجزه لاغری؟

لزوم ثبت اطلاعات اقامتگاه در سامانه املاک و اسکان برای دریافت خدمات بانکی

14.8 همت به گندمکاران پرداخت شد

جزئیات پرداخت متناسب سازی حقوق بازنشستگان

کمبود عرضه روغن در بازار کماکان ادامه دارد

تکذیب افزایش قیمت محصولات شوینده در خردادماه

افزایش تولید برق با تبدیل نیروگاه حافظ شیراز به سیکل ترکیبی

سرمقاله وطن امروز/ قاسمیان، رونالدو و تصویر جامعه ایرانی از عربستان

مهلت یک هفته‌ای برای رفع محدودیت ثبت‌نام مجردان در نهضت ملی مسکن

تهدید خاموش در سفره‌ شیرازی‌ها؛ آبیاری محصولات کشاورزی با پساب فاضلاب

سرمقاله جوان/ ادعای انقلابی بودن را از کجا آوردید؟!

سرمقاله فرهیختگان/ بر همان پاشنهٔ سابق

چند ساعت خواب برای بدن ضروری است؟

پرداخت هدیه 70 میلیونی به نوزادان صحت ندارد

ماینرها در خاموشی‌ها نقش دارند؟

رشد 13 هزار واحدی شاخص کل بورس

توقف 5 ساعته پروازهای فرودگاه مهرآباد در 14 خرداد ماه

نامه رئیس کمیسیون عمران برای حل مشکل کامیون‌داران

پیگیری مطالبات ایثارگران با همراهی تشکل‌ ها و اصلاح قوانین

واگذاری موسسه اندوخته شاهد به صاحبان آن نقطه عطفی در تاریخ فعالیت‌هایش است

مفهوم ایثار و شهادت در وجود یکایک شهروندان شهرستان زرقان نهادینه شده است

بررسی پروژه پایش تصویری استهبان و پیگیری مشکلات ارتباطی

بازدید فرماندار سپیدان از منطقه عشایرنشین گمبیل

جشن اوز، پایتخت کتابخوانی کشور

سرمقاله ابتکار/ اعتراض صنفی آری یاخیر؟!

روش درمان آفت شدید دهان

آگهی‌های عجیب اجاره مسکن در تهران؛ اجاره‌ را به دلار و یورو پرداخت کنید لطفا!

افزایش سهم ثروتمندان از نهضت ملی مسکن

چکاپ رایگان سلامت تحت پوشش بیمه در منزل!

افزایش محدود قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار ثابت ماند

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه فضایی ایران و شهرداری شیراز

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک با سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر

شهرستان خرامه از ظرفیت‌های لازم برای توسعه بهره‌مند است

مواجه با محدودیت ها به معنای شکست خوردن نیست

نهمین همایش رهپویان غدیر فارس برگزار شد

سرمقاله شرق/ جایگاه اسرائیل در رویکرد جدید آمریکا به خاورمیانه

ماراتن هسته‌ای در ایستگاه ششم

گیاهی مشابه کاکتوس درد بیماران سرطانی را تسکین می دهد

راهکار خواب مناسب برای افراد پر مشغله

مشترکان پرمصرف هر دو هفته یکبار منتظر قبض برق باشند

10 روز تا توافق؟

سرمقاله آرمان ملی/ جمهوری اسلامی در حال عبور از تندروها

روایت «کیهان» از «غلط زیادی رویترز »