پیام فارس

آخرين مطالب

آقای قاسمیان! از انتشار محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنید مقالات

آقای قاسمیان! از انتشار محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنید
  بزرگنمايي:

پیام فارس - هم میهن /متن پیش رو در هم میهن منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
امیر جدیدی| اول: احتمالاً این یکی، دو روز خبر دستگیری حجت‌الاسلام غلامرضا قاسمیان به گوش‌تان رسیده است. مدتی بعد از اخبار دستگیری، صفحه اینستاگرامی منتسب به ایشان در اینستاگرام به اطلاع همراهان گرامی‌اش رسانده که «حاج‌آقا در جریان سفر معنوی حج به‌دنبال انتشار ویدئوی با محتوای انتقادی نسبت به شرایط سیاسی حاکم بر حرمین شریفین، از سوی مقامات عربستان سعودی به‌طور موقت بازداشت شد».
ادمین این اکانت در ادامه از همراهان و دوستداران ایشان خواسته، از هرگونه تجمع و انتشار گمانه‌زنی... مخصوصاً محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنند. از آن‌طرف صبح دیروز خبرگزاری‌ها به‌نقل از مشاور وزیر خارجه به اطلاع ملت شریف رساندند که پس از اظهارات قاسمیان، صدور روادید عربستان برای ایرانی‌ها متوقف شده است. چندساعت بعد، سازمان حج در اطلاعیه دیگری نوشت: «با وجود گزارش‌هایی درباره تأخیر در صدور روادید و مشکلات پیش‌آمده برای برخی زائران، روند اعزام زائران حج، بدون وقفه ادامه دارد و هیچ مشکلی در مسیر اعزام وجود ندارد».
دوم: دو روز پیش، پدر رفیقم عازم حج شد. او پیرمردی اهل شاهرود است. 86 سال سن دارد. رفیقم می‌گفت، از 10 سال پیش که موفق به ثبت‌نام حج شده، تمام مناسبات زندگی‌اش را به این سفر گره زده است. او پیرمرد بازنشسته‌ای است که حقوق نیم‌بندی (حدود 8 تا 10 میلیون) از صندوق تامین اجتماعی می‌گیرد. عمری به کشاورزی و باغداری گذرانده. رفیقم می‌گفت، پدرش در تمام این10 سال ذره‌ذره پول سفر حج‌اش را جمع کرده است و تقریباً که نه تحقیقاً ثانیه‌به‌ثانیه روزهای عمرش را در فکر این سفر زندگی‌ کرده است.
این یعنی پیرمرد قصه ما در همه این‌سال‌ها هرماه بخش زیادی از حقوق‌اش را در حسابی ذخیره کرده است. در حیاط خانه‌اش نعناع خشک کرده و فروخته و پول‌اش را برای سفر خانه خدا کنار گذاشته است. زردآلوی درخت حیاط‌اش را قیسی کرده و قیسی را فروخته و با پول‌اش برنج ولیمه سفرش را خریده است. تخم‌‌مرغِ مرغ‌هایش را فروخته و پول‌اش را برای سوغات سفرش کنار گذاشته و... رفیقم می‌گفت، پدر عزیز و بزرگوارش به‌معنای واقعی واقعی کلمه، قناعت پیشه کرده است تا به آرزوی یک عمرش که دیدن خانه خداست برسد. 
سوم: روی سخنم با ادمین اینستاگرامی آقای قاسمیان است. خواهشم این است که بعد از آزادی، همین بیانیه‌ای که نوشتید را به ایشان هم بدهید و ازشان بخواهید که من‌بعد جداً از انتشار محتوای تحریک‌آمیز خودداری کنند. چراکه ممکن است با همین حرف‌های به‌ظاهر دلسوزانه برای اسلام و مسلمین، دل هزارهزار پیرمرد و پیرزن مسلمانی که عمری با عشق برای دیدن خانه معبودشان زحمت کشیده‌اند را بشکنید و آرزوی سال‌هایشان را بر باد دهید. 
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/960110/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مذاکرات به سربالایی رسید

گزارشی میدانی از تهران: افزایش مشتریانی که غذا می‌خواهند و پول ندارند

آشفتگی متحدان واشنگتن در آسیا

احتمال دستیابی به یک توافق موقت تا پیش از بیستم خرداد

کمین رادیکال‌ها علیه وزارت خارجه

فیلم‌سازی در 95سالگی

بازی شنبه غرب

تندروها پروژه فشار بر دولت را تشدید کردند

رشد قارچی ایرلاین‌ها در نبود هواپیما

پاس گل تندروها به اسرائیل با ترور شخصیتی «سرلشکر باقری»

راه طولانی و چشم‌‏انداز مبهم؛ تحلیل سه کارشناس آمریکایی از مذاکرات

هشدار متخصصان: 75 درصد ساختمان‌های تهران برابر زلزله آسیب‌پذیر است

خوردن تخمه بین دندان‌ها فاصله می‌اندازد؟

مصرف برق استخراج هر یک بیت‌کوین چقدر است؟

جدایی «ایلان» با چشم کبود از «دونالد»

ضدعفونی کردن کاربردیِ مسواک

چرا ایران‌خودرو نمی فروشد؟

وام 280 میلیون تومانی پاداش صاحب‌خانه‌های منصف

رقم عجیب قاچاق سالانه سوخت در کشور

تابستان داغ اجاره‌نشینی؛ مستأجران زیر سایه بی‌تصمیمی

تکان سنگین قیمت‌ها در بازار خودرو؛ آخرین قیمت پژو، شاهین، سمند، دنا و کوییک

مهار تورم؛ ماموریت ممکن مدنی‌زاده

پیش‌بینی قیمت دلار 12 خرداد 1404

پرداخت 403 همت وام به بخش مسکن

قطع گاز فردا در شیراز

نخبه‌کشی به سبک ترامپ

حساسیت فصلی عامل اصلی قوز قرنیه

قول وزارت صمت برای پیگیری اصلاح پیمایش سهمیه سوخت

شرایط جدید دریافت دسته چک اعلام شد

رئیس کانون سراسری انبوه‌سازان: سیستم بانکی از تسهیلات ساخت مسکن فراری است

پیش بینی قیمت طلا و سکه 12 خرداد 1404

بازار سرمایه درگیر ترس و احتیاط؛ 2000 میلیارد تومان از بورس خارج شد

ثبت ارزش 492 میلیارد تومانی گواهی سپرده طلا در بورس کالا

پل شاهد شیراز به‌دلیل فرسودگی بازسازی می‌شود

مدیرکل بنیاد شهید استان در ادامه سفر به مینودشت با جانباز 60 درصد پاسدار الیاسی دیدار کرد

شیراز لرزید

مرعشی: توافق باید آغاز تغییر استراتژی در جمهوری اسلامی باشد

فرهیختگان: توقیف سووشون کمپین تبلیغاتی مشکوک است

آیا سیگار اعتیادآورترین ماده در دنیا است؟

انیسیان: بیمه‌ها به شرکت‌های دارویی بدهکارند

کشورهای عربی همسایه، مدام به تولیدکنندگان ما می‌گویند چرا در ایران معطل هستید؟

اعتراض تند تهران به آژانس

گزارش «شرق» از حضور حجاب‌بان‌ها در پارک ملت مشهد

کارگردان سووشون: از سکوت خسته‌ام

NPT محور توافق ایران و امریکا

افت قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار 82 هزار تومان شد

برگزاری نمایشگاه «ایران قوی، زنان نقش آفرین» در کازرون

ارزش غذایی دانه چیا چیست؟

هشدار وزارت بهداشت برای جلوگیری از افزایش نرخ ارز و گرانی دارو

قول وزارت صمت برای یپیگیری اصلاح پیمایش سهمیه سوخت