پیام فارس

آخرين مطالب

تناقض بین توصیه‌های رهبر انقلاب و استقبال از قاسمیان! مقالات

تناقض بین توصیه‌های رهبر انقلاب و استقبال از قاسمیان!
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تابناک /متن پیش رو در تابناک منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
غلامرضا قاسمیان، که پس از اظهارات نسنحیده در عربستان بازداشت شده بود، پس از آزادی از زندان این کشور به ایران بازگشت. او در فرودگاه با استقبال سوپرانقلابی‌ها مواجه شد؛ که این اقدامات با توصیه‌های رهبر انقلاب در تضاد است.
غلامرضا قاسمیان، روحانی ایرانی، در موسم حج و در جوار بارگاه ملکوتی رسول الله (ص)، کلیپی منتشر کرد که در آن اظهارات تندی علیه عربستان سعودی بیان کرد. این اقدام نه‌ تنها به واکنش‌های زیادی در داخل و خارج از کشور منجر شد، بلکه باعث بازداشت وی از سوی مقامات عربستان نیز گردید. قاسمیان پس از چند روز در زندان عربستان، با پیگیری‌های دستگاه دیپلماسی ایران آزاد و به کشور بازگردانده شد.
امروز، جمعی از سوپرانقلابی‌ها به استقبال او در فرودگاه رفتند، علیرغم رفتار غلط و نادرستی که قاسمیان انجام داده بود. این پرسش مطرح می‌شود که آیا این نوع استقبال با منویات رهبر معظم انقلاب همخوانی دارد؟ این واقعه بار دیگر ضرورت توجه به رهنمودهای رهبری در خصوص احترام به قوانین کشورهای میزبان و پرهیز از رفتارهای تحریک‌آمیز را مورد تأکید قرار می‌دهد.
تناقض آشکار بین توصیه‌های حکیمانه رهبر معظم انقلاب و رفتارهای برخی جریان‌های سوپرانقلابی نیازمند بازخوانی جدی است. این رفتارها نه‌ تنها با منویات رهبری در تضاد است، بلکه پیامدهای ملموسی برای نظام و مردم داشته است.
نکته حائز اهمیت این است که رهبر انقلاب با درایت کامل و توجه به مصالح عالیه نظام، همواره بر رعایت قوانین کشور میزبان در مراسم حج تأکید داشته‌اند.
ایشان به صراحت فرموده‌اند: «در حج نباید کار خلاف قانون کشور میزبان انجام داد. رفتارهای ما باید دقیق، هوشمندانه و همراه با عزت باشد.»
این توصیه در شرایطی بیان شده که رفتارهای تحریک‌آمیز برخی گروه‌ها در سال‌های گذشته همواره موجب محدودیت‌هایی برای زائران ایرانی شده است.
رهبر انقلاب در بیانی دیگر خطاب به بعثه حج، با هشدار درباره پیامدهای اقدامات تنش‌زا، تصریح فرموده‌اند: «حجاج باید از هر اقدام احساسی یا خودسرانه‌ای که موجب بهانه‌گیری می‌شود پرهیز کنند؛ چراکه این رفتارها در نهایت به ضرر زائران و نظام جمهوری اسلامی تمام می‌شود.»
این سخنان نشان‌دهنده نگاه عمیق و آینده‌نگرانه ایشان به مسئله حج و روابط بین‌المللی است.
در ماجرای اخیر، اقدامات قاسمیان و انتشار کلیپ تحریک‌آمیز علیه عربستان، سبب بازداشت وی در عربستان در موسم حج شد که با کمک دستگاه دیپلماسی، ایشان به کشور بازگردانده شدند. اما استقبال امروز سوپرانقلابی‌ها از وی، نمونه بارزی از رفتارهای نسنجیده‌ای بود که دقیقاً در تضاد با این توصیه‌ها قرار می‌گیرد.
این در حالی است که رهبر انقلاب بارها بر پرهیز از بهانه‌دهی به دشمن تأکید داشته‌اند.
تجمع نمایشی و افراطی در فرودگاه، مصداق بارز «اقدامات خودسرانه و احساسی» بود که رهبری از آن نهی کرده‌اند.
این رفتارها علاوه بر اینکه موجب سوءاستفاده رسانه‌های معاند شد، تصویری مخدوش از جامعه انقلابی ایران ارائه داد که با چهره عاقل و عزتمند مورد تأکید رهبری، فاصله زیادی دارد.
پیامدهای این رفتارهای نسنجیده می‌تواند بسیار گسترده باشد؛ از کاهش سهمیه حج ایران و تشدید نظارت‌ها بر زائران ایرانی تا تحمیل هزینه‌های اضافی به نهادهای دیپلماسی و امنیتی و ایجاد فضای امنیتی سنگین‌تر برای زائران.
همه اینها در حالی است که رهبر انقلاب همواره وحدت جهان اسلام و مصلحت نظام را اولویت دانسته‌اند.
سؤال اساسی اینجاست که چرا برخی جریان‌ها به جای عمل به توصیه‌های دلسوزانه رهبری، به دنبال نمایش‌های پوپولیستی و احساسی هستند؟
چرا منافع کوتاه‌مدت تبلیغاتی را بر مصالح بلندمدت نظام ترجیح می‌دهند؟ و چرا با اقدامات نسنجیده خود، هزینه‌های سنگینی بر نظام و مردم تحمیل می‌کنند؟
زمان آن رسیده که این گروه‌ها به خطوط قرمز تعیین شده توسط رهبر انقلاب بازگردند و به جای رفتارهای احساسی و نمایشی، به توصیه‌های عقلانی و حکیمانه ایشان درباره عزت، مصلحت‌اندیشی و وحدت جهان اسلام عمل کنند.
تنها در این صورت است که می‌توان از پیامدهای منفی چنین رفتارهایی جلوگیری کرد و منافع بلندمدت نظام و مردم را تأمین کرد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/960067/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

همه‌چیز درباره تب کریمه کنگو

روغن زیتون فاسد را اینطور شناسایی کنید

پشت صحنه مضرِ سیب‌زمینی‌های نیمه‌آماده

پیام رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به ششمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه دفاع مقدس و مقاومت «رسام»

25 هزار نیروی جدید جذب وزارت بهداشت می‌شوند

رسانه‌ها منعکس کننده رشادت ها و تلاش شبانه روزی پلیس باشند

75 شهر فارس میزبان مراسم بزرگداشت سالروز ارتحال امام خمینی(ره)

مقدمه‌ای برای یک جنگ بزرگ‌تر؟

امضای اسناد تجاری ایران و عمان با هدف توسعه تجارت

سود سهام عدالت چه زمانی برای سهامداران واریز خواهد شد؟

انهدام باند سارقان تلفن همراه در شیراز

معرفی قابلیت‌های جدید وب‌اپلیکیشن دِی‌دار

سرمقاله اطلاعات/ طرح جدید مدیریت قحطی در غزه

سرمقاله سازندگی/ وهن دین

جلوگیری از ریزش مو و ابتلا به سرطان توسط این ماده غذایی

رژیم دتاکس؛ فریب یا معجزه لاغری؟

لزوم ثبت اطلاعات اقامتگاه در سامانه املاک و اسکان برای دریافت خدمات بانکی

14.8 همت به گندمکاران پرداخت شد

جزئیات پرداخت متناسب سازی حقوق بازنشستگان

کمبود عرضه روغن در بازار کماکان ادامه دارد

تکذیب افزایش قیمت محصولات شوینده در خردادماه

افزایش تولید برق با تبدیل نیروگاه حافظ شیراز به سیکل ترکیبی

سرمقاله وطن امروز/ قاسمیان، رونالدو و تصویر جامعه ایرانی از عربستان

مهلت یک هفته‌ای برای رفع محدودیت ثبت‌نام مجردان در نهضت ملی مسکن

تهدید خاموش در سفره‌ شیرازی‌ها؛ آبیاری محصولات کشاورزی با پساب فاضلاب

سرمقاله جوان/ ادعای انقلابی بودن را از کجا آوردید؟!

سرمقاله فرهیختگان/ بر همان پاشنهٔ سابق

چند ساعت خواب برای بدن ضروری است؟

پرداخت هدیه 70 میلیونی به نوزادان صحت ندارد

ماینرها در خاموشی‌ها نقش دارند؟

رشد 13 هزار واحدی شاخص کل بورس

توقف 5 ساعته پروازهای فرودگاه مهرآباد در 14 خرداد ماه

نامه رئیس کمیسیون عمران برای حل مشکل کامیون‌داران

پیگیری مطالبات ایثارگران با همراهی تشکل‌ ها و اصلاح قوانین

واگذاری موسسه اندوخته شاهد به صاحبان آن نقطه عطفی در تاریخ فعالیت‌هایش است

مفهوم ایثار و شهادت در وجود یکایک شهروندان شهرستان زرقان نهادینه شده است

بررسی پروژه پایش تصویری استهبان و پیگیری مشکلات ارتباطی

بازدید فرماندار سپیدان از منطقه عشایرنشین گمبیل

جشن اوز، پایتخت کتابخوانی کشور

سرمقاله ابتکار/ اعتراض صنفی آری یاخیر؟!

روش درمان آفت شدید دهان

آگهی‌های عجیب اجاره مسکن در تهران؛ اجاره‌ را به دلار و یورو پرداخت کنید لطفا!

افزایش سهم ثروتمندان از نهضت ملی مسکن

چکاپ رایگان سلامت تحت پوشش بیمه در منزل!

افزایش محدود قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار ثابت ماند

امضای تفاهم‌نامه همکاری میان پژوهشگاه فضایی ایران و شهرداری شیراز

امضای تفاهم نامه همکاری مشترک با سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر

شهرستان خرامه از ظرفیت‌های لازم برای توسعه بهره‌مند است

مواجه با محدودیت ها به معنای شکست خوردن نیست

نهمین همایش رهپویان غدیر فارس برگزار شد