پیام فارس

آخرين مطالب

سرمقاله هم میهن/ انتظار از رئیس مجلس سیاسی

سرمقاله هم میهن/ انتظار از رئیس مجلس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - هم میهن / «انتظار از رئیس مجلس» عنوان یادداشت روز در روزنامه هم میهن است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
انتخابات هیئت‌رئیسه این مجلس در دومین سال نیز انجام؛ و آقای قالیباف با 219 رای که 21 رای از سال گذشته وی بیشتر است به ریاست مجلس انتخاب شد.
طبیعی است که باید از این انتخاب استقبال کرد زیرا نشان‌دهنده تضعیف بیشتر تندروها در مجلس است؛ تضعیفی که ریشه آن در انتخابات‌ 1403 است. آقای قالیباف و دوستانش یک لحظه تصور کنند که اگر پزشکیان نبود یا رای نمی‌آورد؛ در این صورت می‌توانند وضعیت کنونی خود را در آن تصویر ببینند.
بازار
وضعیتی که باید در گوشه و کنار مجلس می‌نشست و به پایان رسیدن هر چه زودتر دوره مجلس را انتظار می‌کشید. بنابراین باید قدر این موقعیت را دانست و با سخنان تبلیغاتی و شعاری وارد میدان نشد. باید از رفتارهایی که در مجلس قبل علیه آقای روحانی شد درس گرفت چراکه دود آن به چشم همه رفت و تنش‌آفرینان نیز زیان بزرگی کردند. واقعیت را باید گفت.
آقای قالیباف خیلی خوب می‌دانند که خیلی از نمایندگان این مجلس از چه میزان نفوذ مردمی و استقلال نظری و حتی سطح دانش و تجربه امور و بالاخره صلاحیت‌های اخلاقی برخوردارند. ایشان همان‌قدر که کف دست خود می‌بینند و بر آن اشراف دارند، می‌دانند که عملکرد این مجلس و این نمایندگان در وظایف نظارتی و در قانون‌گذاری چگونه است؟
در دخالت‌های غیرموجه آنان در عزل و نصب‌های دولتی به‌ویژه در شرکت‌ها و نیز استفاده از ابزار سوال و استیضاح و تذکرات برای رسیدن به اهداف خود و....
همچنین میزان اعتماد مردم به این مجلس و‌ نمایندگان را خیلی خوب می‌دانند. البته همسو با دانسته‌هایی است که همه ما هم می‌دانیم، شاید انتظار نمی‌رود که در این باره شفاف و آشکار سخن بگویند ولی قلب واقعیت هم نباید بشود. 
برای سیاست‌مداران همیشه فرصت‌هایی به‌وجود می‌آید که تصمیمات سرنوشت‌ساز بگیرند و نام خود را در قلب میهن حک کنند. سیاست‌مداران می‌توانند با استفاده از حمایت‌های مردمی و اعتماد به آنان افق‌گشایی کنند و نامی ماندگار شوند. در غیر این صورت دنبال اتفاقات رفتن هیچ دردی را دوا نخواهد کرد.
واقعیت این است که باید تکلیف خود را با تعدادی از نمایندگان به‌ویژه تندروها روشن کرد. تردیدی نیست که هنوز هم تعدادی از نمایندگان واجد صلاحیت‌های حرفه‌ای در مجلس حضور دارند، با وجود این باید توجه کرد که دنباله‌روی از منویات این مجموعه خیر شخصی برای آقای قالیباف ندارد و از آن مهم‌تر هیچ خیری برای کشور ندارد حتی برای آینده شخصی همین نمایندگان هم مفید نیست.
گرچه جماعت تندرویی که در آنجا هستند کوچکتر و ضعیف‌تر از پیش شده‌اند و این واقعیت در آرای رئیس مجلس بازتاب دارد ولی این وضع ناپایدار است و نباید اجازه داده شود که وضعیت به گذشته و بدتر از آن بازگردد. به این منظور باید به آن دسته از رویکردهایی که مطلوب و‌ مورد نیاز مردم است رجوع کرد و احترام گذاشت. پرداختن به حواشی به زیان کشور است و هیچ راهی جز وفاق درون ساختاری و تحکیم آن از طریق وفاق با مردم و جهان وجود ندارد.
متأسفانه شکافی که میان این نمایندگان و مردم است بسیار عمیق‌تر از آن چیزی است که تصور می‌کنید. مشکل فقط وجود این شکاف نیست بلکه ترمیم آن بسیار سخت است و اطمینان داشته باشید که اگر همین امروز انتخابات برگزار شود مشارکت مردم کمتر از دور قبل خواهد شد، هرچند انتخابات تهران در همین مجلس نیز به کف خود رسید و اغلب نمایندگان 3 درصدی هستند و با این پشتوانه هیچ گام مفیدی نمی‌توان برداشت.
بهترین تولید این مجلس، صحه گذاشتن بر قانون حجاب است که در پی درگیر کردن کشور در یک چالش بزرگ امنیتی بود. در هر حال فرصت مناسبی است تا با مشاوره‌های دقیق و علمی و هماهنگی با رؤسای محترم دو قوه دیگر گامی به پیش بردارید و کشور را از این وضعیت نجات دهید؛ البته اگر نمایندگان مانع شما نشوند ولی اگر شما بخواهید می‌توانید از این مانع مهم عبور کنید.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/959819/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آلودگی ذرات قابل تنفس باعث مرگ زودرس می‌شود

نماینده مجلس: عملکرد سازمان بورس ضد تولید است

ثبت بالاترین نرخ بیکاری در یک استان مرزی

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان و فرمانده سپاه نینوا با خانواده پاسدار شهید حسین خان‌بیکی

دوره آموزشی روابط عمومی دیجیتال و خبرنگاری موبایل برگزار شد

سرمقاله جوان/ خدمت با تعارض منافع استاندار تاجر!

سرمقاله فرهیختگان/ آداب استانداری

سرمقاله وطن امروز/ سیلی به مکرون و افول سیاست نمایشی

سرمقاله اطلاعات/ دشمنتان شرمنده!

اکونومیست: وحشت نکنیم، هوش مصنوعی مشاغل را حذف نمی کند

سرمقاله سازندگی/ بازآفرینی جایگاه ایران

ماده اصلی در خمیردندان که باید بشناسید!

چرا ترک سیگار برای بعضی‌ها سخت‌تر است؟

قیمت طلا و سکه در سراشیبی سقوط؛ نرخ دلار کاهشی شد

زمان مناسب برای حذف صفر از پول ملی

نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت

انتقال دستگاه‌های زباله سوز از چین به تهران

روایت رسانه اصولگرا درباره آخرین وضعیت مذاکرات میان ایران و آمریکا

بانک مرکزی: وام سامانه حمایت کلاهبرداری است

پشت پرده صادرات با کارت‌های بازرگانی اجاره‌ای و یک بار مصرف

دیدار رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با جمعی از ایثارگران البرزی

تصحیح الکترونیکی اوراق امتحانی دانش آموزان

حذف مدارس سنگی و کانکسی فارس در دستور کار قرار دارد

برگزاری مراسم عقد ازدواج 12 زوج جوان در حرم شاهچراغ (ع)

تصویر «شهید راه عدالت» روی دیوارنگاره بزرگ شیراز

شناسایی بیش از 9 هزار نفر مبتلا به ام‌اس در فارس

دستگیری قاتل بلافاصله پس از وقوع قتل در شیراز

تعرفه حمل بار "تن بر کیلومتر" افزایش پیدا خواهد کرد

قیمت سیمان کاهش یافت

دیدار صمیمانه مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان و فرمانده سپاه نینوا با خانواده شهید مدافع امنیت محمد چرب‌کو

امضای تفاهم‌نامه مشترک بنیاد شهید و امور ایثارگران و استانداری البرز / ایجاد صندوق حمایت از نوآوران جامعه ایثارگری

چرا قیمت میوه در اوج عرضه، اینقدر گران است؟

دولت از خودرو چقدر درآمد کسب می‌کند؟

سرمقاله شرق/ چارچوب ذهن: چوبی!

آخرین آمار از تعداد متقاضیان واقعی نهضت ملی مسکن

افزایش قیمت مواد شوینده واقعیت دارد؟

وداع جانسوز مردم شیراز با قاضی باقری شهید راه عدالت

تاکید بر اجرای تفاهم نامه در حوزه اشتغال جامعه ایثارگری

سرمقاله آرمان ملی/ اهمیت چهار محور توسعه

این سبزی هم ویتامین A دارد هم سبب کاهش فشار خون می‌شود

سرمقاله همشهری/ فناوری تربیت مسئول

بازار جهانی بانکداری اسلامی به 6 تریلیون دلار می‌رسد

تلگرام 1.5 میلیارد دلار اوراق قرضه می‌فروشد

برگزاری آئین تشییع پیکر «قاضی شهید احسان باقری» در شیراز

سرمقاله کیهان/ خنجر از پشت

پیام رمزی بریتانیا

آیا با خوردن کلاژن جوان‌تر می‌شویم؟

امکان پذیرش بازرسان آمریکایی

سرمقاله ایران/ تأملی بر سهولت استیضاح وزیران در ایران

سرمقاله اعتماد/ حمایت از محرومان و مستضعفان در اندیشه و عمل بنیانگذار