پیام فارس

آخرين مطالب

سرمقاله همشهری/ ترامپ، فریاد تهدید؛ ایران، پاسخ عزت سیاسی

سرمقاله همشهری/ ترامپ، فریاد تهدید؛ ایران، پاسخ عزت
  بزرگنمايي:

پیام فارس - همشهری / «ترامپ، فریاد تهدید؛ ایران، پاسخ عزت» عنوان یادداشت روز در روزنامه همشهری به قلم محمدحسن قدیری‌ابیانه است که می‌توانید آن را در ادامه بخوانید:
سیاست ایالات متحده آمریکا به‌ویژه در دوران زمامداری دونالد ترامپ، همواره بر پایه تهدید، ارعاب و تحریم استوار بوده است؛ گویی که این دولت با تکیه بر قدرت رسانه‌ای و اقتصادی خود، رسالت خویش را در ایجاد هراس و اعمال فشار بر ملت‌ها تعریف کرده است. آنچه آمریکا در لوای مذاکره و گفت‌وگو عرضه می‌دارد، نه تعامل و تفاهم بلکه پوششی برای زیاده‌خواهی، باج‌گیری و غارت منافع ملت‌هاست.
این رویکرد تنها به کشورهای مستقل و مقاوم محدود نمی‌شود؛ حتی شامل حال هم‌پیمانان دیرین آنان نیز شده است. از ادعای مالکیت بر کانادا و گرینلند گرفته تا وضع تعرفه‌های سنگین اقتصادی بر اتحادیه اروپا و دیگر کشورها، همگی نشان از همان سیاستِ سلطه‌جویانه‌ای دارد که هویت نظام حاکم بر آمریکا را شکل داده است.
در قبال رژیم صهیونیستی نیز ترامپ در دور پیشین مدعی شد بلندی‌های جولان باید به این رژیم واگذارشود و اکنون با بی‌پروایی اعلام می‌کند که اسرائیل کوچک است و نیاز به گسترش دارد! این نمودی آشکار از همان نگرش استعمارگرایانه‌ای است که خواهان تسلط بر سرنوشت ملت‌ها و دخالت در امور داخلی کشورها از موضعی متکبرانه و بالا‌به‌پایین است.
در قبال جمهوری اسلامی ایران نیز آمریکا همان سیاست دیرینه تهدید و تحریم را پی گرفته و صریحا ادعا می‌کند که ایران نباید حق غنی‌سازی داشته باشد. این در حالی است که این حق نه بخششی از سوی قدرت‌های غربی، بلکه حقی ذاتی، مسلم و برگرفته از منافع ملی و توانمندی علمی ملت ایران است؛ حقی که نه قابل واگذاری است و نه نیازی به کسب اجازه دارد.
بازار
ایران نشان داده است که نه در برابر تهدیدات آمریکا سر فرود می‌آورد و نه فریب لفاظی‌های پرزرق‌وبرق آن را می‌خورد. رهبرمعظم‌انقلاب در مواجهه با چنین زیاده‌خواهی‌هایی موضعی صریح، قاطع و عزتمندانه اتخاذ کردند و بار دیگر نقشه‌های غرب برای ایجاد تفرقه و تشویش در داخل کشور را نقش بر آب کردند.
همچنین رئیس‌جمهور محترم کشورمان در اقدامی هوشمندانه و تحسین‌برانگیز، پاسخ دندان‌شکنی به تهدیدات و سخنان گزاف آمریکایی‌ها داد و وحدت حاکمیت را در دفاع از منافع ملی و عزت ملت ایران به نمایش گذاشت. امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند استمرار این هماهنگی و انسجام میان قوای کشور هستیم تا در برابر سلطه‌طلبی بیگانگان، صیانت از استقلال و کرامت ملی استمرار یابد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/958947/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مخاطرات و خاطرات سعدآباد

در بند توهم

نماد‌های استانی سهام عدالت سرانجام تعیین تکلیف خواهند شد

سرگیجه با دلار 28500

وزیر صمت: ارزآوری کشور با مقررات فعلی لطمه می‌خورد

مدیر کل بنیاد مازندران در آئین طلایه داران کنگره شهدا با حضور وزیر کشور تجلیل شد

پرواز غول چینی در آسمان

علت حس سقوط و افتادن در خواب چیست؟

عصیان شایعات، سکوت پرونده‌های اقتصادی

دریاچه مهارلو دوباره به رنگ صورتی درآمد

کارت چینی اعراب برای چانه‌زنی با ترامپ

رویارویی سایه‌ها در کاخ سفید

جاه‏‌طلبی ترامپ با گنبد طلایی

350 هزار نفر در انتظار آب

هشدار فوری سازمان ملل درباره غزه: 14 هزار کودک در آستانه مرگ

روی دیوار چین

ماجرای «گنبد طلایی» 175 میلیارد دلاری ترامپ

امبدینگ چیست و چطور باعث لاغری می‌شود؟

هدف از «قانون الزام به ثبت رسمی معاملات» چیست؟

توسعه سکوی ملی هوش مصنوعی با مشارکت شرکت‌های دانش‌بنیان

خیز دانش‌بنیان‌ها برای جهش فناوری هوش‌مصنوعی در کشور

ورود هشت میلیارد دلار شمش طلا به کشور طی سال گذشته

افتتاح پروژه برق رسانی به روستاهای شهرستان فراشبند

9 مصدوم در حادثه واژگونی خودرو در محور شهرستان داراب

اعتراض برخی بازنشستگان به همسان‌سازی حقوق

افزایش سقف تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن

قیمت مرغ در بازار

حذف یارانه پردرآمدها شتاب گرفت

ویتامین D را با این ماده غذایی گیاهی تامین کنید

هشدار به فروشندگان سهمیه کارت سوخت؛ جریمه های چند صد میلیونی در راه است

افزودن ویتامین‌ها بهانه‌ای برای گرانی کالاهای اساسی

طول عمر دندان ایمپلنت شده چقدر است؟

فرونشست؛ زندگی روی 90 هزار کیلومتر مربع بحران

سهم ایران از اقتصاد دیجیتال به 10 درصد می‌رسد

درگیری 2 کارگر در شهرک صنعتی شیراز به قتل انجامید

لیست دارایی‌های قابل وثیقه‌گذاری برای اخذ وام اعلام شد؛ پایان سلطه چک و سفته

واژگونی خودرو در جاده داراب با 9 مصدوم

سرمقاله سازندگی/ 4 ملاحظه در باب غنی‌سازی

ماه عسل ماسک در دولت ترامپ به سر رسیده است؟

یک دلیل عجیب درباره ابتلا به آلزایمر

مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی کی پرداخت می‌شود؟

بازار کم نوسان سکه و طلا؛ دلار کاهشی شد

افزایش قیمت چراغ خاموش خودروهای مونتاژی و وارداتی در بازار

ملاصدرا شیرازی؛ فیلسوفی که اندیشه‌هایش زمان را درنوردید

مناطق تجاری آزاد ایران؛ پنجره‌ای به سوی اقتصاد منطقه‌ای

سرمقاله وطن امروز/ جامعه ایرانی و تشییع چند میلیونی رئیس‌جمهور شهید

این میوه دشمن دندان است

نخستین سخنرانی همتی پس از استیضاح

میزبانی شیراز از نخستین اجلاس دیپلماسی منطقه‌ای کشور

کشف پنل‌های خورشیدی قاچاق در نی‌ریز