پیام فارس

آخرين مطالب

وعده رئیس کل بانک مرکزی برای تامین مالی ارزی از طریق بورس‌های خارجی اقتصادي

وعده رئیس کل بانک مرکزی برای تامین مالی ارزی از طریق بورس‌های خارجی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا / رئیس کل بانک مرکزی گفت: مذاکراتی برای حضور در بورس روسیه صورت گرفته است و در حال تلاش برای ورود به بازار کشورهای دیگر هستیم، چراکه تامین مالی ارزی یکی از مهمترین اهداف بانک مرکزی است.
محمدرضا فرزین امروز (سه‌شنبه) در نشست خبری عرضه اوراق مرابحه صکوک ارزی فولاد مبارکه در مرکز مبادله گفت: امسال سال سرمایه گذاری برای تولید از سوی مقام معظم رهبری نام‌گذاری شد و به همین دلیل در سال جدید یک سرمایه گذاری 10 میلیارد دلاری پیش بینی شده که دو میلیارد دلار آن از طریق انتشار اوراق صکوک ارزی در مرکز مبادله خواهد بود و بخش‌های دیگر در حوزه کشورهای عضو بریکس و روش های دیگر تامین مالی خواهد بود.
وی افزود: تا امروز نزدیک به 260 میلیون یورو اوراق صکوک ارزی عرضه شده است و صندوق توسعه ملی به عنوان متعهد ورود کرده که اگر این اوراق به فروش نرود صندوق توسعه تا 90 درصد آن را خریداری خواهد کرد.
رئیس کل بانک مرکزی خاطرنشان کرد: اوراق مرابحه صکوح ارزی که امروز عرضه به صورت چهار ساله و با سود شش درصد عرضه می‌شود و 200 میلیون یورو است و طی دو مرحله عرضه می‌شود که امروز با حجم 110 میلیون یورو است و امیدواریم که این اوراق مورد پذیرش ایرانیان خارج از کشور قرار بگیرد تا بتوانیم از این طریق بخشی از تامین مالی تولید محور را انجام دهیم.
فرزین گفت: در حال حاضر مذاکراتی در رابطه با حضور در بورس روسیه صورت گرفته است و در حال تلاش برای ورود به بازار کشورهای دیگر هستیم چراکه تامین مالی ارزی یکی از مهمترین اهداف بانک مرکزی است. چراکه در کشورهای دیگر اوراق صکوک در حال حاضر در کشورهای اسلامی و حتی غیر اسلامی برای تامین مالی مورد استقبال قرار گرفته است.
در ادامه این نشست، مهدی غضنفری - رئیس صندوق توسعه ملی - گفت: خوشبختانه توافقنامه ای که سال گذشته با بانک مرکزی صورت گرفت، اجرایی شده است. اوراق مرابحه اجازه می‌دهد بخش های مختلف مردمی در تامین مالی نقش داشته باشند و اگر کمبودی در تامین مالی وجود داشته باشد، صندوق توسعه موظف است آن را جبران و تامن مالی کند که این امر نشان می‌دهد صندوق توسعه از ابزارهای جدید استقبال می‌کند.
وی ادامه داد: حضور صندوق در این فضا نشان می‌دهد که صندوق در سال سرمایه گذاری برای تولید می‌توان نقش بهتری را ایفا کند.
غضنفری تصریح کرد: اخیرا شنیده شد که زمزمه‌هایی در باره مثبت بودن حضور صندوق توسعه ملی در بخش بالادستی صنعت نفت از سوی مجمع تشخیص مصلحت نظام شنیده شده است که چندی پیش با آن مخالفت‌هایی صورت گرفته بود. اما باید بگوییم که صندوق توسعه ملی از حضور در بخش بالادستی صنعت نفت برای سرمایه‌گذاری در حوزه بالادستی به خوبی استقبال می‌کند چراکه تامین مالی باید در بخش‌های بالادستی صورت بگیرد تا به خروجی مثبتی در بحث تولید و توسعه اقتصادی برسد.
در بخش دیگری از این نشست محسن زرندی مقدم - مدیرعامل فولاد مبارکه - در رابطه با تامین مالی فولاد مبارکه از طریق عرضه اوراق مرابحه صکوک ارزی در مرکز مبادله با همکاری صندوق توسعه ملی و بانک مرکزی گفت: عرضه این اوراق برای توسعه یکی از طرح‌های فولاد مبارکه اقدام بسیار مناسبی است که باعث می‌شود ماهانه 27 میلیون یورو جلوی واردات در این حوزه گرفته شود و فرصتی است که از ارزش افزوده بالایی برخوردار است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/957871/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

انتقاد «سازندگی» از تبلیغ سایت همسریابی در صداوسیما

تکرار طرح راندن فلسطینی‌ها از نوار غزه؛ مقصد کجاست؟

یک تحلیلگر: مواضع متناقض واشنگتن بخشی از استراتژی دیپلماتیک امریکاست

میراث رئیسی

«ارابه‌های گیدئون»؛ طرح نظامی اسرائیل برای اشغال کامل غزه

10 ماده غذایی که مصرف آن‌ها وزن شما را کم می‌کند

افزایش قیمت بنزین در راه است؟

زمان واریز یارانه جدید دولت مشخص شد

دبیرکل سندیکای صنعت برق ایران: پیک برق واقعی در تیر و مرداد است

وضعیت بازار خودرو امروز سه‌شنبه 30 اردیبهشت 1404

سخنگوی کمیسیون عمران مجلس: فردی را داریم که 331 واحد ملک به نام خود دارد!

سخنگوی تعزیرات: در هیچ کجای دنیا نان را اجباری به مردم نمی‌فروشند

جزئیات پروژه‌های ارزی بانک مرکزی

تمایل آلمانی‌ها به سرمایه‌گذاری در برق ایران

پیش بینی قیمت طلا و سکه 31 اردیبهشت 1404

خیز بلند بیت‌کوین برای ثبت رکورد تاریخی

فروش مزدا 3 وارداتی بهمن موتور؛ نه چک بزن نه چونه 1.5 میلیارد سود ببر!

جنایت به خاطر یک گوشی موبایل | دستگیری عامل جنایت جهرم در تهران

یک بانوی اهل سنت، شهردار شهر مرزی نوسود شد

بخشنامه جدید فروش مزدا 3 بهمن موتور اعلام شد +جدول

شهید رئیسی پرچم‌دار وحدت ملی و تقریب واقعی بین مذاهب بود

انتصاب نخستین بانوی اهل سنت به عنوان شهردار نوسود

آتش سوزی شدید در کوه های سمغان

موزه تخصصی خاتم شیراز افتتاح شد

دیدار مردمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران

نگاه اخلاق‌ مدارانه فعالان درمانی بنیاد عامل کسب موفقیت است

کیش به خانم وزیر

نقش پشت پرده ریاض در مذاکرات هسته‌ای

نماینده سابق: «جنگ» خط قرمز ایران و آمریکا است

فعال اصلاح‌طلب: آمریکایی‌ها آنچه بنا دارند در مذاکره بگویند را علنی نمی‌کنند

دیپلمات پیشین: نباید میز مذاکره را به هم زد

روایت وزیر اقتصاد رئیسی از عملکرد اقتصادی دولت سیزدهم

تاثیر گرم و خشکی بر تولید غذاهای گرم

اظهارات عجیب نایب‌ رئیس اتحادیه سنگکی‌های تهران: نان سنگک 50 هزار تومانی در تهران وجود ندارد

6 هزار کامیون رانندگان ایرانی پشت مرز ماند و مصادره شد

نبرد فرزین و صِفر؛ با حذف صفر از پول ملی، تورم تشدید می‌شود؟

دشمنان اسلام به دنبال برهم زدن وحدت هستند / مردم هوشیار باشند

ایستگاه متروی وکیل الرعایای شیراز تماشایی است

می‌خواهم به خاطره کره‌ای‌ها یونایتد را شکست دهیم

آمادگی 70 درصد مجتمع‌های تجاری شیراز برای قطع برق با ژنراتورهای اضطراری

موزه تخصصی خاتم شیراز افتتاح شد + تصاویر

انتصاب شهردار زن اهل سنت برای شهر مرزی نوسود در کرمانشاه

شرایط فروش اقساطی محصولات بهمن دیزل اعلام شد +جدول

تلاش بی‌وقفه برای اتصال همه مناطق شیراز به مترو

یک بانوی اهل سنت شهردار شهر مرزی نوسود شد

تصادف رخ‌به‌رخ 2 دستگاه تریلی در جاده لار ـ بندرعباس

بن‌بست غنی‌سازی؟

سازندگی مطرح کرد: دلواپسان ناصادق

ملی‌گرایی افراطی، هند را از درون می‌بلعد!

ترکیب فوق العاده برای رفع یبوست