پیام فارس

آخرين مطالب

فارس میزبان نخستین همایش تخصصی نهج البلاغه اجتماعي

فارس میزبان نخستین همایش تخصصی نهج البلاغه
  بزرگنمايي:

پیام فارس - - حجت‌الاسلام و المسلمین سید بهروز زمانی‌اصل ظهر امروز در نشست عقیدتی ـ سیاسی فرماندهی انتظامی فارس گفت: سازمان عقیدتی ـ سیاسی انتظامی کشور اقدام به برنامه‌ریزی برای برگزاری نخستین همایش تخصصی نهج‌البلاغه در رده‌های انتظامی کرده و فراخوان جمع‌آوری آثار برای عموم مردم نیز اعلام شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او با بیان اینکه شرکت در این همایش برای عموم آزاد است، افزود: این همایش در محور‌های «جایگاه نهج‌البلاغه در آموزه‌های اسلامی و سیره بزرگان و شهدا»، «آثار و کارکرد‌های ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه بر ارتقای فرهنگ‌سازمانی فراجا»، «الگوی مدیریت و فرماندهی پلیس تراز انقلاب اسلامی در نهج‌البلاغه»، «آثار و کارکرد‌های ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه در استحکام درونی و آسیب‌زدایی فراجا»، «اقناع‌سازی و تعامل اجتماعی پلیس با مردم»، «ارتقای بصیرت دینی و انقلابی»، «الزامات و راهکار‌های ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه در مجموعه انتظامی»، «الگوی رفتاری پلیس با مردم در نهج‌البلاغه»، «شاخص‌های پلیس تراز انقلاب اسلامی» و «رهیافت‌های تأمین امنیت جامعه در پرتو آموزه‌های نهج‌البلاغه» برگزار می‌شود.
زمانی‌اصل با اشاره به رشته‌های فراخوان افزود: پژوهشگران، استادان، دانشجویان، هنرمندان و علاقه‌مندان می‌توانند آثار خود را در قالب‌های فیلم کوتاه، مقاله‌نویسی، شعر، سرود و نقاشی به دبیرخانه همایش تخصصی در ستاد فرماندهی انتظامی استان ارسال کنند.
رئیس عقیدتی ـ سیاسی فرماندهی انتظامی استان فارس درباره شرایط شرکت‌کنندگان تصریح کرد: در بخش مقاله‌نویسی، مقاله باید در قالب استاندارد بوده و در بخش فیلم کوتاه، آثار باید به‌صورت افقی و با حداکثر زمان سه دقیقه تهیه شوند.
او ادامه داد: در بخش نقاشی، آثار با هر تکنیک و در ابعاد A 3، در بخش شعر در قالب‌های کلاسیک یا نو و متناسب با موضوعات فراخوان، و در بخش سرود نیز با حداکثر زمان چهار دقیقه و به‌صورت تولیدی ارسال شوند.
زمانی‌اصل با بیان اینکه شرکت‌کنندگان می‌توانند آثار خود را از طریق پیام‌رسان ایتا به شماره 09177161619 یا از طریق عقیدتی سیاسی رده‌های انتظامی استان و شهرستان‌ها ارسال کنند، یادآور شد: آخرین مهلت ارسال آثار برای نخستین همایش تخصصی استانی نهج‌البلاغه انتظامی، 18 آبان‌ماه سال جاری است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/957609/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماجرای بزرگترین تظاهراتِ دو دهه گذشته در هلند

پاپ جدید: نمی توانیم برادران و خواهران‌مان در غزه را فراموش کنیم (زیرنویس فارسی)

آیین سالگرد شهیدان خدمت در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد

ویتکاف؛ نماینده فضای مجازی آمریکا

جیب‌بر اعراب

چرا جهان به توافق‌های ترامپ بی‌اعتماد است؟

ساز ناکوک شورای عالی فضای مجازی برابر وعده رفع فیلتر پزشکیان

کدام اصناف از صدور صورتحساب الکترونیکی معاف شدند؟

3 اتفاق مهم برای بازار سرمایه؛ پیش بینی جدید بورس تهران را بخوانید

رئیس اتاق بازرگانی فارس: درخواست بخش خصوصی، شناسایی و تعطیلی نهادهای ناکارآمد اقتصادی است

قدرت نمایی دریایی ایران در خلیج فارس / شاه کلید اقتصادی پیدا شد

تمدید مهلت طرح معاینه فنی خودروها در شیراز تا 20 تیر

رئیس جمهور شهید اهل تسویه حساب سیاسی و نگاه جناحی نبود

مصدومیت سه نفر درپی انفجار کپسول گاز در فاز 2 صدرا شیراز

پینگ‌پنگ غنی‌سازی

جولان قاچاق در مناطق آزاد

روند کاهشی اعتماد مردم به پزشکان

هشدار بابت تابستانی سخت و خشک

اقتباس، آوازه، خشم؛ نگاهی به جنجال جشن امضای «سووشون»

شکست سیاست مهار ایران

پاس گل بایدن به ترامپ؛ بررسی گزیده‌ای از کتاب «نخستین گناه»

سالمند نباید ورزش کند؟

وعده خانم وزیر برای پروژه 20 ساله

پای ایرلاین‌های عربستانی به ایران باز می‌شود؟

خاموشی سامانه‌های سرمایشی در پایان وقت اداری الزامی شد

پیش بینی قیمت دلار 30 اردیبهشت 1404

بدهکاران این بانک دلارهای 45 هزار تومانی را برنگرداندند

قیمت مصوب کالاهای اساسی 1404 مشخص شد؛

آغاز فروش اینترنتی سایپا 29 اردیبهشت

نسبت اجاره‌نشینی و مالک‌نشینی در 3 دهه اخیر به چه شکل بوده است؟

شرط کاهش نرخ دلار

نایب رئیس انجمن قطعه‌سازان: ایران‌خودرو ساعتی 10 میلیارد و روزی 100 میلیارد تومان ضرر می‌کند

قتل تکان‌دهنده در فسا؛ برادر 42 ساله برادر کوچک‌تر را به خاک‌وخون کشید!

یک روز خاص با عادل آبادی ها + فیلم

واکنش فوری ایران به ادعای اجلاس جزایر سه‌گانه خلیج فارس

رقابت داغ دمایی در جنوب

قتل هولناک برادر به دست برادر در یک درگیری خانوادگی

گام مهم چادرملو در مسیر نوآوری| اردکان هفتم خرداد میزبان رویداد چادرو

خدمات شهید آیت الله رئیسی تجسم عینی مردم سالاری دینی بود

بهارستان علیه زنان؟

یمن؛ وقتی F-35 تا آستانه سقوط رفت

با این 5 ویتامین اعصابتان را تقویت کنید

زیاد دارچین نخورید؛ داروهایتان بی اثر می‌شود!

دپوی ابزارآلات 40 میلیارد ریالی قاچاق در شیراز لو رفت

کشف جرثقیل 80 میلیارد ریالی قاچاق در خنج

انتشار فراخوان دومین جشنواره ملی فیلمنامه نویسی خلیج فارس

خیزش گرد و خاک در 17 استان کشور/ افزایش ارتفاع موج در خلیج‌فارس

شور اجتماعی در سایه نوستالژی چهار چرخ

پیام امام جمعه اهل سنت بخش سیراف به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله رئیسی

نسل z درگیر ژل و فیلرهایی که سوجویان تولید می کنند