اسیدپاشی در خیابانهای خرامه؛ عامل حمله دستگیر شد
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - سرهنگ مسلم انصاری، سرپرست فرماندهی انتظامی خرامه، در توضیح جزئیات این خبر گفت: پس از دریافت گزارشی به مرکز فوریتهای پلیسی 110 درباره وقوع یک مورد اسیدپاشی در یکی از محلههای شهرستان، بررسی این موضوع بهطور ویژه در دستور کار پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: با حضور ماموران در محل مشخص شد فردی با سواری پژو در حال حرکت بوده که راکب یک دستگاه موتورسیکلت اقدام به پاشیدن اسید به صورت وی کرده و متواری شده است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
سرپرست فرمانده انتظامی خرامه با اشاره به اینکه شاکی برای سیر مراحل درمان روانه بیمارستان شد، گفت: کارآگاهان تحقیقات خود را آغاز و موفق شدند عامل اسید پاشی را شناسایی و وی را دستگیر کنند.
سرهنگ انصاری با اشاره به اینکه متهم در تحقیقات فنی پلیس انگیزه خود را اختلافات شخصی عنوان کرد، گفت: فرد اسیدپاش پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
-
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۹:۵۵:۴۷
-
۳ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/957319/