پیام فارس

آخرين مطالب

راه‌اندازی نمایشگاه دائمی کتاب در بین‌الحرمین اجتماعي

راه‌اندازی نمایشگاه دائمی کتاب در بین‌الحرمین
  بزرگنمايي:

پیام فارس - - محمد رضا هاجری، در نطق پیش از دستور خود در صد و نود و پنجمین جلسه علنی شورا، به مهمترین برنامه‌های فرهنگی و ورزشی این کمیسیون اشاره کرد.
او با اشاره به روز ارتباطات و روابط عمومی، از زحمات فعالان این عرصه تقدیر کرد و سپس به تشریح برنامه‌های کمیسیون پرداخت.
هاجری با اعلام خبر برگزاری نمایشگاه بزرگ کتاب جنوب کشور در شیراز، این اقدام را گامی مهم در جهت ارتقای فرهنگ مطالعه و تبدیل شیراز به قطب فرهنگی جنوب کشور دانست و همچنین از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی نمایشگاه دائمی کتاب در بین‌الحرمین خبر داد.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
رئیس کمیسیون فرهنگی، حمایت از تیم فجر سپاسی و تکمیل ورزشگاه 50 هزار نفری پارس را از اولویت‌های این کمیسیون برشمرد و این اقدامات را در راستای توسعه زیرساخت‌های ورزشی و تقویت روحیه جوانان دانست.
هاجری با اشاره به دیدار شهرداران با رئیس جمهور، خواستار افزایش اختیارات شورا‌های شهر شد و بر ضرورت ارائه طرح‌های شهرداری شیراز برای تحقق این امر تأکید کرد.
او همچنین بر لزوم توسعه فضای سبز در ارتفاعات شیراز، از جمله بام شیراز، جبل‌النور و ارتفاعات مشرف به باغ دلگشا و واگذاری مدیریت این مناطق به افراد متخصص و متعهد تأکید کرد. همچنین خواستار واگذاری محور دروازه قرآن تا پل‌های رکن‌آباد و جاده خرامه به شهرداری برای مناسب‌سازی شد.
هاجری در پایان با اشاره به اهمیت برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت جوانان و خطرات فضای مجازی، از تمامی دستگاه‌ها و به ویژه شهرداری شیراز خواست تا با استفاده از امکاناتی همچون سالن‌های ورزشی، فرهنگسرا‌ها و بوستان‌ها، برنامه‌های متنوع و جذاب را برای پر کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان و دانشجویان ارائه دهند.
او تخصیص 186 میلیارد تومان به مناسبت‌های محلی در سال 1404 را گامی مؤثر در جهت بهبود فضای فرهنگی شهر دانست.
علیرضا اسکندری، رئیس کمیسیون اقتصاد و سرمایه‌گذاری شورای اسلامی شهر شیراز، هم با ارجاع به حکیم عمر خیام، به تبیین جایگاه و اهمیت روابط عمومی پرداخت و با بیان اینکه روابط عمومی‌ها علی‌رغم تلاش‌های فراوان، اغلب نادیده گرفته می‌شوند، چالش‌های پیش روی این حوزه را تشریح کرد: مسئولیت‌های سنگین و گاه متناقض، از پاسخگویی به بحران‌ها تا تولید محتوا و مدیریت نقدها، در حالی که در موفقیت‌ها بی‌نام و نشان می‌مانند.
اسکندری با انتقاد از نگاه حاشیه‌ای به روابط عمومی، آن را «بی‌صدا‌ترین فریادها» توصیف کرد و گفت: روابط عمومی‌ها فراتر از پیام‌رسانی، نقش کلیدی در ایجاد اعتبار و شکل‌دهی به افکار عمومی دارند و در خط مقدم نبرد اندیشه‌ها قرار دارند.
او با اعلام حمایت شورای شهر شیراز از این قشر، به صراحت اعلام کرد: عصر حاشیه امن مدیران برای روابط عمومی‌ها به پایان رسیده است. این بخش باید به کانون تصمیم‌سازی سازمان‌ها تبدیل شود.
اسکندری خطاب به روابط عمومی‌ها گفت: صدای شما را خواهیم بود. در شیراز، روابط عمومی‌ها دیگر پشت صحنه نخواهند ماند، بلکه در خط مقدم روایت و تصمیم‌گیری خواهند بود، چرا که زمانه، زمان روایت است و شما استادان روایت هستید.
در یکصد و نود و پنجمین جلسه علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر شیراز 10 دستور کار با حضور 12 عضو شورا بررسی شد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/957261/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

راز پوست شفاف و اعصاب آرام در یک گیاه ایرانی

خیمه رگ‌های عنکبوتی روی پا

آیا تجارت خارجی ایران قفل شده است؟

خودروهای تحویلی سال 1403 مشمول افزایش دیون دولتی نمی‌شوند

مدیرکل توانیر: تلاش می‌شود خاموشی در بخش خانگی از 2 ساعت بیشتر نشود

سوت‌زنان ماینرهای غیرمجاز 8میلیارد تومان پاداش گرفتند

پیشنهاد تشکیل میز دائم همکاری‌های صنعت پتروشیمی ایران و ازبکستان/ هلدینگ خلیج‌فارس، آماده تدوین نقشه راه همکاری‌های دو کشور در زمینه پتروشیمی است

گشایش نمایشگاه دست بافته های عشایر و روستایی پرویز تناولی در شیراز/ گزارش تصویری

17 جان باخته در 90 روز؛ دادستانی دلفان از بررسی قصور مدیران خبر داد!

آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان 3 تا 6 سال در فراهان

برگزاری جشنواره ملی نسل امید با تمرکز بر جوانی جمعیت ردر شیراز و مرودشت

سرپرست جدید راه و شهرسازی فارس آغاز به کار کرد/ اولویت با محورهای مواصلاتی استان

اختلاف شخصی بهانه ای برای خفه کردن مرد میانسال

فرش قرمز غول‌های نفتی خاورمیانه برای «ترامپ»/ آمریکا برای کشورهای حاشیه خلیج فارس چه برنامه‌ای دارد؟

نشست تخصصی «از فلات مرکزی تا خلیج‌فارس» در بوشهر برگزار می‌شود

پیشنهاد تشکیل میزدائم همکاری‌های صنعت پتروشیمی ایران و ازبکستان

پیشنهاد تشکیل میزدائم همکاری‌های صنعت پتروشیمی ایران و ازبکستان/ هلدینگ خلیج‌فارس، آماده تدوین نقشه راه همکاری‌های دو کشور در زمینه پتروشیمی است

همکاری فرهنگی و گردشگری شیراز و ایروان در مسیر توسعه

دفتر مطالعات و پژوهش‌ها از مراکز مهم بنیاد شهید و امور ایثارگران است

ماءالشعیر برای بیماران کلیوی مناسب نیست

این کارهای ساده ریزش مو را کاهش می‌دهند

قیمت مصوب جوجه یک روزه 28 هزار تومان شد

حذف مالیات روغن روی میز ستاد تنظیم بازار

متهم ردیف اول نساختن مسکن مشخص شد

آیا حذف صفرها به داد ریال می‌رسد؟

روز جهانی آگاهی‌بخشی درباره دسترس‌پذیری/ مروری بر اقدامات اسنپ در مسیر بهبود دسترس‌پذیری اپ

سقف قیمت فروش مرغ اعلام شد

رونمایی از طومار 200 ساله زیارتنامه امیر المومنین در شیراز /فیلم

جشن‌های غدیر؛ فریادی جهانی علیه استکبار

وجود چهار میلیون برگ سند از مالکیت ایران بر خلیج‌فارس

دروغ‌های ترامپ و سران سه کشور عربی درباره قراردادهای تجاری

امام جمعه شیراز: رویدادهای عید غدیر باید جلوه جهانی داشته باشند

راه‌اندازی نمایشگاه دائمی کتاب در بین‌الحرمین

سرمقاله اطلاعات/ تکاپوی دولت و ایده‌های تازه

روایت «فارن پالیسی» از محاسبات ایران برای توافق هسته‌ای جدید

مصرف خوراکی‌های ترش با بدن چه می‌کند؟

جوانه ماش؛ بمب ویتامین و پروتئین

افراد چگونه به زوال عقل مبتلا می‌شوند؟

مراحل دریافت وام اجاره

جزییات عرضه اولین گواهی سپرده خودرو در بورس کالا

هشدار به پرمصرف‌ها؛ قبض‌ برق تا 40 درصد گران‌تر می‌شود

چرا تور کیش همیشه بین ایرانی ها محبوبه؟

تولید گوشت مرغ در فارس 24 درصد افزایش یافت

امام(ره) و رهبر انقلاب توهم بدخواهان مبنی بر دوری شیعه از قرآن را خنثی کردند

عشایر پیشگامان انقلاب؛ 400 برنامه برای هفته بسیج عشایری در فارس

روز فراموش نشدنی پرسپولیس برای قهرمانی خاص

فارس، پیشرو در نهضت ملی مسکن با 30 هزار واحد آماده تحویل

از حضور در دورافتاده ترین مناطق کشور تا ایجاد شبکه های گسترده پیروان اهل بیت

پینگ‌پنگ‌باز شیرازی در مسیر رقابت‌های آسیایی

برنامه‌های هفته جمعیت فارس با محوریت جوانی جمعیت و ازدواج آسان