پیام فارس

آخرين مطالب

اعتبار 400 میلیارد تومانی برای احیای پروژه‌های میراثی فارس اجتماعي

اعتبار 400 میلیارد تومانی برای احیای پروژه‌های میراثی فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - سرپرست میراث فرهنگی فارس گفت: 400 میلیارد تومان اعتبار برای احیای پروژه‌های میراثی فارس اختصاص پیدا کرد که این اعتبار شامل 150 میلیارد تومان اعتبار استانی و 250 میلیارد تومان اعتبار ملی برای پروژه‌های مهمی همچون موزه منطقه‌ای فارس و باغ موزه مشاهیر است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، محسن ضیایی امروز _چهارشنبه بیست‌وچهارم اردیبهشت_ در نشست خبری هفته میراث فرهنگی استان اظهار کرد: فارس با 17 موزه خصوصی، پیشرو در مشارکت بخش خصوصی در حوزه میراث فرهنگی است که این آمار نشانه مشارکت مطلوب بخش خصوصی در حفظ و معرفی میراث است.
وی با تصریح بر اینکه اعتبار 400 میلیارد تومانی برای احیای پروژه‌های میراثی فارس اختصاص پیدا کرد، افزود: این اعتبار شامل 150 میلیارد تومان اعتبار استانی و 250 میلیارد تومان اعتبار ملی برای پروژه‌های مهمی همچون موزه منطقه‌ای فارس و باغ موزه مشاهیر است.
سرپرست میراث فرهنگی فارس گفت: پنج موزه فارس شامل موزه موسیقی بومی لامرد، موزه مفاخر جهرم، موزه نورآباد ممسنی و دو موزه باستان‌شناسی و اسناد تاریخی بوانات به‌عنوان موزه‌های برتر کشور انتخاب شدند.
وی از برگزاری 30 برنامه متنوع در هفته میراث فرهنگی با شعار «میراث فرهنگی، هویت ملی، پیشران اقتصاد» خبر داد و به برگزاری بیش از 280 برنامه در سراسر استان اشاره کرد که شامل آئین‌های افتتاحیه، نشست‌های تخصصی، برنامه‌های فرهنگی و هنری، نمایشگاه‌ها، مسابقات، برنامه‌های مشارکتی با آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها و پروژه‌های مرمتی و زیرساختی می‌شود.
ضیایی ادامه داد: در هفته میراث فرهنگی فارس، فاز دوم بازارچه دائمی صنایع دستی حافظیه و فاز مطالعاتی باغ موزه مشاهیر فارس رونمایی می‌شود، همچنین بخشی از موزه منطقه‌ای فارس به بهره‌برداری می‌رسد که این برنامه‌ها در تمام شهرستان‌های استان اجرا خواهند شد.
وی اظهار کرد: پروژه‌های مرمتی و توسعه زیرساخت‌های گردشگری با اعتبار 250 میلیارد ریال در شهرستان‌های نورآباد، داراب، فسا، فیروزآباد، لار، جهرم و نی‌ریز فارس آغاز می‌شود.
سرپرست میراث فرهنگی فارس گفت: هفته میراث فرهنگی با برنامه‌های متنوعی از جمله نمایشگاه‌های عکس، اسناد تاریخی و صنایع دستی در ارگ کریم خان زند و سراسر استان، اجرای برنامه‌های ویژه در محوطه‌های تاریخی، و جشنواره بازی‌های بومی محلی در شهرستان‌های زرین‌دشت، داراب، نی‌ریز، فسا و ارسنجان برگزار می‌شود.
ضیایی اظهار کرد: برنامه‌های آموزشی شامل بازدید رایگان دانش‌آموزان و دانشجویان از موزه‌ها، طرح «یک روز با میراث‌بان» و مسابقات فرهنگی هنری با همکاری آموزش و پرورش است. نشست‌های تخصصی باستان‌شناسی، مرمت آثار تاریخی، میراث ناملموس و گردشگری پایدار با حضور کارشناسان و اساتید دانشگاهی برگزار خواهد شد.
وی همچنین از برنامه‌های شاخص این هفته می‌توان به رونمایی از طرح «نقشه گنج» اشاره کرد که با استفاده از هوش مصنوعی، معرفی جاذبه‌های گردشگری و میراث فرهنگی را در فضای دیجیتال ارتقا می‌دهد.
کد خبر 866122

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/956097/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بازی اتمی واشنگتن در ریاض و تهران

ب.ز در نقش خودروساز؛ بابک همه جا

ضدحال بزرگ ترامپ به مودی

نقش جدید عربستان در معادلات آمریکا

اول تجارت بعد سیاست

تحلیلگر عربستانی: ریاض حامی توافق ترامپ با ایران است

کاسبی خانوادگی!

تعویق انتخابات بهشت اصولگرایان

مصرف این سه دارو خطر مرگ ناگهانی را افزایش می‌دهد

کاهش محدود قیمت‌ها در بازار سکه، طلا و دلار

وزیر کشور: امکان ندارد با این توسعه شهرنشینی آب شرب کل کشور را تامین کنیم

معاملات اوراق مالی اسلامی از مالیات معاف شد

جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا

دردسر تازه مستأجران؛ خدمات بانکی فقط با ثبت در سامانه املاک

یوان، روبل و روپیه؛ کدامیک جانشین دلار خواهند شد؟

یک مقام مسئول: اموال واگذار شده بابک زنجانی به وزارت نفت، ارزش اقتصادی ندارد

حذف 4 صفر از پول ملی، دردی از تورم دوا می‌کند؟

کشف بیش از 340 میلیارد ریال کالا و میوه قاچاق در داراب و شیراز

واکنش یک مقام قضایی به اظهارات ترامپ درباره خلیج فارس

هزینه میلیاردی سالانه حمل زباله، سد توسعه اردکان شده است

یک کیلو هروئین در معده مسافر اتوبوس نایین + عکس | حجم مواد بلعیده شده را ببینید

سفر رئیس رسانه ملی به هرمزگان

بازداشت متخلفان و سارقان در شیراز

تلاش آتش‌نشانان شیرازی برای زنده‌گیری مار

اعضای باند کلاهبرداری 110 میلیاردی در فارس به آخر خط رسیدند

برنامه نصب المان شهید خوشنام در مجتمع فرهنگی ایثار/ لزوم توجه به اقبال عمومی در انتخاب مکان تدفین

کاروان جانبازان حامل پیام عزت، فداکاری و مظلومیت ملت بزرگ ایران است

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست وارد شیراز شد

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی استان فارس منصوب شد

ساعت کاری طولانی بر سلامت احساسی افراد اثر می‌گذارد

مغز خود را با «یادگیری» مستمر شارژ کنید

6 میلیارد دلار ارز مورد نیاز واردات تامین شد

حرکت بنزین به‌ سوی حساب‌های بانکی؛ تا پایان تیر اجرای طرح نهایی می‌شود

پیشنهادی برای ساماندهی اتباع خارجی در بازار کار ایران

فروردینِ سرد صنعت؛ سقوط 30 درصدی تولید در نخستین ماه 1404

بازار سیمان در دست دلالان؛ صنعت ساختمان در آستانه بحران تعطیلی است

وزیر کشور: در حوزه پسماند کار نیمه تمام زیاد داریم

ایران در یک قدمی خروج از لیست سیاه FATF؟

تولد نوزاد ایرانی در کلاس درس

لزوم توجه به ظرفیت‌های اهل سنت در برنامه‌ریزی سازمان تبلیغات اسلامی

واکنش سخنگوی دولت به اظهارات ترامپ و بازگشت بابک زنجانی به فعالیت‌های اقتصادی

اتحاد دانش و فناوری؛ گام بلند محیط زیست ایران برای نجات تنوع زیستی

خلیج فارس در نقشه‌ها و اسناد تاریخی + فیلم

رد رشوه سکه‌های تمام بهار آزادی در اوز

فیلم اسکورت سنگین ترامپ در خیابان‌های قطر با سایبرتراک تسلا | ویراژ کنار خلیج فارس!

تکمیل زنجیره ارزش، چشم‌انداز پتروشیمی ارومیه

قتل با اسلحه در زرین‌دشت و دستگیری قاتل در شیراز

قتل پیرزن 85 ساله در داراب و دستگیری قاتل در شیراز

دستگیری قاتل و همسرش به همت پلیس کازرون

مرمت 396 قلم شی میراث منقول ملی فارس