پیام فارس

آخرين مطالب

دراک در آتش اجتماعي

دراک در آتش
  بزرگنمايي:

پیام فارس - بیش از 300 هکتاراز ارتفاعات دراک شیراز طعمه حریق شد
همبستگی بی‌نظیر دستگاه‌ها و مردم شعله‌های آتش را در کمتر از 5 ساعت خاموش کرد
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز با اشاره به آتش‌سوزی در ارتفاعات دراک که منجر به سوختن 300 هکتار از عرصه‌های طبیعی شد، گفت: در چنین مواردی که حریق گسترده است، نیاز به حضور سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان داریم تا بتوانیم به‌سرعت آتش را مهار کنیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
هادی عیدی‌پور در این باره تصریح کرد : با توجه به وسعت حادثه، اگرچه منطقه صعب‌العبور بود و نیروها حدود یک ساعت و نیم در راه بودند اما عملکرد عملیاتی تیم‌های شرکت‌کننده بسیار مطلوب بود و توانستند به سرعت گسترش حریق را کنترل کنند.
وی با اشاره به تشکیل ستاد مدیریت بحران در محل وبا تشکر از همکاری دستگاه‌های مختلف افزود: امروز شاهد همکاری ارزشمند تیم‌های سازمان آتشنشانی، عوامل اجرایی شهرداری شیراز، نیروهای داوطلب کوهنورد و آفرود سوار، هلال‌احمر، محیط‌زیست و نیروهای پشتیبان بودیم.
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیرازهمچنین به سومین پویش نجات طبیعت شیراز که برای سومین سال متوالی در حال اجراست، اشاره کرد و گفت: در سال گذشته با اجرای این پویش، شاهد 45 درصد کاهش آتش‌سوزی در عرصه‌های طبیعی و فضای سبز شهری بودیم.
عیدی پور در رابطه با اجرای این طرح توضیح داد: امسال این پویش را در سه فاز پیشگیری، آمادگی و مقابله دنبال می‌کنیم. با توجه به بارش‌های بیشتر و رویش گیاهی بهتر، شرایط امسال متفاوت‌تر از سال گذشته است،و از طرفی زودتر وارد فصل گرما شدیم و خشکی پوشش گیاهی، خطر آتش‌سوزی را افزایش داده است.
اقدامات پیشگیرانه و فرهنگ‌سازی
رییس سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز با تأکید بر لزوم فرهنگ‌سازی و آموزش عمومی، گفت: از قبل از عید، پیش‌بینی‌های لازم انجام و هماهنگی‌های بین‌دستگاهی صورت گرفت. آموزش‌های عمومی از طریق فضای مجازی، تولید کلیپ‌های آموزشی و همکاری با دستگاه‌های مرتبط مانند منابع طبیعی و محیط‌زیست در دستور کار قرار گرفت.
عیدی پورهمچنین از تشکیل جلسه مدیریت بحران شهرستان با محوریت پیشگیری و آمادگی در برابر حریق مراتع و ارتفاعات خبر داد و گفت: هماهنگی‌های بین‌دستگاهی به‌خوبی انجام شده است .
تجهیزات و آمادگی عملیاتی
وی با اشاره به خشک‌شدن زودهنگام علف‌ها، گفت: پاک‌سازی محیط شهری و علف‌زنی در ارتفاعات در حال انجام است و بخش عمده‌ای از آن به پایان رسیده است.
رییس سازمان آتشنشانی شهرداری شیراز از استقرار موتورهای چهارچرخ اطفای حریق در ارتفاعات و مسیرهای صعب‌العبور مانند پارک کوهستانی دراک خبر داد و افزود: با توجه به افزایش بازدید مردم از طبیعت در روزهای تعطیل، تیم‌های عملیاتی در مناطق پرخطر مستقر شده‌اند تا در صورت بروز حریق، در کمترین زمان ممکن وارد عمل شوند.
وی جنگل‌ها و مراتع را میراث ملی برشمرد و بر لزوم امانت‌داری نسل کنونی در راستای انجام مسئولیت اجتماعی نسبت به این عرصه‌ها تاکید و اضافه کرد: راه‌اندازی پویش "نجات طبیعت" یکی از اقدامات هدفمند در راستای آموزش پیشگیری از وقوع و مقابله با حریق در عرصه‌های طبیعی است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/955327/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

«برج ترامپ» در دمشق؟

پدران شهدا الگو های برتر صبوری، فداکاری و گنجینه ای از اسرار عشق و ایثارند

رامین رضاییان: گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

گفتند یک میلیارد تومان می‌دهیم به شرطی که پنالتی را خراب کنی!/ پرسپولیس نان بازوی خود را می‌خورد/ ما حرام خور نیستیم!

جشن قهرمانی با یادآوری «خلیج‌ همیشه فارس» | اخبار ورزشی

کارشناسی داوری دیدار استقلال – چادرملو اردکان

لطیفی: استقلال مسئول آسیا رفتن پرسپولیس نیست/تمرکز آبی‌پوشان روی قهرمانی در جام حذفی باشد

جشنواره‌ای با هدف ایده‌پردازی و نوآوری در حوزه‌های مختلف سنگ، در کازرون برگزار می‌شود

تقدیر از غلام پیروانی و موسس باشگاه فجر (عکس)

واکنش دفتر رئیس‌جمهور به ادعای ترامپ درباره خلیج فارس

جشن صعود تیم فجر سپاسی شیراز به لیگ برتر فوتبال

فجر سپاسی قهرمان لیگ دسته یک شد

زمان عرضه کامیون گروه بهمن در بورس کالا اعلام شد +جزئیات

فرمانده کل سپاه قهرمانی فجر سپاسی را تبریک گفت

ویدئو | واکنش دفتر رئیس‌جمهور به ادعای ترامپ درباره خلیج فارس

فعال اصلاح‌طلب: خروجی دور چهارم مذاکرات، جنگ‌طلبان را منزوی کرد

مذاکره ادامه دارد

چرا هشتادمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم مهم است

نماینده سابق: ایران و آمریکا روی کلیات توافق کردند و وارد مسائل جزیی‌تر شده‌اند

لعنت بر پدر و مادر ناترازی

کالاهای اساسی یا لوکس؟

بازگشت به خانه اول؟

بلومبرگ گزارش داد: بازی استراتژیک بن‌سلمان در برابر ترامپ

پیش بینی متفاوت یک کارشناس از آینده قیمت طلا و ارز

ثبت یک رکورد در بورس تهران؛ آیا بازار سرمایه فردا هم مثبت خواهد ماند؟

فجرسپاسی شیراز قهرمان شد/ آبادان در غرق شادی

پالایش نفت بندرعباس 2 – 0 شهر راز: شیرازی ها امشب در غم و شادی

جشن مردم شیراز در حافظیه پس از صعود

ابراز محبت به اهل بیت علیهم السلام سرمایه ای گرانبها است

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

ادعای جدید «حمید رسایی»

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

پیش‌بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

آیا باشگاه استقلال تبدیل به یک حزب سیاسی شده است؟

نمایش اقتدار مبارزان قسام در مراسم تحویل عیدان الکساندر

عملیات ویژه ارتش در خلیج فارس؛ حمله بعثی‌ها به کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های ایرانی چطور خنثی شد؟

یگان‌های ارتش و سپاه در تنگه هرمز و خلیج فارس در اوج آمادگی عملیاتی و رزمی هستند

یگان‌های ارتش و سپاه در تنگه هرمز و خلیج فارس و سواحل مکران در اوج آمادگی عملیاتی و رزمی هستند

شاغلام در جشن قهرمانی فجر سپاسی

سقوط شهرراز شیراز به لیگ دو: پایان یک فصل متلاطم

لیگ دسته اول فوتبال| فجرسپاسی شیراز قهرمان شد و به لیگ برتر صعود کرد + جدول