پیام فارس

آخرين مطالب

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025 سیاسی

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تجارت نیوز / این گزارش به همراه اینفوگرافی، 50 شرکت برتر جهان را بر اساس ارزش بازار (Market Capitalization) تا تاریخ 5 مه 2025 رتبه‌بندی می‌کند.
ارزش بازار شرکت‌ها از 240 میلیارد دلار برای شرکت International Holding Company (IHC) در رتبه 50 تا 3.2 تریلیون دلار برای مایکروسافت که رتبه یک را دارد، متغیر است.
بازار



اینفوگرافی بالا از یک طرح‌بندی شبکه‌ای رنگی استفاده می‌کند. رنگ بنفش برای شرکت‌های مستقر در ایالات متحده، نارنجی برای شرکت‌های چینی و رنگ‌های دیگر برای شرکت‌های مناطق مختلف است. هر بخش شامل نام شرکت، لوگو، ارزش بازار و رتبه آن است.
بخش‌های بزرگ‌تر مربوط به ارزش بازار با مقادیر بیشتر هستند که تفاوت بین شرکت‌های بالاتر در رتبه‌بندی و آنهایی که پایین‌تر قرار دارند را برجسته می‌کند. این اینفوگرافی، مقایسه شرکت‌ها بر اساس منطقه، بخش و ارزش‌گذاری را آسان می‌کند و همچنین نقش‌آفرینان کلیدی در اقتصاد جهانی را نشان می‌دهد.
هر کشور چند شرکت نماینده دارد؟
ایالات متحده با 32 شرکت، بیشترین تعداد شرکت‌ها را در این رتبه‌بندی دارد.
چین با پنج شرکت، شامل شرکت‌های برجسته‌ای مانند علی‌بابا (302 میلیارد دلار) و تنسنت (580 میلیارد دلار) در رتبه دوم قرار دارد.
سایر مناطق مانند اروپا، خاورمیانه و آسیا باقی‌مانده شرکت‌ها را، با مواردی مانند آرامکو سعودی (1.6 تریلیون دلار) و لورآل (277 میلیارد دلار) دارند و حضور فعال خود را نشان می‌دهند.
عملکرد برتر
مایکروسافت با ارزش بازار 3.2 تریلیون دلار به‌ عنوان ارزشمندترین شرکت جهان در صدر قرار دارد.
اپل با ارزش 3.0 تریلیون دلار در رتبه دوم قرار دارد و رقابت ده‌ساله خود رل با مایکروسافت برای جایگاه اول ادامه می‌دهد.
انویدیا در رتبه سوم قرار گرفته است که اهمیت روزافزون فناوری هوش مصنوعی و نیمه‌هادی‌ها را با ارزش بازار 2.8 تریلیون دلار برجسته می‌کند.
بررسی صنایع
حوزه فناوری با شرکت‌هایی مانند آلفابت (2.0 تریلیون دلار)، آمازون (2.0 تریلیون دلار)، متا (1.5 تریلیون دلار) و تسلا (903 میلیارد دلار) بیشترین حضور را در رتبه‌بندی دارد.
حوزه انرژی نیز با حضور شرکت‌هایی مانند آرامکو سعودی (1.6 تریلیون دلار) و اکسون‌موبیل (445 میلیارد دلار) اهمیت نفت و گاز در بازارهای جهانی را نشان می‌دهد.
شرکت‌های کالاهای مصرفی مانند والمارت (795 میلیارد دلار)، نستله (273 میلیارد دلار) و لورآل (277 میلیارد دلار) نشان‌دهنده حضور فعال و تاب‌آوری بخش‌های خرده‌فروشی و کالاهای لوکس هستند.
روندهای قابل توجه
شرکت‌هایی که بر پایداری محیط‌زیستی و بهداشت و درمان تمرکز دارند، مانند Novo Nordisk (300 میلیارد دلار) و Roche (265 میلیارد دلار)، اهمیت روزافزون این صنایع را با ارزش بازار فزاینده خود برجسته می‌کنند.
شرکت‌های پخش و سرگرمی مانند نتفلیکس (483 میلیارد دلار) نشان‌دهنده تقاضای فزاینده برای محتوای دیجیتال هستند.
شرکت‌های منحصر به فرد
شرکت International Holding Company (IHC) مستقر در امارات متحده عربی، تنها شرکت خاورمیانه‌ای در این رتبه‌بندی است. این شرکت در زمینه‌های متنوعی مانند املاک، بهداشت و درمان و فناوری، سرمایه‌گذاری کرده است و سهامی 50 میلیون دلاری در SpaceX نیز دارد.
برندهای لوکس مانند Hermès (277 میلیارد دلار) و LVMH (269 میلیارد دلار) نشان می‌دهند تقاضا برای کالاهای لوکس، حتی با وجود نوسانات اقتصادی، همچنان قوی باقی مانده است.
بازیگران اقتصادی در حال ظهور
شرکت‌هایی مانند ASML (261 میلیارد دلار) که بر تولید نیمه‌هادی‌ها تمرکز دارد و SAP (353 میلیارد دلار) که در زمینه نرم‌افزارهای سازمانی تخصص دارد، نشان‌دهنده فرصت‌های در حال رشد در بخش‌های فناوری خاص هستند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/954507/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

هشدار به رئیس‌جمهوری آمریکا درباره احتمال یک اشتباه محاسباتی | اینجا خلیج مکزیک نیست

واکنش حوزه های علمیه نسبت به یاوه گویی ها درباره تغییر نام «خلیج فارس»

مدیرعامل فجر: به حافظیه بیایید، جشن داریم!

گردان‌های قسام پیام جدیدی از یک اسیر صهیونیست منتشر کرد

انعقاد تفاهمنامه تأمین مالی احداث 5 هزار مگاوات نیروگاه بین هلدینگ خلیج فارس و بانک های ملت و تجارت

مرگ راننده خودرو در تصادف محور بختگان - نی ریز

واکنش حوزه علمیه به یاوه‌گویی تغییر نام خلیج فارس

واکنش تند مهدی رسولی به ادعای ترامپ/ خلیج فارس تا آخرش خلیج فارس می ماند

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

ادعای یک خبرگزاری؛ به توصیه رییس جمهور، احتمال واگذاری مالکیت استقلال توسط هلدینگ خلیج فارس

واکنش کمدین آمریکایی به ادعای جعلی ترامپ در مورد خلیج فارس + فیلم

درخواست هادی چوپان برای عفو تتلو

احداث نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی 5 هزار مگاواتی در دستور کار قرار گرفت

قهرمانی بانوی کاراته‌کای فارس در رقابت‌های انتخابی تیم ملی ناشنوایان

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

سرطان سینه تا حد زیادی قابل درمان است

«اختلال اضطراب پس از سانحه» قابل درمان شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

اسیر اسرائیلی: چرا جنگ همچنان ادامه دارد؟+ فیلم

خلیج فارس؛ نامی که در دل مذاهب مختلف ایرانیان جای دارد

احداث نیروگاه تجدید پذیر خورشیدی 5هزار مگاواتی در دستور کار قرار گرفت

نتانیاهو منزوی می شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

پاکستان و افغانستان، کریدورهای جدید در نقشه حمل‌ونقل منطقه‌ای ایران

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

خلیج فارس، خلیج مکزیک نیست

هلدینگ خلیج‌فارس، صدای اوتیسم شد