پیام فارس

آخرين مطالب

خبر سخنگو کاخ سفید درباره تغییر نام خلیج فارس سیاسی

خبر سخنگو کاخ سفید درباره تغییر نام خلیج فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - سخنگوی کاخ سفید گفت: رئیس‌جمهور آمریکا هنوز تصمیمی در خصوص تغییر نام خلیج فارس نگرفته است.
به گزارش ایسنا، دو مقام آمریکایی روز سه‌شنبه به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفتند، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا قصد دارد در اقدامی تحریک‌آمیز در سفر آتی خود به عربستان سعودی اعلام کند که آمریکا از این پس خلیج‌فارس را با نام جعلی آن «خلیج ع ر ب ی» خواهد نامید.
طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، «کارولاین لویت» سخنگوی کاخ سفید شامگاه جمعه به خبرنگاران گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ هنوز تصمیم خود را برای تغییر نام خلیج فارس اتخاذ نکرده است.»
رئیس‌جمهور آمریکا پیشتر در پاسخ به سوالی درباره گزارش‌های منتشر شده درمورد تصمیم خود برای استفاده از اسامی جعلی برای نامیدن خلیج‌فارس ادعا کرد: «زمانی که به خاورمیانه سفر کنم، از من درباره آن خواهند پرسید و باید درباره آن تصمیم بگیرم.»
ترامپ با پوتین دیدار نمی‌کند
سخنگوی کاخ سفید در ادامه این جلسه توجیهی گفت: رئیس‌جمهور دونالد ترامپ در جریان سفر آتی به خاورمیانه با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه دیدار نخواهد کرد.
وی افزود: «رئیس‌جمهور دیروز به این سوال پاسخ داد که این اتفاق رخ نخواهد داد.»
اظهارات سخنگوی کاخ سفید درحالی عنوان شد که «استیو ویتکاف» فرستاده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا به‌تازگی ضمن تاکید بر مذاکرات جهت حل‌وفصل بحران اوکراین، گفت این تصور که ایالات متحده نباید با ولادیمیر پوتین گفت‌وگو کند، «غیرمنطقی» است.
تماس تلفنی ترامپ و زلنسکی «سازنده» بود
کرولاین لویت در رابطه با تماس تلفنی رئیس‌جمهور آمریکا و «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین گفت که این تماس «خوب و سازنده» بوده است و روسای جمهور هر 2 کشور درباره قرارداد مواد معدنی کمیاب و آتش‌بس در اوکراین گفت‌وگو کردند.
او گفت: «این تماس دیروز انجام شد. رئیس‌جمهور زلنسکی با رئیس‌جمهور ترامپ تماس گرفت تا به او بگوید که قرارداد مهم مواد معدنی در پارلمان اوکراین تصویب شده است. من با رئیس‌جمهور ترامپ در مورد آن تماس صحبت کردم و او گفت که بسیار خوب و سازنده بوده است.»
لویت همچنین خاطر نشان کرد: «آنها درباره آتش‌بسی که رئیس‌جمهور ترامپ پیشنهاد کرد، آتش‌بس 30 روزه بین روسیه و اوکراین که می‌دانیم اروپا با آن موافق است، صحبت کردند و امیدواریم طرفین با آن موافقت کنند.»
دونالد ترامپ به‌تازگی در پستی در فضای مجازی اعلام کرد واشنگتن همچنان به مذاکرات با مسکو و کی‌یف متعهد بوده و خواستار آتش‌بس بی‌ قید و شرط 30 روزه در اوکراین است و تحریم‌هایی جدید را در صورتی که این آتش‌بس رعایت نشود، اعمال خواهد کرد.
ترامپ خواستار تنش‌زدایی میان هند و پاکستان است
سخنگوی کاخ سفید با اشاره به تنش‌های فزاینده میان هند و پاکستان گفت: «رئیس‌جمهور ترامپ خواستار کاهش فوری تنش‌ها میان هند و پاکستان شده و مارکو روبیو، وزیر امور خارجه با هر 2 طرف مشغول رایزنی است.»
کرولاین لویت تاکید کرد: «رئیس‌جمهور ترامپ اعلام کرده است که می‌خواهد شاهد کاهش تنش در سریع‌ترین زمان ممکن باشد.»
شامگاه سه‌شنبه هند حملات موشکی علیه پاکستان انجام داد و تا اواسط روز چهارشنبه گزارش داده شد که در حملات هند 26 نفر کشته و 46 نفر دیگر زخمی شدند.
در تاریخ 22 آوریل (2 اردیبهشت) یک حمله تروریستی در نزدیکی شهر «پهلگام» در جامو و کشمیر تحت کنترل هند رخ داد که منجر به کشته شدن 26 نفر از جمله یک شهروند نپالی شد.
در واکنش به این حمله که گروهی از تروریست‌های «لشکر طیبه» مسئولیت آن را برعهده گرفتند، هند ممنوعیت‌هایی را برای اتباع پاکستانی وضع کرد که شامل کاهش تعداد کارمندان پاکستانی در سفارتخانه در دهلی، بستن مسیر آب سند به سمت پاکستان و بستن تنها مرز زمینی فعال بین 2 کشور می‌شود.
تعرفه‌ها علیه چین به‌طور یکجانبه لغو نمی‌شوند
سخنگوی کاخ سفید با اشاره به تعرفه‌ها علیه چین عنوان کرد: «رئیس‌جمهور ترامپ این موضع را حفظ می‌کند که به‌طور یکجانبه تعرفه‌ها علیه چین را لغو نخواهد کرد.
لویت در پایان درباره پست ترامپ که گفته بود تعرفه 80 درصدی بر کالاهای چینی «درست به نظر می‌رسد»، افزود: «رئیس‌جمهور ایالات متحده همچنان بر موضع خود تاکید می‌کند که به‌طور یکجانبه تعرفه‌ها را علیه چین کاهش نمی‌دهد.»

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/954087/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ قبل از میز چهارم تصمیم «فارسی» بگیرید!

سرمقاله ابتکار/ جنگ با تاریخ؟

سرمقاله وطن امروز/ اقرار تاریخی روبیو

افت قیمت سکه و طلا در بازار؛ دلار در کانال 83 هزار تومانی ماند

فروش ویژه آیفون 16 قسطی | تخفیف نقدی + شرایط اقساطی

شاخص بورس 53 هزار واحد افت کرد

بانک‌ها موظف به استعلام نشانی مشتریان شدند

معاون وزیر نفت: بنزین سه نرخی نخواهد شد

رئیس جمهور: هر برنامه‌ای برای توسعه باید به قید پایدار مقید شود

استقبال از کتاب جوان‌ترین شهید مدافع حرم

علی شیخ علی نماینده وزارت امور خارجه در استان فارس شد

ترامپ ممکن است کشور فلسطین را به‌ رسمیت بشناسد

مدیر جهادکشاورزی استان: قطعی برق کشاورزی در فارس مدیریت می‌شود

افزایش روزهای فروش نمایشگاه گل و گیاه

غرق شدن 102 ایرانی در 50 روز ؛ از دختر 6 ماهه تا... | 2 استان بی‌دریا در صدر آمار غرق‌شدگان

بازدید علمای اهل سنت بنگلادش از جامعه‌المصطفی العالمیه شعبه گرگان

حمایت قوه قضاییه از سرمایه‌گذاری و رفع موانع تولید در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

خلیج فارس در خون ماست

شرط عربستان برای شرکت در نشست سران عربی در بغداد

مهر تأیید سرپرست کمیته داوران روی گل ارونوف مقابل خیبر

خبر فوری ؛ رتبه بندی معمان به طور کامل از اول مهر | از افزایش حقوق چه خبر؟

باز هم یک مدیر شبانه عزل شد

هادی چوپان: امیر تتلو را ببخشید!

پایان انتظار 15 ساله با افتتاح تقاطع جام‌جم در شیراز

افزایش تلاطم خلیج فارس از دوشنبه

یک گمانه‌زنی تازه از خبر مهم ترامپ

نگاهی به تاریخچه خلیج فارس از آغاز تا امروز

غرق شدن دختر 6 ماهه و مرد 91 ساله/ از ابتدای سال چند نفر غرق شده‌اند؟

جنوب فارس شریک اعتبارات پتروشیمی های عسلویه هم شد

نمایشگاه «هنر خدمت» به مناسبت گرامیداشت سالروز شهدای خدمت برگزار می‌شود

نخستین مراسم شهدای خدمت با محوریت پویش «خدمت ماندگار» برگزار می‌شود

محکومیت قاچاقچیان دام در شیراز

شادی صعود تیم فجر به لیگ برتر را تقدیم خانواده شهدا می‌کنیم

کشف محموله قاچاق 110 میلیارد ریالی در کازرون

امانت‌داری، شفافیت و همدلی باید سرلوحه کار فرمانداران باشد

پاپ آمریکایی

سرمقاله جام جم/ تجربه برجام و لزوم عدم اعتماد به آمریکا

سرمقاله شرق/ از ریخت‌ افتادگان

هشدار درباره مصرف بی رویه‌ی ویتامین D

صادرات تخم مرغ افزایش یافت

گرانی حبوبات زیر سایه صادرات بی‌رویه و عرضه‌های قطره‌چکانی

سهم 8 درصدی مالیات از تولید ناخالص داخلی

رفع تعهد ارزی صادرکنندگان فرش دستباف تسهیل شد

عضو هیات علمی دانشگاه پیام‌نور فارس: چگونه افسردگی را شکست دهیم؟

واکنش جالب محسن تنابنده به ماجرای نام خلیج‌ فارس + عکس

«اهل سفری» که مردم را دوست دارد

تعرض به نام خلیج فارس نشان وحشت غربی‌ها از ایران است

مفاخر حوزوی فارس معرفی شوند

گمانه‌زنی منابع عربی از خبر مهم ترامپ در سفر عربستان

زمان عرضه اولیه مهر مشخص شد | میزان نقدینگی مورد نیاز عرضه اولیه مهر