پیام فارس

آخرين مطالب

حوزه علمیه سپر دفاعی دین و انقلاب است سیاسی

حوزه علمیه سپر دفاعی دین و انقلاب است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمود کارگر در خطبه‌های نماز جمعه خارگ با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی به مناسبت صدمین سال بازتأسیس حوزه علمیه قم اظهار داشت: رهبر انقلاب در این پیام تاریخی، چهار مخاطب اصلی را مورد خطاب قرار دادند و الزامات تحقق «حوزه‌ای پیشرو و سرآمد» را تبیین کردند.
وی افزود: حوزه علمیه به‌عنوان خاستگاه فکری و مبنایی انقلاب اسلامی، در طول تاریخ در برابر استعمار و استبداد ایستادگی کرده و با پرورش شخصیت‌هایی همچون امام خمینی (ره)، نقشی محوری در شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی داشته است.
حوزه، سنگر مستحکم دفاع از دین، کشور و مردم است. امام جمعه خارگ با تأکید بر نقش جهانی حوزه‌های علمیه، گفت: حوزه قم با تربیت طلاب داخلی و خارجی، تبلیغ بین‌المللی دین را در دستور کار قرار داده و الگوی عملی برای سایر حوزه‌های جهان اسلام شده است. همچنین نخبگان جامعه، چه در حوزه و چه در دانشگاه، نقش کلیدی در حل مسائل اجتماعی و زمینه‌سازی تمدن نوین اسلامی دارند.
وی با اشاره به نقش مردم در پشتیبانی از حوزه‌ها افزود: حوزه بدون مردم موفق نخواهد بود و این مشارکت باید در مسیر تحقق عدالت و علم در جامعه تداوم داشته باشد.
حجت‌الاسلام کارگر در ادامه به موضوع خلیج فارس پرداخت و اظهار داشت: خلیج فارس نه تنها یک جغرافیا، بلکه نماد هویت تاریخی و فرهنگی ملت ایران است. رئیس‌جمهور آمریکا با استفاده ابزاری از این عنوان، درصدد تحریک افکار عمومی و ایجاد اختلال در مسیر دیپلماسی است، اما باید بداند تاریخ این منطقه گواهی روشن بر اصالت آن دارد.
وی افزود: از امام‌قلی‌خان و میرمهنای فاتح گرفته تا رئیسعلی دلواری و شهید نادر مهدوی، تاریخ خلیج فارس سرشار از مقاومت در برابر استعمار و استکبار است. خلیج همیشه فارس، افتخار ملی همه ایرانیان است و جاودانه خواهد ماند.
امام جمعه خارگ همچنین با تبریک هفته بسیج سازندگی، از فعالیت‌های گروه‌های جهادی در سطح جزیره و مناطق محروم استان تقدیر کرد و گفت: احداث 10 واحد مسکونی، تأمین کولر برای نیازمندان، توزیع بسته‌های معیشتی و نوشت‌افزار، و تعمیر منازل از جمله اقدامات ارزشمند این نیروهای مخلص است که جای قدردانی دارد.
وی در پایان از تلاش‌های نماینده مجلس در پیگیری مسئله برق جزیره خارگ و همکاری مجموعه اداره برق و پایانه‌های نفتی تقدیر کرد و افزود: امیدواریم مصوبات مربوط به حل مشکلات برق با سرعت اجرایی شده و شرایط ویژه جزیره در تصمیم‌گیری‌ها لحاظ شود. در خصوص مسائل مرتبط با قطعی برق، نکاتی وجود دارد که در آینده به آن خواهیم پرداخت.
کد خبر 6461631

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/953844/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله دنیای اقتصاد/ مربع دیپلماسی اقتصادی

برق مشترکان پرمصرف محدود می‌شود

برقی‌سازی 20 هزار موتورسیکلت در تهران؛ هوا و سوخت نفس می‌کشند؟

بازگشت قهرمان پارالمپیک به جودو؛ دیگر اسیر حاشیه نمی‌شوم

روی میز مذاکرات چه چیزی قرار دارد؟

سرمقاله خراسان/ خداقوت به امام رضایی‌ها

سرمقاله کیهان/ ادامه مذاکرات فقط بعد از پوزش ترامپ

رشد ١٧٢ درصدی ارزش معاملات در چهار بورس ‌ایران

مخاطرات ابلاغ وارداتی

قدردانی آیت الله اعرافی از رهبر انقلاب، مراجع، علما و برگزارکنندگان همایش سده

همشهری ببین؛ آغاز به کار رسمی تلویزیون‌همشهری | 170میلیون سند در تأیید «خلیج‌فارس» | ناگفته‌های پرونده اولین زن قاتل سریالی ایران | هزار طارمی گمشده

تنش‌های منطقه‌ای، سایه بر اهداف اقتصادی کاخ سفید

مشکل آب در کشورهای عربی منطقه جدی است

کیهان نوشت: فرمان تسلیم زیر عنوان توافق

دلالی برای تسلیحات آمریکایی محور سفر ترامپ به منطقه

شادی صعود تیم فجر به لیگ برتر را تقدیم خانواده شهدا می‌کنیم – آفتاب نو | اخبار ورزشی

خلیج فارس؛ از حافظه تاریخی تا وحدت ملی

مراسم گرامیداشت شهید حسین امیرعبداللهیان در دامغان برگزار شد

هشدار به رئیس‌جمهوری آمریکا درباره احتمال یک اشتباه محاسباتی | اینجا خلیج مکزیک نیست

واکنش حوزه های علمیه نسبت به یاوه گویی ها درباره تغییر نام «خلیج فارس»

مدیرعامل فجر: به حافظیه بیایید، جشن داریم!

گردان‌های قسام پیام جدیدی از یک اسیر صهیونیست منتشر کرد

انعقاد تفاهمنامه تأمین مالی احداث 5 هزار مگاوات نیروگاه بین هلدینگ خلیج فارس و بانک های ملت و تجارت

مرگ راننده خودرو در تصادف محور بختگان - نی ریز

واکنش حوزه علمیه به یاوه‌گویی تغییر نام خلیج فارس

واکنش تند مهدی رسولی به ادعای ترامپ/ خلیج فارس تا آخرش خلیج فارس می ماند

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

ادعای یک خبرگزاری؛ به توصیه رییس جمهور، احتمال واگذاری مالکیت استقلال توسط هلدینگ خلیج فارس

واکنش کمدین آمریکایی به ادعای جعلی ترامپ در مورد خلیج فارس + فیلم

درخواست هادی چوپان برای عفو تتلو

احداث نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی 5 هزار مگاواتی در دستور کار قرار گرفت

قهرمانی بانوی کاراته‌کای فارس در رقابت‌های انتخابی تیم ملی ناشنوایان

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

سرطان سینه تا حد زیادی قابل درمان است

«اختلال اضطراب پس از سانحه» قابل درمان شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت