پیام فارس

آخرين مطالب

فروردین متفاوت خودروسازان؛ تولید رانا متوقف شد اقتصادي

فروردین متفاوت خودروسازان؛ تولید رانا متوقف شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تسنیم /از مجموع کل خودروهای سواری تولیدی در کشور در یک ماهه ابتدایی سال 1404، 44 هزار و 315 دستگاه خودروی سواری (ایران‌خودرو و سایپا) تولید شده است.
طبق گزارش آماری وزارت صنعت، معدن و تجارت از آمار تجمیعی فروردین ماه، در نخستین ماه از سال 1404، در مجموع 60 هزار و 470 دستگاه از انواع خودروها تولید شده که نسبت به آمار تولید فرورین ماه سال گذشته (معادل 61 هزار و 708 دستگاه از انواع خودروها)، افت دو درصدی را رقم زده است.
از این تعداد خودروی تولید شده با سهم 92.9 درصدی، 56 هزار و 191 دستگاه خودروی سواری تولید شده که در مقایسه با 53 هزار و 339 دستگاه تولیدی در فرورین ماه سال 1403، 5.3 درصد رشد را ثبت کرده است.
در مدت مذکور سال جاری 3197 دستگاه خودروی وانت در کشور با سهم 5.3 درصدی تولید شده که در مقایسه با فرورین ماه سال گذشته، بالغ بر 57 درصد کاهش داشته است. طی فرورین ماه سال گذشته 7454 دستگاه وانت در کشور تولید شده بود.
بازار
از مجموع کل خودروهای سواری تولیدی در کشور در یک ماهه ابتدایی سال 1404، 44 هزار و 315 دستگاه خودروی سواری (ایران‌خودرو و سایپا) تولید شده است. همچنین 11 هزار و 876 دستگاه خودروی سواری مونتاژی در کشور در مدت مذکور سال جاری به تولید رسیده است. جمع تولید سواری‌های دو خودروساز داخلی در فرورین ماه سال گذشته، 42 هزار و 939 دستگاه ثبت شده و آمار تولید خودروهای مونتاژی نیز 10 هزار و 400 دستگاه بوده است.
از این 44 هزار و 315 دستگاه خودرو سواری تولیدی داخلی، سهم ایران‌خودرو در تولید 28 هزار و 801 دستگاه و سهم سایپا 15 هزار و 514 دستگاه است که ایران‌خودرو رشد 20.7 درصدی را نسبت به 23 هزار و 863 دستگاه تولیدی در سال گذشته رقم زده، اما سایپا با افت 18.7 درصدی نسبت به 19 هزار و 77 دستگاه سواری تولیدی در فرورین ماه 1403 روبرو شده است.
در فرودین ماه سال جاری به ترتیب ایران‌خودرو با افت 71.2 درصدی 356 دستگاه و سایپا با افت 55.3 درصدی 2766 درصدی وانت تولید کرده‌اند.
بیشترین سهم تولید گروه صنعتی ایران‌خودرو به محصولات خانواده پژو تعلق دارد، هر چند تولید پژو 207 با کاهش 15.4 درصدی نسبت به سال گذشته به 9140 دستگاه رسید. در مقابل، تولید سورن با رشد بیش از دو برابری به 7828 دستگاه و تولید دنا با افزایش 11 درصدی به 5349 دستگاه رسید. تولید تارا نیز با رشد 96.4 درصدی 4670 دستگاه ثبت شد. رانا تولیدی در این ماه نداشته است در حالی که در فروردین 1403، تیراژ این محصول به 960 دستگاه رسیده بود. هنوز اطلاع رسمی درباره توقف تولید این خودرو منتشر نشده است. همچنین تولید هایما در فروردین‌ماه به هزار و 403 دستگاه رسیده، در حالی که سال گذشته تنها 6 دستگاه از آن تولید شده بود.
در محصولات گروه خودروسازی سایپا، خانواده X200 شامل تیبا، کوییک و ساینا با کاهش 16.6 درصدی به 9070 دستگاه رسید. تولید شاهین نیز با افت 40 درصدی به 1968 دستگاه کاهش یافت.
پارس‌خودرو نیز به‌عنوان زیرمجموعه سایپا، در فروردین‌ماه 1404 موفق به تولید 4420 دستگاه خودروی سواری شد که نسبت به 4873 دستگاه در مدت مشابه سال گذشته، کاهش 9.3 درصدی را نشان می‌دهد. تولید گروه Q200 با کاهش 21 درصدی به 3847 دستگاه و تولید خودروی سهند نیز با رشد قابل‌توجهی از تنها دو دستگاه در سال گذشته به 573 دستگاه در فروردین امسال رسید.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/952999/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

هشدار مصرف خودسرانه «ریتالین» در ایام امتحانات

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

بازدید علمای اهل سنت بنگلادش از مدارس علوم دینی ام‌الابرار در گلستان

ابراهیمی: اگر زیاده گویی ترامپ ادامه یابد تقاضای قطع مذاکرات را داریم

5 هزار مگاوات نیروگاه با همکاری هلدینگ خلیج فارس، بانک ملت و تجارت احداث و تامین مالی می شود

پیشنهاد عجیب رائفی پور درباره «خلیج فارس»

غدیر فرصتی برای تحکیم تعالیم دینی است

شریفی زارچی هشدار داد؛ افزایش کاربرد یک نام جعلی به‌جای خلیج فارس/ نمودار

بنر نصب شده در نمایشگاه کتاب جلب‌توجه کرد /فیلم

بیانیه نمایندگان مجلس خطاب به ترامپ: خلیج فارس وطن ماست

همکاری مشترک بانک تجارت با هلدینگ خلیج فارس و بانک ملت

شلیک‌های بی‌هدف در شیراز با دستگیری عامل حادثه پایان یافت

دلالان دلار، وصله ‌ناجور خیابان زند

بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت هزار متری‌های جهان

یک کشته در تصادف جاده نی ریز - بختگان

نقشه معروف خلیج‌ فارس در کنگره را تماشا کنید +عکس

پژوهشگر موسسه خاورمیانه در واشنگتن: در چشم‌انداز ترامپ برای منطقه، عربستان مبنا است نه اسرائیل

بانوی کوهنورد خراسان‌شمالی در آستانه پیوستن به باشگاه هشت‌هزارمتری‌های جهان

نجات پیرمرد 75 ساله از ارتفاعات ارسنجان

امام جمعه شیراز: امت اسلامی بدون امام به وحدت نمی‌رسد

فوتبالیست برزیلی هم به حامیان خلیج فارس پیوست + عکس

اجرای پروژه‌های گازرسانی در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

اقدامات بیمه دی برای جبران خسارت حادثه بندر شهید رجائی

میزان ابتلا به ویروس کرونا هفته‌های اخیر افزایش یافته است/ جانبازان، والدین سالمند شهدا و ایثارگران موارد بهداشتی را رعایت کنند

تاکید آقاجانلو بر اجرای خط انتقال آب خلیج فارس به استان یزد/ تقدیر استاندار از اقدامات توسعه‌ای ایمیدرو

دانشگاه به پایگاهی برای اتصال دانش به تولید و سرمایه تبدیل شود

سرمقاله فرهیختگان/ جولانی در اورشلیم

سرمقاله جمهوری اسلامی/ حوزه علمیه و نیم قرن حکمرانی

سرمقاله وطن امروز/ طلوع ایران پویا از افق جامعه مولد

لاهوتی: برخی از واحدهای تولیدی اصلا فعالیتی نمی‌کنند، ولی سهمیه ارزی می‌گیرند

وعده وزیر ارتباطات درباره افزایش سرعت اینترنت

مشاور رئیس‌جمهور در شیراز: مأمور به اجرای گفتمانی هستیم که مردم با آن پای صندوق آمدند

توضیحات سخنگوی نمایشگاه کتاب به اشتباه پیش‌آمده درباره بنر خلیج‌فارس

صوفی: تحریف نام خلیج فارس، تحریف تاریخ است

تفکیک مصرف برق کشاورزی و خانگی در فارغان حاجی‌آباد

آیا ترامپ می‌تواند نام خلیج فارس را تغییر دهد؟

خلیج فارس در قلب تاریخ و جغرافیای ما جای دارد

پلو قشقایی؛ خوشمزه ترین پلو مخلوط به روش سنتی ایل قشقایی شیراز!

توضیحات سخنگوی نمایشگاه کتاب درباره اشتباه پیش‌آمده در بنر خلیج‌فارس

آمریکا تشنه مذاکره با ایران شد

ترامپ فلسطین را به رسمیت شناخت؟

واکنش نقی معمولی به ماجرای «خلیج‌ فارس»

مدیران واقعی در بحران‌ها می‌درخشند، نه پشت سایه اعداد و ارقام مخفی می‌شوند

افتتاح 963 پروژه محرومیت‌زدایی بسیج سازندگی در فارس

خیانت گوگل به خلیج فارس

تاکید حوزویان فارس بر تبیین منشور رهبر انقلاب در حوزه‌های علمیه