پیام فارس

آخرين مطالب

علی‌آبادی: دولت 60 همت بدهی‌ پیمانکاران برق را تأمین می‌کند اقتصادي

علی‌آبادی: دولت 60 همت بدهی‌ پیمانکاران برق را تأمین می‌کند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مهر /وزیر نیرو از تخصیص 60 همت اعتبار برای پرداخت بدهی‌ به پیمانکاران و تولیدکنندگان برق خبر داد و گفت: اختلاف بالای قیمت‌های تکلیفی و تمام شده برق دلیل این بدهی‌هاست.
عباس علی آبادی وزیر نیرو با طرح این موضوع که در برنامه هفتم اصلاح اقتصاد برق مورد تاکید قرار گرفته، عنوان کرد: برنامه ما در وزارت تحقق برنامه هفتم توسعه و تکالیف گسترده‌ای در این برنامه بر عهده وزارت نیرو گذاشته شده است.
وی با طرح این موضوع که اصلاح اقتصاد برق مطابق مدل طراحی شده در برنامه هفتم دنبال می‌شود، ادامه داد: شخص من و یا سایر کارشناسان ممکن است مدل‌های دیگری را برای این اصلاح در نظر داشته باشیم اما به دستور و تکالیف برنامه هفتم توسعه عمل می‌کنیم.
وزیر نیرو با تاکید بر اینکه متعهد به تأمین برق مطابق الگوی مصرف هست، یادآور شد: اگر 70 درصد مردم و مشترکین ما برق را مطابق یک الگو مصرف می‌کنند ما موظف به تأمین همین الگو هستیم و برای مشترکینی که بیش از الگو مصرف برق دارند، طبق قانون تکلیفی نداریم و باید مازاد مصرف خود را از بازار آزاد با قیمت‌های بیشتری خریداری کنند.
بازار
علی آبادی ایجاد بازار عرضه برق به شکل غیردولتی را زمینه ایجاد بستر برای سرمایه‌گذاری دانست و افزود: این موضوع یکی از تکالیف برنامه هفتم توسعه است و در هر بخش از تکالیف قانونی وزارت نیرو در برنامه هفتم توسعه برنامه‌ریزی‌های دقیقی در دست انجام و اجرا است.
وی در پاسخ به این پرسش که وزارت نیرو همواره بدهکارترین وزارتخانه دولت‌ها بوده، اظهار کرد: فروش حامل‌های انرژی اختلاف بسیار نسبت به قیمت‌های تکلیفی و قیمت تمام شده صورت می‌گیرد. در حال حاضر عدد قابل توجهی به پیمانکاران و تولید کنندگان برق بدهکار هستیم که باید از محلی جبران شود. امیدواریم به زودی این اتفاق بیفتد، دولت امسال در تلاش است تا تأمین اعتبار برای این صورت گیرد.
وزیر نیرو به تخصیص 60 همت طبق قانون برنامه سال آینده برای پرداخت بدهی‌های وزارت نیرو به تولیدکنندگان اشاره کرد و گفت: امیدوارم این کار از طریق اوراق صورت بگیرد، پیش بینی می‌کنم روندها به سمت بهبود اقتصاد برق حرکت می‌کند.
علی آبادی با طرح این موضوع که رفع ناترازی انرژی یکی از موضوعات روز دولت به حساب می‌آید، عنوان کرد: موضوع رفع ناترازی انرژی به تحقق شعار سال به واسطه سرمایه‌گذاری برای تولید کنندگان حوزه انرژی مسئله‌ای هست که هر روز راجع به آن جلسه برگزار می‌کنیم و شخص رئیس جمهور نیز این مسئله را با جدیت دنبال می‌کند.
وی تاکید کرد: انرژی موضوع روز دولت‌ها است و به عنوان یک کالای راهبردی مورد توجه جدی قرار دارد چرا که همه اقتصاد کشور و کشورها به انرژی وابسته است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/952898/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

یخبندان بهاری در دشت نمدان اقلید

رخِ سعدی، صدایی از دل شیراز

بهمن موتور از فیدلیتی اِلیت جدید خود رونمایی کرد +جزئیات

گزارش تصویری از مراسم تجلیل از 60 استاد سرآمد آموزشی و فرهنگی دانشگاه شیراز با حضور وزیر علوم

«اولویت مردم تهران در نظرسنجی» و «تداوم اخبار جعلی از مذاکرات»

ترامپ: باید درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم/ درباره غنی‌سازی ایران هنوز تصمیم نگرفتم!

حوزه علمیه برای اهل مجاهدت است

برپایی محافل جشن و موکب‌های کانون‌های مساجد فارس در ولادت امام مهربانی ها

ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران و تغییر نام خلیج فارس نگرفته‌ایم

بیانیه رهبر انقلاب در صدمین سال تاسیس حوزه علمیه قم حکمیانه و پرمحتوا بود

شهر راز یک گام دیگر رو به جلو رفت

ترامپ: هنوز تصمیمی درباره تغییر نام خلیج فارس نگرفته‌ام

ترامپ بالاخره درباره خلیج فارس صحبت کرد

پوستر جذاب تراکتور؛ خلیج فارس، همیشه جاودان + عکس

گزارش تصویری از آیین بازگشایی مرکز شیراز شناسی و رونمایی از دانشنامه شیراز

امام رضا(ع) اقدامات بزرگی را برای عزت و استقلال امت اسلام انجام داد

رهبر معظم انقلاب: آمریکا چه‌کاره است که بیاید درباره‌ خلیج فارس اظهار نظر کند

واکنش ترامپ به گزارش‌ها درباره تلاش وی برای جعل نام خلیج‌فارس

فرزندآوری معکوس؛ بررسی رشد منفی موالید در سال 1403

پیشنهادهای بی‌شرمانه!

اشغالگری در روز روشن

چرا ترامپ تغییر نام خلیج فارس را مطرح کرد؟

توافقِ در سایه آمریکا و یمن با تسهیل‌گری ایران

محمد جواد ظریف به یک کارزار مهم پیوست + عکس

جزئیات دستگیری خواستگار مسلح در فارس

خلیج فارس

اظهارات ترامپ درباره تغییر نام «خلیج فارس»: تصمیم‌گیری خواهم کرد

فوری/ اولین اظهارات رسمی ترامپ درباره تغییر نام خلیج فارس

حریق کارخانه رنگ و مواد شیمیایی در شهرک صنعتی شیراز مهار شد

اولین واکنش ترامپ به احتمال تغییر نام خلیج فارس

وضعیت ورزشگاه 50000 نفری پارس شیراز

لق‌لقه دهان ترامپ

هند جنگ به پا کرد

روایت پاکستان از سرنگون ساختن جنگنده‌های هندی (زیرنویس فارسی)

واقعیت پزشکی درباره بیماری مزمن پسوریازیس

آنچه باید درباره «آسم» بدانیم؛ از باورهای غلط تا علائم بیماری

سناریوهای پیش روی قیمت دلار؛ آیا 60 هزار تومان می‌شود؟

سازمان بورس درباره عملکرد صندوق های سرمایه گذاری شفاف سازی کرد

هندوانه بخوریم یا نه؟!

وعده‌های سرخرمن یک خودروساز مونتاژی

توییت وزیرفرهنگ به ادعای آمریکایی‌ها؛ خلیج فارس همچنان فارس خواهد ماند

دستگیری خواستگار مسلح در شیراز؛ تیراندازی به دختر مورد علاقه و خواهرش!

فعالیت مرز ماهیرود تا فردا به حالت عادی باز می‌گردد

واقعیت تاریخ و جغرافیا خلیج فارس با تصمیم اتاق بیضی تغییر نمی‌کند

عرضه اولیه سهام شرکت سرمایه گذاری مهر در فرابورس ایران

تحریف نام خلیج‌فارس از ابزارهای جنگ نرم است

نام جعلی «خلیج عربی» از کجا آمد؟

رشد 20 درصدی بانوان دوچرخه‌سوار فارس و درخشش در سطح ملی و بین‌المللی

خلیج نیلگون فارس همچنان فارس خواهد ماند

انتشار سند وزارت خارجه؛ کاربرد نام "خلیج فارس" توسط رئیس آل‌سعود در دوره قاجار (عکس)