پیام فارس

آخرين مطالب

سرعت تغییر قیمت خودرو تند شد اقتصادي

سرعت تغییر قیمت خودرو تند شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - خبرآنلاین / آن‌گونه که روند بازار خودرو نشان می‌دهد، در طول 24 ساعت گذشته پراید 151 SE مدل 1403 به قیمت 380 میلیون تومان فروخته شده است. قیمت اطلس G دنده‌ای مدل 1403 هم با افزایش 5 میلیون تومانی، 595 میلیون تومان قیمت خورده است.
در این میان، پژو207 دنده‌ای TU5 مدل 1404 در بازار خودرو در حدود 825 میلیون تومان به فروش رفت. پژو 207 پانوراما دنده‌ای مدل 1404 در بازار با کاهش 5 میلیون تومانی، 895 میلیون تومان قیمت خورد. پژو207 پانوراما اتوماتیک TU5P مدل 1404 در حدود یک میلیارد و 50 میلیون تومان به فروش رفت. پژو 207 TU3 مدل 1404 در بازار 740 میلیون تومان قیمت پیدا کرد.
پژوپارس ELX-XU7P مدل 1403 به قیمت 820 میلیون تومان رسید. پژوپارس XU7P مدل 1403 در بازار 840 میلیون تومان قیمت پیدا کرد.
بنا به این گزارش، تارا اتوماتیک V4 LX مدل 1404 در بازار خودرو 10 میلیون تومان گران شد و یک میلیارد و 110 میلیون تومان شد. قیمت تارا اتوماتیک V2 مدل 1403 با افزایش 25 میلیون تومانی، به یک میلیارد و 35 میلیون تومان رسید. تارا دنده‌ای V1 مدل 1403 نیز با افزایش 15 میلیون تومانی، 895 میلیون تومان قیمت خورده است.
بازار


گزارش‌ها از بازار خودرو نشان می‌دهد دناپلاس EF7 اتوماتیک توربوآپشنال مدل 1404 در حدود 10 میلیون تومان گران شد و یک میلیارد و 190 میلیون تومان قیمت خورد. دناپلاس EF7 اتوماتیک توربوآپشنال مدل 1403 هم با افزایش 10 میلیون تومانی، یک میلیارد و 140 میلیون تومان قیمت خورد.
اما راناپلاس مدل 1403 در حدود 740 میلیون تومان قیمت پیدا کرد. ری‌را 1.7 لیتر توربو 6 سرعته اتوماتیک مدل 1404 اما یک میلیارد و 580 میلیون تومان قیمت خورد.
ساینا S دنده‌ای دوگانه‌سوز مدل 1404 در حدود 5 میلیون تومان گران شده و 595 میلیون تومان قیمت خورده است. ساینا S دنده‌ای بنزینی مدل 1404 نیز با افزایش 5 میلیون تومانی، 510 میلیون تومان شده است. ساینا S اتوماتیک مدل 1403 هم با افزایش 5 میلیون تومانی، 615 میلیون تومان قیمت خورد.
در این میان، سمند سورن پلاس EF7 دوگانه‌سوز مدل 1404 در بازار با افزایش 5 میلیون تومانی، 905 میلیون تومان فروخته شد. سمند سورن پلاس EF7 بنزینی مدل 1404 نیز با افزایش 10 میلیون تومانی، 885 میلیون تومان شد. سهند S دنده‌ای بنزینی مدل 1403 هم با کاهش 10 میلیون تومانی، 585 میلیون تومان شده است.
شاهین G اتومات CVT مدل 1404 در حدود 20 میلیون تومان گران شد و یک میلیارد تومان قیمت پیدا کرد. در همین حال، کوییک دنده‌ای مدل 1404 در بازار با افزایش 5 میلیون تومانی، 515 میلیون تومان شده است.


لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/952157/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ واجب تر از نان شب برای مسلمانان

نقشه اصلاح نظام بانکی در 1404

صادق: اولویت وزارت راه خدمات رسانی به زائران حج است

بکارگیری 11 هواپیما برای انجام پروازهای حج 1404

دیدار مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان با آیت‌الله نورمفیدی

شاگرد ربیعی و بهترین فصل فوتبالش (عکس)

فصل گل و گلاب میمند را از دست ندهید

رسمی؛ قرارداد اخباری با چادرملو تمدید شد

تمدید 2 ساله قرارداد سعید اخباری در چادرملو

شرط بن سلمان برای سفر ترامپ به ریاض

قدرت نادیده گرفته شده روسیه

فوری: سرمربی جوان 2 سال دیگر تمدید کرد (عکس)

ناشی‌ها

مذاکره در سایه هیاهو

آینده احزاب اپوزیسیون کُرد ایرانی در اقلیم کردستان عراق

وجود ویروس HPV تنها با بروز زگیل اثبات نمی‌شود

بحران مسکن در ایران با واگذاری صحیح زمین حل خواهد شد

چطور قسطی صاحب‌خانه شویم؟؛ متقاضیان خرید مسکن حتما بخوانند

سرعت تغییر قیمت خودرو تند شد

توضیح فرزین درباره ناترازی نظام بانکی؛ بانک‌ها ورشکسته نیستند

«کازرون» نقطه آغاز ماراتن 13 ساله یک متخلف؛ شکار شکارچی فراری در سرخه

راهکاری برای کاهش التهاب در بدن

کارگران فاقد مسکن کی صاحبخانه می‌شوند؟

سایپا هم در لیست واگذاری‌ها قرار گرفت

واردات پارچه به 824 میلیون دلار رسید

پیش‌ بینی بورس دوشنبه 15 اردیبهشت 1404

پیش‌بینی یک کارشناس درباره نرخ اجاره‌ تا پایان سال

هوش مصنوعی می‌تواند به شما در پیدا کردن شغل جدید کمک کند

نیاز 4 میلیارد دلاری "کشتیرانی" برای نوسازی ناوگان

دولت نسخه خودروهای وارداتی را پیچید

پیش‌بینی بازار طلا در روزهای آینده

سقوط تاریخی بورس؛ هجوم سرمایه‌ها به بازار طلا و ارز

گذری بر درگذشت بهمن‌ صالح‌نیا و جای پرنشدنی او؛ فوتبالی که دیگر بزرگ‌تر تربیت نمی‎‌کند

فلورن با مهر تایید نهایی کارتال برای پرسپولیس

لاریجانی در تاریکی

مذاکرات هسته‌ای؛ این بار مخالف‌‏خوانی دموکرات‌‏ها؟

ارزیابی یک کارشناس از «تعویق موقت مذاکرات»

حل مشکلات ساختاری وابسته به جناح‌ها نیست

5 راهکار که به کم کردن کلسترول کمک می‌کند

3 نیاز اساسی مغز

بی‌ثباتی کاری در ایران در جهان رکورد زد

مپنا سود سهام عدالت را نداد

کشاورزها دیگر گندم نسیه نمی‌فروشند

خبر خوش افزایش یارانه معیشتی دهک 1 تا 3

200 هزار میلیارد تومان وام ازدواج به جوانان ایرانی پرداخت شد

بارش‌های کشور 35 درصد کمتر از نرمال؛ لزوم اصلاح مصرف آب

رفع ابهام درخصوص مالیات بر ارزش افزوده پرداختی به فروشندگان کالا و خدمات

300 هزار فقره وام ضروری 50 میلیون تومانی به بازنشستگان پرداخت می‌شود

5 ماما از فارس نمونه کشوری شدند

مستند اردکان به کارگردانی جواد قارایی ساخته می‌شود