پیام فارس

آخرين مطالب

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد! سیاسی

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!
  بزرگنمايي:

پیام فارس - اطلاعات /متن پیش رو در اطلاعات منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
شورای عالی سینما در دولت سیزدهم با اختصاص 1800 میلیارد ریال به انجمن سینمای جوانان ایران برای روزآمدسازی تجهیزات دفاتر خود موافقت کرد، اما این مصوبه هرگز عملیاتی نشد!
سعید رجبی فروتن| دوست منتقدی نوشته است: «جمع‌شدن تعدادی از چهره‌ها، آدم‌های شهیر و دارای ارتباط و نفوذ در مناسبات بروکراتیک که بتوانند پرتلاش ظاهر شده و حتی اعتبارشان را به نفع جلب نظر دیگر نهادها، ارگان‌ها و وزارتخانه‌ها (در زمینه کمک و همیاری به سینما) خرج کنند، حداقل‌های توجیه واحدی مانند شورای سینما بوده است.»( فهیم، محمدتقی،جام‌جم)
بیایید کلاهمان را قاضی کنیم و ببینیم که در واقعیت حضور چنین افرادی در ترکیب شورای عالی سینما در دولت گذشته چنین دستاوردی داشته است؟
شورای عالی سینما در اولین جلسه خود که در دولت سیزدهم تشکیل شد، مقرر کرده بود که یک خط اعتباری به مبلغ 1800 میلیارد ریال به انجمن سینمای جوانان ایران اختصاص دهد. این اعتبار قرار بود که صرف روزآمدسازی تجهیزات بیش از 60 دفتر انجمن بشود. منبع تامین این کمک وزارت نفت بود. وزیر نفت پیش یا بعد از این مصوبه به عضویت هیات امنای بنیاد سینمایی فارابی درآمده بود. تا پایان دولت سیزدهم این مصوبه هیچگاه عملیاتی نشد و وزارت نفت هیچ گلی به سر دفاتر انجمن سینمای جوانان نزد. شاید به این خاطر بود که وزیر ارشاد دولت سیزدهم وقتی دید از دیگ شورای سینما آبی گرم نمی‌شود، خودش آستین بالا زد و بواسطه نزدیکی به رییس دولت، وقت و بی‌وقت به سراغ همسایه شمالی محل کار خود یعنی سازمان برنامه و بودجه می‌رفت و پیگیر دستورات رییس دولت برای افزایش اعتبارات بود. فارغ از اینکه بودجه‌هایی که از این طریق جذب شدند با چه کیفیتی به مصرف رسیدند، اصولاً شورای سینما در دولت‌های دهم و سیزدهم به جز قطار کردن یکسری از مصوبات هزینه‌ساز ثمره دیگری نداشتند. کشاندن پای رییس جمهور در هر دو دولت به شورای به قول خودشان عالی سینما موفقیت‌آمیز نبود و معمولا معاون اول ریاست جلسات را برعهده داشت.
مصوبه ساخت بیست فیلم سینمایی فاخر در سالهای اجرای برنامه توسعه هفتم قانونی است که مجلسیان پای آن امضا گذارده‌اند و باید بهای آن را بپردازند. به فرض حضور افراد با نفوذ در ترکیب شورای سینما در دولت چهاردهم، مجلس باید در بودجه سنواتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر ساله مبلغی را به این منظور اختصاص دهد و پیگیری اجرای درست آن باشد.
بنابراین گره زدن زلف این مصوبه به شورای سینما و برد و نفوذ اعضای آن در مناسبات بوروکراتیک دولت فاقد موضوعیت است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/951786/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله خراسان/ کمک یمن به امنیت ملی ایران

سرمقاله دنیای اقتصاد/ زیان‏‏‌دیدگان چالش‏‏‌های موجود در بازار داروی ایران

قیمت مرغ منجمد تعیین شد

7 ریسک بازار سرمایه و راهکارهای پیشنهادی

مهاجم کره‌ای در پاریس ناپدید شد

بازدید سرپرست اداره کل امور مشاورین در دستگاههای اجرایی از بیمارستان صدر

دیدار مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌های آذربایجان غربی و شرقی با خانواده‌ شهید آیت‌الله آل‌ هاشم

اینفوگرافی/ سرطان، سومین عامل مرگ ایرانیان

کارخانه فعال تولید شرکت های صوری

عزت ملت ایران در مذاکرات باید حفظ شود

توجه به شرق و آفریقا از سیاست های دولت چهاردهم است

لطیفی: رمز موفقیت آبی‌پوشان در یک چیز بود/ استقلال شانس اول قهرمانی در جام حذفی است

لطیفی: رمز موفقیت آبی‌پوشان در یک چیز بود/ شانس اول قهرمانی جام حذفی استقلال است

برخی افراد با سخنان خود جوانان را نسبت به اعتقاداتشان منحرف می‌ کنند

«ولایت اجتماعی» زمینه‌ ساز ظهور امام عصر(عج) است

اسکوچیچ برف تبریز که هیچ، اردیبهشت شیراز را دید!

صبح جمعه با جولانی

مشقت کار در تونل های زیرزمینی

صد روز تکان‌دهنده در سیاست خارجی آمریکا

عطر رضوی در کردستان؛ استقبال گرم از خادمان حرم مطهر

بازدید شبانه مسئولان شهری شیراز از پروژه‌های محرومیت‌زدایی

شکار بزرگ پرسپولیس از سپاهان؟

فارس نیازمند نقشه راه توسعه مبتنی بر سرمایه‌گذاری است

از فشار تا گفت‌وگو

رونمایی از پشت پرده زندگی شخصی پوتین

چشمان بسته گمرک

ماجرای آتش‌سوزی تاریخی در اسرائیل

زندگی یا نمایش زندگی!؟

صدای پیامک ها بلندتر از قانون

دلایل سندروم تخمدان پلی کیستیک در فرد چیست؟

چاقی چه نقشی در سندروم تخمدان پلی کیستیک دارد؟

سیگار الکترونیکی یا سیگار معمولی؛ کدام‌یک کم‌خطرتر است؟

کارشناس انرژی دلایل ناترازی بنزین را شرح داد

اعطای تسهیلات تا سقف 4 میلیارد تومان به مشاغل خانگی

مهر تایید بر جنون قهرمان بوکس و قاتل مقیم آمریکا

سخنگوی باشگاه استقلال: من استقلالی نیستم!

پیشنهاد ویژه مشاور رهبری علیه اعراب حاشیه خلیج همیشه فارس

تجمع خانواده مفقودان حادثه بندر شهید رجایی

عملاً دیگر دولت نداریم بلکه فقط یک فرد است که با تمام قدرت به صندلی‌اش چسبیده است

تولیت حرم شاهچراغ (ع): تقویت جایگاه سومین حرم اهل بیت(ع) مستلزم همکاری مسئولان و ائمه جمعه است

تربیت انسان ها حلقه اتصال حادثه عاشورا و ظهور است

آغاز تحول بنیادین در کلاس‌های درس ابتدایی با مشارکت 320 هزار معلم

دو سناریوی تعویق مذاکرات

تدارکات تندروها برای حذف دومین وزیر

مهمترین موارد اختلافی ایران و آمریکا برای رسیدن به توافق چیست؟

مصوباتی که در دولت رئیسی، پوچ از آب در آمد!

بابک زنجانی در راه جاده مخصوص

مهم ترین علامت در تشخیص سندروم تخمدان پلی کیستیک چیست؟

قیمت سهام باارزش‌ترین شرکت جهان 4 درصد سقوط کرد

رد درخواست متقاضیان پروانه کسب بدون اعلام دلیل، جرم است