2 فوتی در حادثه محور خاوران - سروستان؛ یکی از کشتهها معاون شرکت برق منطقهای فارس بود
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - مهر / سخنگوی اورژانس جهرم از وقوع یک حادثه رانندگی در محور خاوران - سروستان خبر داد و گفت: در این حادثه 2 نفر جان باختند و 2 تن دیگر زخمی شدند.
محمد رحمانیان، سخنگوی اورژانس جهرم عنوان کرد: ظهر سه شنبه 9 اردیبهشت، در ساعت 13:00، وقوع تصادف میان دو خودروی سواری کیا و دنا در محور خاوران سروستان (محدوده ایستگاه گاز) به مرکز ارتباطات اورژانس 115 جهرم گزارش شد.
بازار ![]()
وی افزود: در پی اعلام این حادثه، سه کد آمبولانس به محل اعزام شدند که متأسفانه این سانحه 2 فوتی و 2 مصدوم بر جا گذاشت.
رحمانیان گفت: مصدومان پس از دریافت خدمات اولیه اورژانسی، توسط تکنسینهای اورژانس به بیمارستان خاتمالانبیاء خفر منتقل شدند.
سخنگوی اورژانس جهرم تصریح کرد: علت وقوع حادثه توسط مراجع ذیربط در حال بررسی است.
معاون شرکت برق منطقهای فارس در بازگشت از ایستگاه جهرم 4 جان باخت
به گزارش فارس سخنگوی اورژانس جهرم از وقوع یک فقره تصادف با 2 فوتی و 2 مصدوم در محور خاوران-سروستان خبر داد و گفت: در این تصادف معاون شرکت برق منطقهای فارس در مسیر بازگشت از ایستگاه جهرم 4 جان باخت.
سخنگوی اورژانس جهرم افزود: بر اساس گزارشها، یکی از جانباختگان این حادثه دکتر مهدی توکلی، معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقهای فارس بوده که با هیئت همراه برای بازدید از روند پروژه ایستگاه جهرم4 حضور داشتند.
-
سه شنبه ۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸:۱۲
-
۱ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/950489/