پیام فارس

آخرين مطالب

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا اقتصادي

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا
  بزرگنمايي:

پیام فارس - خبرآنلاین / بازار بورس تهران امروز با افت 34 هزار واحدی در آستانه 3 میلیون و 117 هزار واحد قرار گرفت. نوسانات بازار تحت تأثیر دو عامل اصلی شامل حادثه تلخ بندرعباس و اخبار مذاکرات ایران و آمریکا قرار داشت.
امروز شاخص کل بورس تهران روز یکشنبه 7 اردیبهشت با افت 34 هزار و 668 واحدی به 3 میلیون و 117 هزار و 243 واحد رسید. نمادهای «فارس»، «فولاد» و «وبملت» بیشترین تأثیر منفی را بر شاخص داشتند، در حالی که «اخابر»، «شپنا» و «وغدیر» از افت بیشتر جلوگیری کردند. در بورس 55 درصد نمادها مثبت و 45 درصد منفی بودند، همچنین در فرابورس 40 درصد نمادها رشد کردند و 60 درصد کاهش داشتند. صف‌های خرید و فروش به ترتیب 1500 و 1400 میلیارد تومان ارزش داشتند. در نهایت، خروج 2 هزار میلیارد تومان پول حقیقی از بازار و جذب 124 میلیارد تومان توسط صندوق‌های درآمد ثابت ثبت شد.
حال این سوال مطرح است که بازار سهام در سومین روز هفته چه مسیری را دنبال خواهد کرد. بنابراین علی اسکینی، کارشناس بازار سرمایه، در گفت‌وگو با خبرآنلاین، به تحلیل این تحولات و چشم‌انداز بازار پرداخت.
این کارشناس بازار سرمایه درباره وضعیت امروز بورس اظهار کرد: بازار امروز تحت تأثیر دو عامل اصلی قرار داشت. نخست حادثه تلخ بندرعباس که تأثیراتی بر جو عمومی بازار گذاشت و دومین عامل، اخبار مربوط به مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا که به‌طور مداوم باعث ایجاد بلاتکلیفی در بازار شده است.
بازار
اسکینی افزود: در ابتدا بسیاری از نمادها با صف فروش بازگشتی روبه‌رو شدند، اما در ادامه این منفی‌ها با استقبال خریداران مواجه شد و ارزش معاملات به بالای 20 همت رسید. این موضوع نشان‌دهنده پویایی بازار و حضور نقدینگی فعال است.
وی همچنین به وضعیت گروه‌های مختلف بورسی اشاره کرد و گفت: با اینکه برخی گروه‌ها مانند خودرو و بانکی‌ها تحت فشار قرار گرفتند، در عوض گروه‌هایی مانند پالایشی‌ها و فولادی‌ها با تقاضای بالایی مواجه شدند و در برخی از نمادهای این گروه‌ها صف خرید و صف فروش شکل گرفت.
این کارشناس بازار سرمایه در پیش‌بینی خود برای فردا نیز گفت: با توجه به کاهش حساسیت‌های سیاسی و افت نرخ دلار نسبت به ابتدای روز، به نظر می‌رسد که بازار فردا شرایط بهتری خواهد داشت و احتمالاً شاهد رونق دوباره در معاملات خواهیم بود. وی همچنین اضافه کرد که با بسته شدن صف‌های فروش، امکان رشد بیشتر در بازار وجود دارد.
در نهایت، اسکینی با تأکید بر پویایی بازار گفت: چرخش نقدینگی در گروه‌های مختلف بازار از ویژگی‌های مهم کنونی است که هرچند پیش‌بینی روند دقیق فردا را دشوار می‌کند، اما نشان‌دهنده وضعیت مثبت و مستمر بازار است.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/949885/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز واریز مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان بر اساس احکام جدید

450 برنامه زیر سایه خورشید در استان بوشهر برگزار می‌شود

چه کالاهایی در حادثه بندر شهید رجایی دچار حریق شد؟

پیام تسلیت مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس در پی جان‌باختن جمعی از هموطنان در حادثه بندر شهید رجایی

احکام جدید حقوقی بازنشستگان کشوری صادر شد

شجاری: بازیکنان شهرداری آستارا اهل تبانی نبودند

اشجاری: بازیکنان شهرداری آستارا اهل تبانی نبودند

بابک لطیفی درگذشت

اصابت قرار دادن ناوشکن زاگرس در دریای سرخ جوک قرن بود

فیلترینگ؛ ملتی گروگان اندکی

واشنگتن پست: سبک مذاکره ترامپ چقدر شانس موفقیت دارد؟

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا

فارس با تمام توان در کنار هرمزگان

ایست قلبی تجارت

اشک‌هایی که دیده نشد؛ دانش‌آموز دختر دیگری در دبیرستان خودکشی کرد

از مهم‌ترین بندر ایران چه می‌دانیم؟

سایه جنگ آبی و اتمی بر شبه قاره هند

اصلاحات در قوه قضاییه؛ پایان دادگاه‌های ویژه اقتصادی

انجام این 6 کار در جوانی، از حافظه‌تان در سالمندی مراقبت می‌کند

بیماری آسم چه علائمی دارد؟

چند درصد از کالاهای اساسی از طریق بندر شهید رجایی وارد می‌شود؟

در پشت پرده صنعت خودرو چه می گذرد؟

آیا دلار سقوط می‌کند؟

معاون اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی: مشکلی در زمینه تامین روغن وجود ندارد

رئیس گمرک اعلام کرد: نگرانی بابت خدمات گمرکی وجود ندارد

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان ازبازار ارز

روایت خبرنگار مهر از آخرین وضعیت بندرشهید رجایی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

آزاد سازی گروگان و دستگیری 3 متهم درشیراز

بهترین یادگاری از مهر پای قهرمانی؛ فرعون گل زد و سلفی گرفت! +عکس

پیام تسلیت استاندار فارس در خصوص حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی

انتقال سه مصدوم دیگر حادثه بندر شهید رجایی هرمزگان به شیراز

رهایی یک گروگان پس 44 روز از چنگال آدم ربایان در فارس

پایان حذف عقیدتی در گزینش؟

از نگهبانی کلوب شبانه تا پاپ شدن

گره کور انبارها

سیگنال مثبت مذاکره ها در رفتار آژانس

فرمانده سابق سنتکام: تمرکز باید بر موضوع هسته‌‏ای باشد

سنت قدیمی کلیسای کاتولیک پس از مرگ پاپ

امید با چاشنی احتیاط

سرمایه‌گذاری امریکا در پروژه‌های بلندمدت هزینه خروج از توافق را بالا می‌برد

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

راهکارهای طبیعی برای درمان کبد چرب

کمبود این ریزمغذی‌های حیاتی را جدی بگیرید

انفجار بندر شهید رجایی چه تاثیری بر تجارت کالا دارد؟

پیش بینی قیمت دلار 8 اردیبهشت 1404

عاقبت شرکت در طرح پیش فروش سکه

افزایش 14 درصدی تورم سالانه برق؛ سوخت نیروگاه‌ها گران شود قیمت تولید برق بالا می‌رود

پیش فروش سکه توسط بانک مرکزی جدی‌تر می‌شود

جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید آسان می‌شود

معمای الپالیتو؛ نفت ایران به ونزوئلا می رسد؟