پیام فارس

آخرين مطالب

توصیه به بانوان در سنین باروری؛ مشاوره بارداری بگیرید علمي

توصیه به بانوان در سنین باروری؛ مشاوره بارداری بگیرید
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مهر /مدیر جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به تمامی بانوان در سنین باروری توصیه کرد یک سال قبل از تصمیم به بارداری برای دریافت مراقبت‌های لازم به واحدهای بهداشتی مراجعه کنند.
به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، حورا آستانه گفت: در تمامی مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت مراقبت‌های قبل، حین و پس از بارداری، مشاوره‌های شیردهی و مراقبت‌های نوزادی به مادران، نوزادان و کودکان زیر پنج سال، طبق بسته خدمتی ارائه می‌شود.
وی با بیان اینکه سلامتی نخستین گام به سمت آینده‌ای روشن است، به تمامی بانوان در سنین باروری توصیه کرد یک سال قبل از تصمیم به بارداری برای دریافت مراقبت‌های لازم به واحدهای بهداشتی مراجعه کنند.
آستانه، مراقبت پیش از بارداری را به عنوان مراقبتی پیشگیرانه برای کاهش عوارض احتمالی بارداری و زایمان عنوان کرد که با هدف حفظ باروری و ارتقای سلامت مادر و جنین ارائه می‌شود.
به گفته وی، در اولین مراجعه ضمن انجام مراقبت‌های اولیه و ویزیت ماما و پزشک، آزمایش‌های مورد نیاز برای فرد درخواست شده و در صورت وجود بیماری زمینه‌ای به متخصص ارجاع داده می‌شود.
مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مادران در طول دوران بارداری حداقل هشت بار توسط ماما ویزیت می‌شوند و مراقبت‌های لازم را دریافت می‌کنند.
وی افزود: با مثبت شدن تست بارداری در واحدهای بهداشتی برای مادر پرونده بارداری تشکیل می‌شود و در صورت بروز شرایط خاص و نیاز به پیگیری و مراقبت ویژه، مراقبت‌های بیشتر و ویژه‌تر به مادر ارائه می‌شود.
آستانه، برگزاری کلاس‌های آمادگی زایمان را از دیگر خدمات واحدهای بهداشتی عنوان کرد که با هدف ارتقای آگاهی مادر و خانواده و همچنین آمادگی مادر برای انجام زایمان در هشت جلسه از هفته 20 تا 37 حاملگی برگزار می‌شود.
وی، زایمان طبیعی را روش ارجح برای سلامت مادر و کودک برشمرد و افزود: درکلاس‌های آمادگی زایمان علاوه بر ارائه خدمات مشاوره‌ای و آموزش‌های آمادگی برای زایمان؛ تمرین‌های کششی، تن آرامی، ماساژ و الگوهای تنفسی برای زایمان و پس از زایمان نیز آموزش داده می‌شود.
آستانه، مشاوره برای پیشگیری از سقط عمدی جنین را یکی دیگر از خدمات ارائه شده ذکر کرد و یادآور شد که مشاوره و معرفی به گروه‌های حمایتگر مردمی مانند نفس، حسنا و…، برای مادرانی که قصد سقط دارند انجام می‌شود.
به گفته وی برای اطمینان از سلامت مادر و نوزاد، سه مرحله مراقبت از مادران تازه زایمان کرده پیش‌بینی شده است. این مراقبت‌ها در روزهای اول تا سوم، دهم تا پانزدهم و 30 تا 42 روز پس از زایمان انجام می‌شود.
مدیر جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خاطرنشان کرد: در این واحدها بر اساس راهنمای مراقبت‌های ادغام یافته کودک سالم؛ همه نوزادان از بدو تولد تا 30 روزگی و کودکان از یک تا 59 ماهگی با انجام ویزیت‌های برنامه‌ریزی شده ارزیابی و طبقه‌بندی می‌شوند و در صورت نیاز، اقدامات مداخله‌ای مناسب به آنان ارائه می‌شود.
آستانه، مراقبت‌های مذکور را شامل پایش رشد، تغذیه با شیر مادر و تغذیه تکمیلی برای کودکان بالای شش ماه، بررسی وضعیت بینایی، شنوایی، دهان و دندان، تکامل، واکسیناسیون، مکمل‌های دارویی و غربالگری‌ها برشمرد.
وی با تاکید بر نقش تغذیه با شیر مادر در سلامت مادر و نوزاد اظهار کرد: کارشناسان مجرب و آموزش دیده در واحدهای بهداشتی همواره آماده ارائه خدمات مشاوره‌ای و کمک به مادران هستند تا به آنان برای تغذیه انحصاری نوزادان با شیر مادر تا پایان شش ماهگی و تداوم آن تا دو سالگی کمک کنند.
آستانه، ارزیابی تکاملی کودکان را از دیگر خدمات واحدهای بهداشتی برشمرد و یادآوری کرد: مراقبان سلامت در صورت مشاهده هرگونه تأخیر در رشد و تکامل، کودک را برای بررسی تکمیلی به مرکز جامع تکامل کودکان ارجاع داده می‌دهند.
وی خاطرنشان کرد: با اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با رویکردی جامع، تسهیلات و حمایت‌های ویژه‌ای برای کودکان و مادران در مراحل مختلف بارداری، زایمان و شیردهی در نظر گرفته شده است تا ضمن کاهش دغدغه‌های مالی خانواده‌ها، دسترسی آسان مادران به خدمات تخصصی در این دوران حساس را تضمین کند.
مدیر جوانی جمعیت و سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اعطای مرخصی زایمان 9 ماهه با حفظ حقوق و مزایا برای مادران شاغل، استفاده از دو هفته مرخصی با حقوق توسط پدران برای کمک به همسر و مراقبت از نوزاد، پوشش بیمه رایگان کودکان تا سن پنج سالگی، تسهیلات مالی نظیر وام‌های کم‌بهره فرزندآوری و بسته‌های حمایتی برای خانواده‌های دارای فرزند را بخشی از حمایت‌ها و تسهیلاتی عنوان کرد که در قالب قانون و در راستای ارتقای سلامت و رفاه مادران و کودکان ارائه می‌شود.
آستانه در خاتمه، از تلاش همه فعالان عرصه سلامت مادر و کودک در حوزه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی قدردانی کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/949789/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آغاز واریز مابه‌التفاوت حقوق بازنشستگان بر اساس احکام جدید

450 برنامه زیر سایه خورشید در استان بوشهر برگزار می‌شود

چه کالاهایی در حادثه بندر شهید رجایی دچار حریق شد؟

پیام تسلیت مدیرعامل شرکت صبا فولاد خلیج فارس در پی جان‌باختن جمعی از هموطنان در حادثه بندر شهید رجایی

احکام جدید حقوقی بازنشستگان کشوری صادر شد

شجاری: بازیکنان شهرداری آستارا اهل تبانی نبودند

اشجاری: بازیکنان شهرداری آستارا اهل تبانی نبودند

بابک لطیفی درگذشت

اصابت قرار دادن ناوشکن زاگرس در دریای سرخ جوک قرن بود

فیلترینگ؛ ملتی گروگان اندکی

واشنگتن پست: سبک مذاکره ترامپ چقدر شانس موفقیت دارد؟

2 عامل مهم در بورس؛ پیش بینی از وضعیت بازار سرمایه برای فردا

فارس با تمام توان در کنار هرمزگان

ایست قلبی تجارت

اشک‌هایی که دیده نشد؛ دانش‌آموز دختر دیگری در دبیرستان خودکشی کرد

از مهم‌ترین بندر ایران چه می‌دانیم؟

سایه جنگ آبی و اتمی بر شبه قاره هند

اصلاحات در قوه قضاییه؛ پایان دادگاه‌های ویژه اقتصادی

انجام این 6 کار در جوانی، از حافظه‌تان در سالمندی مراقبت می‌کند

بیماری آسم چه علائمی دارد؟

چند درصد از کالاهای اساسی از طریق بندر شهید رجایی وارد می‌شود؟

در پشت پرده صنعت خودرو چه می گذرد؟

آیا دلار سقوط می‌کند؟

معاون اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی: مشکلی در زمینه تامین روغن وجود ندارد

رئیس گمرک اعلام کرد: نگرانی بابت خدمات گمرکی وجود ندارد

پیش‌بینی دبیر کانون صرافان ازبازار ارز

روایت خبرنگار مهر از آخرین وضعیت بندرشهید رجایی – آفتاب نو | اخبار ورزشی

آزاد سازی گروگان و دستگیری 3 متهم درشیراز

بهترین یادگاری از مهر پای قهرمانی؛ فرعون گل زد و سلفی گرفت! +عکس

پیام تسلیت استاندار فارس در خصوص حادثه انفجار در اسکله شهید رجایی

انتقال سه مصدوم دیگر حادثه بندر شهید رجایی هرمزگان به شیراز

رهایی یک گروگان پس 44 روز از چنگال آدم ربایان در فارس

پایان حذف عقیدتی در گزینش؟

از نگهبانی کلوب شبانه تا پاپ شدن

گره کور انبارها

سیگنال مثبت مذاکره ها در رفتار آژانس

فرمانده سابق سنتکام: تمرکز باید بر موضوع هسته‌‏ای باشد

سنت قدیمی کلیسای کاتولیک پس از مرگ پاپ

امید با چاشنی احتیاط

سرمایه‌گذاری امریکا در پروژه‌های بلندمدت هزینه خروج از توافق را بالا می‌برد

آلرژی فقط یک عطسه ساده نیست!

راهکارهای طبیعی برای درمان کبد چرب

کمبود این ریزمغذی‌های حیاتی را جدی بگیرید

انفجار بندر شهید رجایی چه تاثیری بر تجارت کالا دارد؟

پیش بینی قیمت دلار 8 اردیبهشت 1404

عاقبت شرکت در طرح پیش فروش سکه

افزایش 14 درصدی تورم سالانه برق؛ سوخت نیروگاه‌ها گران شود قیمت تولید برق بالا می‌رود

پیش فروش سکه توسط بانک مرکزی جدی‌تر می‌شود

جداسازی یارانه برای خانوارهای جدید آسان می‌شود

معمای الپالیتو؛ نفت ایران به ونزوئلا می رسد؟