پیام فارس

آخرين مطالب

نماینده استان فارس: تحقق شعار سال در واحدهای صنعتی نیازمند تأمین زیرساخت‌هاست اجتماعي

نماینده استان فارس: تحقق شعار سال در واحدهای صنعتی نیازمند تأمین زیرساخت‌هاست
  بزرگنمايي:

پیام فارس - نماینده مردم نی‌ریز، استهبان و بختگان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به عدم تعیین تکلیف وضعیت تأمین برق شهرک‌های صنعتی نی‌ریز، استهبان و آباده، لازمه تحقق سرمایه‌گذاری برای تولید در واحدهای صنعتی را تأمین زیرساخت‌های اساسی مانند برق، آب و... دانست.
فرهاد طهماسبی امروز، ششم اردیبهشت در نشست بررسی مشکلات تأمین برق شهرک صنعتی سنگ نی‌ریز با تأکید بر اهمیت تأمین برق به عنوان زیرساخت اصلی توسعه واحدهای تولیدی، گفت: هشت واحد سنگبری در شهرک صنعتی سنگ نی‌ریز آماده بهره‌برداری هستند، اما به دلیل نبود برق کافی، تولید آن‌ها معطل مانده است.
وی با اشاره به برگزاری جلسات متعدد در سطح شهرستان، استان و حتی وزارت نیرو برای حل این مشکل افزود: با وجود پیگیری‌های انجام شده، هنوز وضعیت تأمین برق این شهرک صنعتی تعیین تکلیف نشده است و انتظار می‌رود وزارت نیرو، توانیر و شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع فارس برای رفع این چالش اقدام جدی و مؤثر انجام دهند.
نماینده مردم نی‌ریز، استهبان و بختگان در مجلس شورای اسلامی همچنین با یادآوری نامگذاری امسال به عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید» تصریح کرد: تأمین زیرساخت‌های اساسی از جمله برق، پیش‌نیاز تحقق شعار سال است. تمامی دستگاه‌های اجرایی باید با رویکردی جهادی، برای حمایت از تولید و ایجاد اشتغال پایدار، همکاری لازم را داشته باشند.
طهماسبی تصریح کرد: مشکلات زیرساختی مشابهی در شهرک‌های صنعتی استهبان و آباده طشک نیز وجود دارد که نیازمند توجه ویژه مسئولان است.
در ادامه این نشست، سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس با اشاره به اهمیت توسعه زیرساخت‌های برق در پیشبرد اهداف صنعتی استان، گفت: تأمین برق به عنوان مهم‌ترین ضرورت توسعه شهرک‌های صنعتی به شمار می‌رود و در اولویت برنامه‌های ما قرار دارد.
عباس برنهاد افزود: شهرک صنعتی سنگ نی‌ریز به عنوان یکی از بزرگ‌ترین و مهم‌ترین قطب‌های تولید و فرآوری سنگ کشور با وسعت 186 هکتار، میزبان 160 واحد سنگبری و فرآوری فعال است که زمینه اشتغال مستقیم بیش از چهار هزار نفر را فراهم کرده‌اند.
وی با اشاره به ظرفیت‌های تولیدی این شهرک بیان کرد: روزانه حدود 28 هزار مترمربع انواع سنگ‌های چینی، مرمریت و تراورتن در این شهرک تولید می‌شود که بخش عمده‌ای از مواد اولیه آن از معادن محلی تأمین می‌شود و سهم بسزایی در رونق اقتصاد معدنی و صنعتی استان فارس دارد.
برنهاد با بیان اینکه تأمین برق موردنیاز، نقش تعیین‌کننده‌ای در بهره‌برداری از واحدهای جدید و توسعه ظرفیت‌های موجود دارد، گفت: هشت واحد سنگبری جدید با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در این شهرک آماده بهره‌برداری هستند که با تأمین 5 مگاوات برق، به چرخه تولید وارد شده و زمینه اشتغال حداقل 200 نفر را فراهم خواهند کرد.
سرپرست شرکت شهرک‌های صنعتی فارس افزود: توسعه زیرساخت‌های برق این شهرک می‌تواند جهشی مهم در رونق تولید و صادرات سنگ کشور ایجاد کند.
برنهاد همچنین با استناد به ماده (54) قانون احکام دائمی برنامه‌های توسعه کشور، تأکید کرد: بر اساس این قانون، تأمین برق و سایر زیرساخت‌ها تا ورودی شهرک‌های صنعتی بر عهده دستگاه‌های خدمات‌رسان قرار دارد. انتظار می‌رود با تعامل و هم‌افزایی بیشتر با شرکت‌های توزیع نیروی برق فارس و برق منطقه‌ای فارس، بتوانیم موانع موجود را برطرف و مسیر توسعه صنعتی استان را هموار کنیم.
به گزارش ایسنا، در پایان این جلسه و پیگیری‌های انجام شده، مقرر شد شرکت برق منطقه‌ای فارس با اختصاص اعتباری بالغ بر 100 میلیارد تومان نسبت به توسعه پست برق شهرک صنعتی سنگ نی‌ریز اقدام کند. همچنین با هماهنگی رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس، مبلغ 15 میلیارد تومان از محل اعتبارات عمرانی شهرستان نی‌ریز برای این پروژه تخصیص یافت.
بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، شرکت توزیع نیروی برق فارس نیز متعهد شد در زمینه واگذاری انشعاب و تأمین برق واحدهای سنگبری، همکاری لازم را انجام دهد و اقدامات لازم برای رفع مشکلات تأمین برق در شهرک‌های صنعتی استهبان و آباده طشک را نیز پیگیری کند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/949394/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گره روی عمر و بخت؛ درباره عکسی از فرش ملایر زیر تابوت پاپ فرانسیس

سرمقاله اعتماد/ مرز باج و وفاق

نوشیدن آب در طول روز، نوشیدنی سالم

پرداخت 15 درصد از قیمت برق فقط با رعایت الگوی مصرف

گمرک: کانتینرهای کالاهای اساسی در انفجار بندر رجایی نبودند

خط 3 مترو شیراز، روشی نوین با صرفه‌جویی میلیاردی

تدبر در قرآن و توسل به اهل بیت (ع) راه برون رفت از همه مشکلات است

توجه به قرآن؛ مصداق شیعه بودن است

وضعیت ورزشگاه پارس شیراز بهبود می‌یابد

4 میلیون تن محصول روی میز عرضه بورس کالا

سرمقاله هم میهن/ درباره انفجار

رئیس شورای اطلاع رسانی دولت رئیسی: این نشانه‌ها را جدی بگیرید!

ترامپ؛ نامحبوب در خاورمیانه

سرمقاله آرمان ملی/ دشواری مذاکرات فنی

یک کشف جدید درباره مضرات آدامس

سرنوشت بنزین سوپر وارداتی چه شد؟

قابی عاشقانه از سمانه پاکدل و هادی کاظمی در شیراز

خاطرات هاشمی: سفارتخانه‌های آمریکا در کشورهای جنوب خلیج‌فارس تهدید شده‌اند

شهردار: وضعیت ورزشگاه پارس شیراز بهبود می‌یابد

انتقال 6 مصدوم حادثه بندرعباس به مراکز درمانی شیراز

سرمقاله سازندگی/ وزیر یا سرباز؟

انفجار مهیب در بندر شهید رجایی؛ حادثه یا خرابکاری؟!

«وارونه‌نمایی و تحریف»؛ حمله کیهان به روحانی

رژیم یعنی درست غذا خوردن نه سختی کشیدن!

کاهش درد زانو با تزریق ژل؛ آیا این روش علمی هست؟!

نصیری اقدم: 50 درصد تورم ناشی از افزایش قیمت ارز است

هاشمی رفسنجانی: با عقلانیت مانع آسیب به وحدت ملی شویم

انتقال مصدومان حادثه انفجار در بندرعباس به شیراز + فیلم

هیچ تفرقه‌ای بین ملت مسلمان ایران وجود ندارد

مناسبت روز/ یکشنبه، 7 اردیبهشت‌ماه

سرمقاله دنیای اقتصاد/ پیش‌‌‌نیازهای استفاده از توافق

روغن بهتره یا پماد؟

قیمت هرشانه تخم مرغ برای مصرف کننده

روایت خبرنگار مهر از آخرین وضعیت بندرشهیدرجائی

فوری؛ آتش‌ بندرشهید رجایی مهار شد

سرمقاله خراسان/ "مکانیسم ماشه باید غروب کند"

الف: وزیر جدید اقتصاد جدید، همان همتی است!

اعزام تیم کارشناسی بیمه مرکزی به بندر شهید رجایی

خاورمیانه از غرب دل کنده است

آغاز فروش فوری غول بهمن موتور با قیمت قطعی از فردا (8 اردیبهشت)

ورزشگاه پارس شیراز باید آماده میزبانی از لیگ برتر شود

سقف و کف «حقوق» بازنشستگان کشوری در سال جاری

معامله 32 هزار تن محصول در بورس کالای ایران

معلمان نمونه کشوری از فارس شناخته شدند

واکنش ائمه جمعه اهل سنت کرمانشاه به توهین صداوسیما/ مسوولان مراقب شیطنت و تفرقه انگیزی باشند/ خدا فرد توهین کننده را شرمنده و رسوا کند

«پسر شیکاگو» در وزارت اقتصاد؟

آماده شدن امارات و عربستان برای حملات گسترده به یمن

ترامپ چه خوابی برای اوکراین دیده است؟

خداحافظی با کارت سوخت

پروژه «انقلابی» ترامپ موفق خواهد شد؟