پیام فارس

آخرين مطالب

اعتراض کسبه دروازه کازرون شیراز نسبت به محدودیت‌های ترددی اجتماعي

اعتراض کسبه دروازه کازرون شیراز نسبت به محدودیت‌های ترددی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرنگار اجتماعی ایونا به نقل از ایرنا، انتقال و جابجایی مشاغل دروازه کازرون شیراز 20 سال گذشته همواره یکی از رویاهای مدیران شهری و مردم شیراز بوده که اغلب مسولان گذشته به دلیل حاشیه دار بودن این مسأله و ترس از به چالش کشیده شدن از اجرای آن شانه خالی کرده اند.
از طرفی وجود کسب و کارهای بدبو در این محل مشام شهروندان و خصوصا ساکنین این منطقه را آزار می‌داده است.
دیدن این صحنه در دروازه کازرون شیراز هر ساعت شبانه روز به تعداد زیاد قابل مشاهده است که شهروندان در میان فاضلاب رها شده کف بازار و پیاده رو ناشی از شیرابه راه افتاده گوشت، ماهی، سبزی جات و ... باید آهسته گام بردارند که مبادا لباس و کفششان به کثیفی آلوده شود.

پیام فارس

پیام فارس

دروازه کازرون شیراز از قدیمی ترین مکانها و در ردیف بافت قدیمی مرکز استان فارس به شمار می رود و بازار آن با این مکان همنشین بوده اما این همنشینی در دوران جدید مشکلاتی برای شهروندان ایجاد کرده که برای رفع این معضل ‎ها، وعده ها و هشدارهایی مبنی بر انتقال بازار داده شده است.
دروازه کازرون در دل کلانشهر شیراز قرار گرفته و سالیان درازی است که نام آن با بوی نامطبوع، ترافیک کلافه کننده، ازدحام و شلوغی گره خورده و به کانون نازیبایی در این کلانشهر بدل گشته و با وجود ساختن مجموعه ای جدید برای انتقال این مشاغل به آن محل، اما تاکنون این امر محقق نشده و مسئولان همواره آن را وعده داده و مالکین مشاغل این منطقه نیز از اجرای آن سرباز زده اند.

پیام فارس

نکته جالب این که بازار پروتئین شیراز در جوار بازار دروازه کازرون یعنی خیابان گلکوب یا به بیان مکاتبات اداری در خیابان کارگر ساخته و حتی در دولت قبل نیز افتتاح شد اما علیرغم اینکه بیش از یکسال و نیم از افتتاح این محل می‌گذرد اما هنوز کسب و کارهای مزاحم دروازه کازرون به این مکان منتقل نشده است.
بیست و یکم مهرماه 1402 همزمان با سفر ریاست جمهور وقت به فارس بازار پروتئین کلانشهر شیراز برای جایگزینی مشاغل دروازه کازرون افتتاح شد اما با وجود گذشت بیش از یکسال و نیم هنوز این محل به بهره برداری نرسیده است که شواهد از عدم پذیرش و استقبال کسبه برای این جابجایی نسبتا بزرگ حکایت دارد.

پیام فارس

دروازه کازرون که در ضلع جنوبی آن اداره بهداشت واقع شده محل عرضه میوه، تره بار ، ماهی و مرغ است و تمرکز این مغازه ها باعث ازدحام و انباشته شدن ضایعات مربوط به اقلام خوراکی از نوع میوه،گوشت و سبزی و صیفی است که با بوی نامطبوع و آزار دهنده ای همراه است و عملا مشکل بهداشتی و ترافیکی به بار آورده است. کازرون، شهر جدید گردشگری ایران بخوانید
مردم شیراز به دلیل این که دروازه کازرون مرکز عرضه ماهی در این کلانشهر تلقی می شود برای خرید این آبزی از شهرک های اطراف هم به این بازار مراجعه می کنند. کسبه دروازه کازرون شیراز همچنان مقاومت می‌کنند
طی روزهای اخیر مدیریت شهری شیراز بالاخره به این نتیجه رسید که روزی باید این اتفاق رقم بخورد و به همین دلیل محدودیت‌های ترددی در این محل اعمال شد که همین مسأله موجب گشت اعتراضات برخی کسبه لجباز که چند سال مانع این انتقال و ساماندهی این نقطه شهری شده‌اند بالا بگیرد.

پیام فارس

برخی از مالکین مشاغل مزاحم این منطقه با انتشار عکس و کلیپ‌هایی در فضای مجازی اعتراض خود را با سایر کاربران شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته‌اند تا شاید از این نمد برای خود کلاهی ببافند. ترور امام جمعه کازرون ؛ چه کسی پاسخگو است؟ بخوانید رئیس پارلمان شهری: پروژه انتقال قطعی است
رئیس شورای اسلامی شهر شیراز در گفت و گویی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در این باره گفت: مدیریت شهری متشکل از شورا، شهرداری و مردم شیراز معتقدند که باید انتقال مشاغل دروازه کازرون به محل جدید که برای این امر تاسیس و راه اندازی شده صورت پذیرد.
حال که بیش از یکسال و نیم از افتتاح مکان جدید می‌گذرد باید دید تدابیر جدید مدیران شهری در این زمینه به بار خواهد نشست و آنها موفق به اجرای این طرح و ساماندهی این نقطه شهری می‌شوند یا کماکان این پروژه انتقال پر دردسر ناکام خواهد ماند و شهروندان شیرازی همچنان باید نازیبایی بصری و بوی بد مشاغل این محل را هر روز تحمل کرده و یا مسیرشان را به سویی دیگر کج کنند؟
سید ابراهیم حسینی افزود: انتقال مشاغل دروازه کازرون اما باید با تدبیر و کسب رضایت مردم انجام شود.
وی ادامه داد: طی 2 روز اخیر جلساتی با حضور صاحبین مشاغل دروازه کازرون انجام و مذاکراتی با آنها صورت گرفته و در آخرین تصمیم گیری مقرر شده است که صبح جمعه پنجم اردیبهشت نشستی با حضور شهردار شیراز و نمایندگان مشاغل این محل برپا و دغدغه‌های صاحبین مشاغل دروازه کازرون رفع شود. تصاویر امام جمعه کازرون پس از ترور بخوانید
رییس شورای اسلامی شهر شیراز اضافه کرد: شیوه‌های مختلفی برای انتقال صاحبین مشاغل دروازه قرآن به محل جدید شامل اجاره یا خرید ملک و حتی واگذاری املاک به شهرداری پیش بینی شده است.
وی با اشاره به وجود نگرانی بین برخی صاحبین مشاغل دروازه کازرون ،گفت: بارها با مسولان شهرداری شیراز مذاکره شده که در روند اجرای این انتقال رضایت ذی نفعان دیده شود.
حسینی با تاکید بر لزوم انجام این انتقال افزود: طی روزهای اخیر محدودیت‌هایی برای مشاغل غیررسمی این محل صورت گرفته است و قطعا طی روزهای آتی تصمیم گیری برای انتقال مشاغل این محل بصورت قطع انجام می‌شود.
وی تاکید کرد: مدیریت شهری شیراز مسئولیت ساماندهی این منطقه مهم شهری را بر عهده دارد و برای اجرای این کار به قطعیت رسیده اما در خصوص نحوه اجرا و کیفیت آن تفاوت نظرهایی وجود دارد ولی اجرای این انتقال قطعی است که باید با رضایت مردم انجام پذیرد.
حال که بیش از یکسال و نیم از افتتاح مکان جدید می‌گذرد باید دید تدابیر جدید مدیران شهری در این زمینه به بار خواهد نشست و آنها موفق به اجرای این طرح و ساماندهی این نقطه شهری می‌شوند یا کماکان این پروژه انتقال پر دردسر ناکام خواهد ماند و شهروندان شیرازی همچنان باید نازیبایی بصری و بوی بد مشاغل این محل را هر روز تحمل کرده و یا مسیرشان را به سویی دیگر کج کنند؟

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/948571/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

نکات جالب در مورد بیماری آسم

تاریخ دقیق حذف کارت سوخت اعلام شد

فعالیت ٢4 ایرلاین داخلی در ایران با ١4٠ هواپیمای فعال

خطای تاسف‌بار چگونه رخ داد؟؛ 4 نفر در بازداشت و بازجویی هستند

آغاز عملیات قطعه هفتم آزادراه اصفهان ـ شیراز تا 2 ماه دیگر

کرمان در تکاپوی صید دومین سهمیه هندبال آسیا

استفاده از روش‌های نوین در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت لازم است

واکنش معنادار امام جمعه تهران به توهین اهل سنت در صداوسیما

حق‌آبه دماوند از سدهای ماملو و لار باید تعیین شود

واکنش ابوترابی امام جمعه موقت تهران به توهین به مقدسات اهل‌سنت در برنامه تلویزیون

واکنش امام جمعه تهران به توهین به اهل سنت در صداوسیما

واکنش امام جمعه تهران به توهین به اهل سنت در صداوسیما و درگذشت پاپ/ تضمین های حقوقی مسیر مذاکرات ایران و آمریکا را هموار می کند

تصاویر/ نخستین جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت استان فارس در سال ١4٠4

آغاز عملیات قطعه هشتم آزادراه اصفهان ـ شیراز تا 2 ماه دیگر

جایگاه دختران در جمهوری اسلامی ایران بی نظیر است

آیا ویتکاف معنای راستی‌آزمایی را می‌داند؟

آلزایمر از پدر به ارث می‌رسد یا مادر؟

قیمت سیب‌زمینی کاهش یافت؛ ورود محصولات بهاره به بازار

ادامه افزایش قیمت طلای جهانی در سومین هفته متوالی

روایت معاون سیما از پشت‌پرده برنامه جنجالی تفرقه‌افکنانه

دیدار دکتر جبلی با خانواده شهید اهل سنت

گل محمدی میمند در قاب عکس؛ افتتاح نمایشگاه شنبه

جزئیات تعطیلی مدارس استان فارس فردا شنبه 6 اردیبهشت 1404 / آیا مدارس شیراز شنبه ششم اردیبهشت 1404 تعطیل است؟

خانواده شهیده کرباسی، مفتخر به دریافت نشان شهید شاخص سال

کلسیم و پتاسیم، جلوگیری از پوکی استخوان

سقوط قیمت دلار ادامه دارد

مقاومت بازار خودرو در برابر ریزش نرخ ارز

عقب‌ماندگی دستمزد از دلار؛ دستمزد 34 درصد دیر افزایش یابد

معامله 119 میلیون دلار در بازار ارز تجاری

اهدای نشان شهید شاخص سال به خانواده شهیده کرباسی

زمان قطعی برق شیراز امروز جمعه 5 اردیبهشت 1404

پیام معاون امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به جشنواره موسیقی نواحی

واکنش رسایی به توهین به مقدسات اهل سنت در صداوسیما

مراسم گرامیداشت شهید مدافع حرم، صادق شیبک برگزار شد

بازار دروازه کازرون شیراز در کش و قوس جابجایی

چرا حضور محسن افشانی در تلویزیون خسارت محض است؟

میوه‌هایی که بیشترین میزان آهن را دارند

صادرات ایران به ازبکستان کاهش یافت؛ تجارت ترجیحی در دستور کار

جدیدترین آمار تورم استانی در سال 1404 منتشر شد

تجهیز 250 هزار چاه کشاورزی به کنتور هوشمند

قطعی برق فارس فردا شنبه 6 اردیبهشت ماه 1404 | ساعت خاموشی برق فارس 6 اردیبهشت + قطعی برق شیراز

برنامه سینماهای تهران، شیراز و مشهد امروز، جمعه 5 اردیبهشت +ساعت اکران دایناسور در تهران

جدی ترین گزینه‌های وزارت اقتصاد

برنامه محفل، نماد وحدت و یکدلی مسلمانان

مهمترین رویدادهای خبری فارس طی هفته گذشته

معرفی شهیده کرباسی به عنوان یکی از شهدای شاخص جهان اسلام

درخشش نوجوان گراشی در تنیس روی میز کشور

شهید کرباسی و شهید عواضه، شهدای شاخص جهان اسلام معرفی شدند

شهیده کرباسی و شهید عواضه، شهدای شاخص جهان اسلام معرفی شدند

تولیدکنندگان تخم مرغ یکی یکی از نفس می‌افتند؛ هشدار به وزارت جهاد کشاورزی