پیام فارس

آخرين مطالب

خانواده شهیده کرباسی، مفتخر به دریافت نشان شهید شاخص سال گفتگو

خانواده شهیده کرباسی، مفتخر به دریافت نشان شهید شاخص سال
  بزرگنمايي:

پیام فارس - فرمانده سپاه فجر استان فارس گفت: نشان افتخار شهید شاخص سال به خانواده معزز شهیده کرباسی اهداء شد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از فارس، سردار یدالله بوعلی امروز _جمعه پنجم فروردین_ اظهار کرد: شهید عواضه و کرباسی و کشور، شهید جهان اسلام و شهید اسکندری به عنوان شهید شاخص سال فارس معرفی شدند.
وی با بیان اینکه سه برنامه شاخص در این راستا در سپاه فجر پیش‌بینی شده، از تولید فیلم سینمایی با موضوع این شهدای عزیز، چاپ کتاب با همین موضوع و یادواره شهدای جهان اسلام با محور این دو شهید عزیز با حضور مهمانان ملی و بین‌المللی در مهرماه سال جاری، خبر داد.
فرمانده سپاه فجر فارس با بیان اینکه آنچه که سال گذشته در راستای برگزاری کنگره ملی شهدای فارس رقم خورد، در کشور بی‌نظیر بود، از برگزاری یادواره شهدای جهان اسلام به بهترین شکل ممکن خیر داد.
حسینعلی امیری استاندار فارس هم در این مراسم ضمن تسلیت ایام سوگواری امام جعفرصادق (ع) اظهار داشت: شهدایی که از این خاک شهید پرور به پا خاستند، همانند ستاره‌هایی درخشان در آسمان عصر و و اعصار دیگرند.
وی با اشاره به اینکه از دفاع مقدس تا امروز و در حوزه مقاومت، روزانه شهدایی تقدیم به اسلام می‌شوند، شهیده کرباسی را نه تنها متعلق به شیراز و استان فارس، بلکه به ایران، و حتی جهان اسلام متعلق است.
استاندار فارس با بیان اینکه فارس و شیراز در طول تاریخ همیشه شاخص بوده، و امروز هم با انتخاب شهدای فارسی به عنوان شهدای شاخص سال، شاخص بودن فارس را به‌رخ‌می‌کشد، تصریح کرد: با توجه به ویژگی‌های شهیده معصومه‌کرباسی، معلوم بود قبل از شهادت در لبنان، این شهیده عزیز از کودکی شهید بوده تا شهید شده است.
به گفته امیری، این شهید هم در خانواده، در مدرسه، محله، شهر و… از بهترین‌ها بوده و این، حمایت از این است که خدا بهترین‌ها را برای شهادت انتخاب می‌کند.
وی با بیان اینکه شهادت از الطاف الهی است، ادامه داد: شهدا راه‌های صدساله را پیموده‌اند و این، برمی‌گردد که انسان در چه خانواده‌ای بزرگ‌شده باشد، اگرچه همیشه استثناء‌هایی هم وجود دارد.
استاندار فارس با تاکید بر اینکه پدر و مادر شهید حتماً مورد شفاعت شهید قرار می‌گیرند، افزود: یکی از جلوه‌های معرفت، این است که انسان هجرت را بر وطن ترجیح دهد که یک دنیا درس و معرفت در این هجرت است، و اگر مقصد این هجرت لبنان باشد، این توفیقات قطعاً بیشتر است، همانگونه که این توفیقات با شهادت نصیب این شهیده عزیز شد.
حسین کرباسی پدر شهیده کرباسی با بیان اینکه شاخص شدن شهیده معصومه و شهد رضا عواضه را هم به خودم، هم به مردم فارس و ایران تبریک می‌گویم، اظهار داشت: این موفقیت حاصل نمی‌شد مگر با تلاش همه مسئولین استان؛ که همه این مسئولین باعث افتخار استان هستند.
وی با اشاره به خصوصیات اخلاقی یا سبک زندگی و داستان آشنایی، ازدواج و زندگی مشترک این دو شهید عزیز، نیازمند زمان زیادی است، تصریح کرد: طبق آیات قرآن این دو شهید از وقتی نطفه‌شان بسته شده شهید بوده‌اند، اما آن‌چه که ملموس است، این است در سن 3 سالگی این شهیده من مأموریتی از طریق سپاه در لبنان داشتم و در رفت‌وآمد با دوستان لبنانی، وقتی عکس فرزندانم را نشان می‌دادم، دست روی عکس معصومه می‌گذاشتند و می‌گفتند این عروس ما است و از آن زمان تا ازدواج معصومه 20 سال و از ازدواج تا شهادت ایشان هم 20 سال گذشت.
این پدر شهیده با اشاره به اینکه از زمان شهادت ایشان تا امروز هرزمان که در شیراز بوده‌ام هرروز در حرم شاه‌چراغ و بر سر مزار ایشان می‌روم، ادامه داد: هر زمان که به مزار دختر شهیدم‌می‌روم، شاهد کراماتی هستم که تشریح همه آنها بیش از 2 جلد کتاب می‌شود.
به گزارش ایمنا، در پایان این دیدار، از تابلو فرش و تابلوی نقاشی اهدایی سپاه فجر و سازمان بسیج مستضعفین رونمایی شد.
کد خبر 860516

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/948900/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا ترامپ نظم بین‌المللی را به حال خود رها کرده است؟

بهبود سیستم ایمنی بدن با مصرف این مواد غذایی

سپاه، نماد اقتدار ملت ایران و ستون فقرات دفاع مقدس

قدردانی امام جمعه اهل سنت کیش از رئیس رسانه ملی + فیلم

عدالت شعار دین ما و فرمان خداوند است

تهدید ایران بی‌نتیجه خواهد بود

تاکید امام جمعه قشم بر‌ هوشیاری در برابر توطئه‌های دشمنان

امام جمعه شیراز: چیزی نمی‌گذرد که شاهد نابودی آمریکا خواهیم بود

75 میلیارد تومان به پروژه آبرسانی خروسلو اختصاص پیدا کرده است

وحدت شیعه و سنی خط قرمز امت اسلامی است

مردم غزه در صف اول مقاومت قرار دارند

واکنش مولوی عبدالحمید به توهین به اهل سنت در صداوسیما

اعتراض نماینده بندرعباس به رکود پروژه‌ها؛ هرمزگان دیگر فرصت آزمون و خطا ندارد

امام جمعه اردبیل: اهالی تولید و مصرف نباید در نظر مسئولان یکسان باشند

جای تاسف است که تمام قشلاقات از بی آبی شکایت می‌کنند

◄ اقتصاد دریامحور؛ کلید توسعه ملی / اجرای پل خلیج فارس به تقویت اقتصاد دریاپایه کمک می کند

عده‌ای منافع ملی و وحدت را هدف قرار داده‌اند

هدف آمریکا از مذاکرات نفود، تفرقه‌افکنی و مانع از پیشرفت کشور است

امام جمعه اردبیل: برادران اهل سنت ایران جان ما هستند

کاهش دریافت نمک برای کسانی که مشکلات کلیوی دارند

توصیه رئیس اتحادیه طلا به خریداران مسکوکات

رشد 15 درصدی کاردانو؛ نهنگ‌ها در حال خرید مجدد

5 سرگرمی مهیج در شیراز

اجرای 45 پروژه عمرانی و کمک 4 میلیاردی بنیاد برکت به نیازمندان فارس

مذاکره ایران و آمریکا به تریبون های نماز جمعه رسید/ منکر امروز جامعه، خرید کالاهای خارجی است/ برخورد با توهین کنندگان به اهل سنت باید درس عبرت شود

امام جمعه اصفهان:بی‌حجابی نشانه‌ای از غفلت و خواب‌زدگی است

عشایر ساکن در قشلاقات اردبیل از بی‌آبی شکایت دارند

شهدار امام جمعه شیراز نسبت به توطئه‌های دشمنان برای‌ تفرقه‌

بعضی از سخنان اهل بیت، تن انسان را می‌لرزاند

عکس | واژگونی مرگبار خودرو در جاده خاوران

دو بلیت لیگ 25 در گرو 5 فینال در 4 هفته!

دهه کرامت فرصتی برای تبیین سیره اهل‌بیت (ع) و مقابله با دشمنان است

هدف دشمن از تغییر نام خلیج فارس تغییر هویت ایران است

مدیر جدید ساترا قبلا به دلیل توهین به اهل سنت از شبکه پنج برکنار شده بود

◄ سقوط در آسمان هوانوردی/ یک هواپیمای شرکت هواپیمایی آسمان پرید

جو فوق العاده سالن تختی کازرون در فینال جام حذفی هندبال کشور

مسئولین به دنبال جذب سرمایه گذار باشند

چادر پرچم افتخار زن مؤمن از نگاه بزرگان دین است

توهین به مقدسات بهانه ای برای سوءاستفاده دشمنان است

ماجرای برکناری مدیر جدید ساترا به دلیل توهین به اهل سنت از شبکه پنج

اولین واکنش مولوی عبدالحمید به توهین به اهل سنت در صداوسیما

علت اصلی استقبال سعودی ها از مذاکرات ایران و آمریکا

نگاهی به 4هفته پایانی لیگ یک/ 5 تقابل سرنوشت ساز مدعیان صعود

کاهش فقر در استان نه یک وظیفه اداری، بلکه تکلیفی الهی و انسانی است

فارس استان برتر کشوری در ارائه خدمات نوروزی

برگزاری رویداد ملی «دخترم، افتخار ایران» در استان فارس

اهمیت حفظ و نگهداری میراث جهانی بازار وکیل متناسب با شأن و جایگاه آن

اندیشکده استرالیایی: چرا ایران و آمریکا توافق می‌خواهند؟

مزایای چرت بعدازظهر که از آن غافل مانده اید

چند روزه می توان 1500 واحد را ساخت؟