پیام فارس

آخرين مطالب

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان:

رسالت بنیاد شهید حمایت از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ایثارگران است بنیاد شهید و امور ایثارگران

رسالت بنیاد شهید حمایت از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ایثارگران است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - محمدرضا داوطلب در نشست تخصصی رویداد ملی استارت آپی گردشگری با رویکرد فناوری های نوین که با حضور فناوران و نخبگان شاهد و ایثارگر در هتل سفیدکنار انزلی برگزار شد، با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا مطهر و مقدس است، اظهار کرد: حضور در جمع نخبگان و سرآمدان و فرهیختگان شاهد و ایثارگر مایه مباهات است.

به گزارش ایثار ،محمدرضا داوطلب با بیان اینکه نخبگان از موقعیت های نوین در اولین لحظات اتفاق آن پدیده استفاده می کنند، افزود: جامعه به دست و فکر و تلاش و همت نخبگان اعتقاد دارد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با تاکید بر لزوم بهره گیری از موقعیت های روز، اضافه کرد: رسالت بنیاد شهید و امور ایثارگران حمایت از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی و اقتصادی ایثارگران است.
داوطلب ،معمار کبیر انقلاب و مقام معظم رهبری را دارای دیدگاه الهی دانست و بیان کرد: رهبر انقلاب بیشترین زمان را در دیدار با نخبگان و سرآمدان و فرهیختگان می گذارند؛ دوست و دشمن نیز به جایگاه حکمت رهبری اذعان دارند و یک ساعت سخنرانی ایشان نسخه های چندین دهه دشمنان را می پیچد.
وی با اشاره به تلاش دشمنان برای از بین بردن انقلاب اسلامی در اولین سال های پیروزی، ادامه داد: علاوه بر جنگ داخلی و مقابله با منافقین در سال های پس از انقلاب، جنگ را بر ما تحمیل کردند و از 37 کشور اسیر جنگی داشتیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه منافقین حذف فیزیکی بزرگان نظام را در دستور کار قرار دادند، گفت: همه اهرم های فشار بر روی انقلاب اسلامی بود و می خواستند به انقلاب ضربه بزنند، اما به برکت خون مطهر شهدا، در مقابل همه دشمنان ایستادگی کردیم و پیروز شدیم.
وی با اشاره به حضور جمعی از نخبگان و فرهیختگان در رویداد فاخر استارت آپی گردشگری، ادامه داد: این استارت آپ با همکاری پارک علم و فناوری و اداره کل میراث فرهنگی استان اجرایی شده، زیرا بنیاد شهید از جهاد سازندگی عبور کرده و باید در مسیر تولید علم و دانش بنیانی گام بردارد.
داوطلب از نخبگان و سرآمدان و فرهیختگان شاهد و ایثارگر خواست قدر کار و هدف ارزشمند خودشان را بدانند و اضافه کرد: باید نخبگان دانش آموزی و دانشجویی را به سمت شما سوق دهیم تا الگوی کارآفرینی را فرا بگیرند.
وی جامعه را مدیون علم نخبگان دانست و تاکید کرد: همه ما مدیون بزرگان علمی هستیم و به برکت تلاش و همت و تفکر آنان، به علم و دانش دست پیدا کرده ایم و راه آنان را ادامه می دهیم و قطعا ثمره چنین رویدادهایی، هدایت نسل های آینده به سمت علم و دانش و فناوری است.
مدیرکل بنیاد گیلان با بیان اینکه دشمنان از طریق فضای مجازی برای فرزندان ما نقشه کشیده اند، گفت: فرزندان شاهد و ایثارگر ما نیازمند تعلیم و تربیت و بازار کار هستند که به همت سرآمدان رقم می خورد.
در ادامه این همایش،اسماعیل ایوبی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان نیز، با بیان اینکه بعد از سه دوره رویداد استارت آپی استانی و منطقه ای و ملی در حوزه ایثارگران، امسال رقابت بین ایثارگران و غیر ایثارگان است، عنوان کرد: شاهد همکاری سایر دستگاه ها از جمله پارک علم و فناوری و اداره کل میراث فرهنگی استان از این رویداد هستیم.
وی با اشاره به فراخوان رویداد ملی استارت آپی گردشگری از دی ماه سال جاری، تاکید کرد: 60 نفر از سراسر کشور اقدام به ارائه طرح کردند که هشت نفر از از آنان ایثارگر بودند.
معاون فرهنگی بنیاد شهید گیلان، این استارت آپ ها را در حوزه گردشگری با رویکرد فناوری های نوین دانست و گفت: در نهایت 12 طرح برگزیده شدند که فردا در اختتامیه رویداد، دفاع می شوند.
ایوبی، دو طرح از 12 طرح مذکور را مربوط به هشت ایثارگر شرکت کننده دانست و خاطرنشان کرد: کلیه ایثارگران حاضر در رویداد را به نشست های تخصصی دعوت کردیم تا گامی در جهت تقویت فرایندهای استارت آپی آینده باشد؛ کارگاه های آموزشی نیز با حضور نخبگان و فرهیختگان شاهد و ایثارگر فراهم خواهد شد.
انتهای پیام

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/933406/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دارو هم کالای لاکچری شد؟

کدام خلیج؟ کدام فارس؟

جریان‏‌شناسی اصول‏گرایان و لیدرهایشان

«پوست‌اندازیِ سعودی‌ها»؛ رپرتاژ مجله بریتانیایی برای بن‌سلمان

مرگ نظریه پرداز قدرت نرم

نتانیاهو در بن‌بست؛ تحلیل «کارشناسان اسرائیلی» از مذاکرات ایران و آمریکا

شمایل راست سنتی و نماد محافظه‌کاری

برچسب هوشمند؛ پزشک آینده روی پوست شما

خبر خوش وزیر کار برای مستمری‌بگیران تامین اجتماعی

مالک شریعتی، نماینده مجلس: 15 میلیارد دلار ارز در خانه‌های مردم است

زمان آغاز پیش‌فروش بلیت‌ قطارهای مسافری خرداد

ادعای یک خبرگزاری؛ به توصیه رییس جمهور، احتمال واگذاری مالکیت استقلال توسط هلدینگ خلیج فارس

واکنش کمدین آمریکایی به ادعای جعلی ترامپ در مورد خلیج فارس + فیلم

درخواست هادی چوپان برای عفو تتلو

احداث نیروگاه تجدیدپذیر خورشیدی 5 هزار مگاواتی در دستور کار قرار گرفت

قهرمانی بانوی کاراته‌کای فارس در رقابت‌های انتخابی تیم ملی ناشنوایان

انتظارات از سفر ترامپ به خلیج فارس

رصد آیزنهاور با مهاجر 6

از زیرزمین تا بالای سر دشمن

برای تندروها اهمیت ندارد مردم چقدر تحت فشار هستند!

سرطان سینه تا حد زیادی قابل درمان است

«اختلال اضطراب پس از سانحه» قابل درمان شد

پایان بورس 20 اردیبهشت 1404؛ فشار بازار سهام افتاد!

نماینده مجلس:‌ دو پتروپالایشگاهی که در دولت قبل قرار بود ساخته شود پیشرفت خاصی نداشت

از ونزوئلا تا تهران؛ وقتی نفت داریم ولی برق نداریم!

ارزشمندترین شرکت‌های جهان در ماه مه 2025

بابک زنجانی وارد می شود؛ نفت، خودرو، ریل و...

اتفاق جالبی که برای بانک‌های پر مصرف روی داد

صدور مجوز ورود و توزیع بنزین سوپر صادر شد

رمزارزهای غیرمجاز و فرسودگی شبکه؛ دلایل دیگر بحران برق از زبان نماینده مجلس

تصمیم با داده غلط، آتش زیر خاکستر نارضایتی را شعله‌ور می‌کند

اسیر اسرائیلی: چرا جنگ همچنان ادامه دارد؟+ فیلم

خلیج فارس؛ نامی که در دل مذاهب مختلف ایرانیان جای دارد

احداث نیروگاه تجدید پذیر خورشیدی 5هزار مگاواتی در دستور کار قرار گرفت

نتانیاهو منزوی می شود

توهم ترامپ در مورد خلیج فارس

خیمه‌شب‌بازی برای به هم زدن مذاکرات هسته‌ای

پاکستان و افغانستان، کریدورهای جدید در نقشه حمل‌ونقل منطقه‌ای ایران

توقف کانتینرها در گمرک بندر عباس به دلیل خرابی 2 ماهه سامانه جامع تجارت

دنا پلاس در بازار چقدر گران‌تر از کارخانه است؟

خلیج فارس، خلیج مکزیک نیست

هلدینگ خلیج‌فارس، صدای اوتیسم شد

صعود یزدانی به فینال تور جهانی تنیس

سفارت آمریکا از به کار بردن نام جعلی خلیج فارس ابراز تاسف کرد + سند تاریخی

حمله کمدین معروف آمریکایی به دونالد ترامپ به خاطر خلیج تا ابد فارس؛ نمی توانی نام چیزی که متعلق به خودت نیست را عوض کنی! +فیلم

واکنش معنادار ولایتی به شایعات در مورد تغییر نام خلیج فارس/ کشوری با سابقه 250ساله نمی‌تواند مستندات ایران 22000 ساله را تغییر دهد

مطابق اسناد بین‌المللی «خلیج فارس» تنها نام پهنه آبی جنوب ایران است

شبکه فیبر نوری باید تا بهمن ماه در بیرجند اجرا شود

تفاهم‌نامه تأمین مالی احداث نیروگاه خورشیدی هلدینگ خلیج‌فارس با 2 بانک

مشاور رهبر انقلاب: تمدن 22هزار ساله ایران، بازیچه ترامپ نیست | نه تنگه هرمز پاناماست، نه خلیج فارس مکزیک!