پیام فارس

آخرين مطالب

رونمایی رسمی از مرموزترین موشک پدافندی ایرانی مقالات

رونمایی رسمی از مرموزترین موشک پدافندی ایرانی
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مشرق /متن پیش رو در مشرق منتشر شده و بازنشرش در آخرین خبر به معنای تاییدش نیست
روز گذشته و در جریان آغاز رزمایش پدافندی پیامبر اعظم 19 به شکل رسمی از موشک پدافندی 358 و خودروی حامل آن رونمایی شد.


رزمایش اقتدار پیامبر اعظم 19 یک رزمایش چندگانه متشکل از یگان‌های هوافضا، پدافند، نیروی دریایی و نیروی زمینی است که از روز گذشته بخش پدافندی آن با حضور انواع سامانه های موشکی ساخته شده توسط مهندسین ایران آغاز شده است.
سردار سرلشکر حسین سلامی در خصوص جزئیات این رزمایش پدافندی گفت: ظرف چند ماه گذشته پیشرفت های قابل توجهی در عرصه پدافند هوایی داشته ایم و به دلیل اینکه این بعد از قدرت دفاعی ما یکی از تعیین کننده ترین ابعاد توانمندی دفاعی ماست روی آن متمرکز شده و نیاز بود تا بار دیگر توانایی های پدافندی هوایی خود را در یک میدان نزدیک به واقعیت آزمایش کنیم و شبیه سازی دقیق و واقعی انجام شد.
از فوریه 2020 میلادی که نیروی دریایی امریکا ادعا کرد یک سلاح با ظاهری عجیب را در آبهای نزدیک یمن از یک قایق باری توقیف کرده است تا امروز که آوازه این سلاح در سطح منطقه پیچیده است کارشناسان نظامی بسیاری در تلاش هستند تا جزئیات و مشخصات بیشتری را یکی از خاص ترین و مرموزترین تسلیحات پدافندی ایرانی به دست بیاورند.
اگرچه حتی تا امروز نیز اسم و عنوان رسمی برای این سلاح عنوان نشده است اما منابع امریکایی بر اساس اطلاعات کسب شده خود نام موشک358 را به این سلاح داده اند.
کارشناسان نظامی کشورهای مختلف مدعی هستند ایران این سلاح را که برخی آن را موشک پدافندی و برخی مهمات پرسه زن یا Loitering Munition می دانند به شکل انبوه در اختیار گروه های مقاومت در یمن، عراق و لبنان قرار داده است.
نخستین شکار موفق موشک 358 علیه یک پهپاد MQ-1 امریکایی در آسمان یمن بود که این موضوع توسط سردار حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران نیز تایید شده و ایشان می گویند ایران اولین کشوری است که پهپادی با ماموریت پدافندی طراحی کرده است و موشک 358 یکی از انواع این پهپادها محسوب می شود.


قاتل پهپادهای هرمس و MQ-9 در رزمایش پیامبر اعظم19
روز گذشته و در جریان آغاز رزمایش پدافندی پیامبر اعظم 19 به شکل رسمی از موشک پدافندی 358 و خودروی حامل آن رونمایی شد.
موشک 358 در سالهای گذشته سابقه شکار انواع پهپادهای شناسایی و رزمی امریکا، اسرائیل و مدل های ساخت چین در خدمت نیروی هوایی عربستان و امارات متحده عربی را ثبت کرده است.
بنا بر ادعای کارشناسان نظامی خارجی، در سالهای جنگ در یمن و پیش از آتش بس انواع پهپادهای رزمی و شناسایی ائتلاف عربی نظیر CH-4 ، وینگ لونگ و اسکن ایگل یا پهپادهای امریکایی MQ-1 و MQ-9 احتمالا توسط این سامانه شکار شده اند و در جنگ اخیر لبنان نیز رسانه های اسرائیلی مدعی بودند شکار چندین فروند پهپاد شناسایی هرمس450 و هرمس900 توسط موشک 358 در اختیار حزب الله انجام شده است.

پیام فارس


کشف موشک 358 در خاک عراق
تا امروز هیچ منبع رسمی اطلاعات بیشتر از مشخصات این سامانه از جمله برد نهایی، بیشینه ارتفاع عمل و نحوه هدایت آن ارائه نکرده است اما کارشناسان نظامی تخمین می زنند این موشک توان گشت زنی هوایی در آسمان به مدت بیش از 10 دقیقه و بردی حدود 100 کیلومتری داشته باشد و مناسب درگیری با اهداف سرعت پایین نظیر پهپادهای شناسایی و رزمی یا جنگنده های پشتیبانی نزدیک مادون صوت است.
بر اساس اندک تصاویر منتشر شده از این موشک نیز می توان گفت از سیکر تصویرساز فروسرخ (IIR) در دماغه برای هدایت بهره می برد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/900428/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کودکان و بزرگسالان؛ مقدار توصیه‌شده ویتامین D چقدر است؟

مهم‌ترین علل تنگی کانال نخاعی

راه‌اندازی اولین نیروگاه خورشیدی جهان با امکان تأمین 24 ساعته انرژی در امارات

آمادگی ایران برای فراهم‌ساری بستر برای سرمایه‌گزاری روسیه در جنوب ایران

وزیر اقتصاد: آماده راهنمایی فعالان اقتصادی روسیه برای سرمایه گزاری در ایران هستیم

وزیر نیرو: بازار انرژی ایران جای بسیار جذابی برای سرمایه‌گزاری روسیه است

بیت کوین رایگان تنها با ثبت‌نام بدون قرعه کشی (فرصت محدود)

انواع حساب های لایت فایننس +جدول اسپرد هر حساب

رونق اینترنت اشیا در لوازم خانگی

رئیس بانک مرکزی: کارت‌های بانکی ایران روی خودپرداز‌های روسیه کار می‌کند

فرزین: پیمان پولی میان ایران و روسیه عملیاتی شد

چپ‌پای ذوب‌آهن به تیم دوران سربازی برگشت!

12 کاراته کای اعزامی ایران به لیگ جهانی فرانسه اعزام می‌شوند

قالیباف در اتیوپی: اهل سنت نه تنها برادران ما بلکه جان ما هستند

فردا مدارس تعطیل است؟ شنبه 29 دی کلاسها در کجا غیرحضوری برگزار می شود؟

تداوم صدرنشینی سپاهان در لیگ ووشو جوانان دختر

اسامی 12 کاراته‌کای اعزامی ایران به لیگ جهانی فرانسه

بارش برف، مدارس این شهر اقلید را غیرحضوری کرد

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی: طی ماه‌های گذشته نتوانستیم حتی یک اسیر را زنده برگردانیم

آینه صنعت پتروشیمی در ایران پتروکم/ شریعتمداری صدای صاحبان صنایع را شنید

واریز حقوق بازنشستگان همراه با سورپرایز 5 میلیون تومانی +جزئیات

ادامه صدرنشینی فولاد مبارکه سپاهان در لیگ ووشو جوانان دختر – آفتاب نو | اخبار ورزشی

بارش برف در فارس / مدارس شهر اقلید فردا غیرحضوری است

مدارس اقلید غیرحضوری شد

مادر گرانقدر شهیدان «محمدخانی» به فرزندان شهیدش پیوست

گشایش در سنت

تحلیلگر نزدیک به اسرائیل: چرا نتانیاهو بالاخره دست‌ها را بالا برد؟

حفظ سلامت چشم کودکان با چند راهکار ساده

نکاتی مهم در مورد مصرف مکمل‌ها

بهترین راه توزیع عادلانه درآمد در جامعه

وزیر نفت: قرارداد نفتی ایران و روسیه در آستانه نهایی شدن قرار دارد

یارانه بنزین در سال 1404 چه تغییری می کند؟

ترامپ: آمریکا تبدیل به پایتخت بیت‌کوین و ارز دیجیتال جهان خواهد شد

کسری 7 میلیون مسکن در کشور؟

چرا قهوه گران شد؟

ساعت فعالیت مدارس کهگیلویه و بویراحمد تغییر کرد

ماجرای واگذاری ساحل در خلیج فارس چه بود؟

راه‌اندازی شبکه شهری منطقه‌ای با محوریت محیط زیست

یارانه‌بگیران این خبر را از دست ندهند/ مبلغ یارانه نقدی بهمن ماه افزایش یافت؟ + کد استعلام

دلیل انصراف عجیب از جام حذفی مشخص شد | اخبار ورزشی

یک اسیر صهیونیست در برابر 30 اسیر فلسطینی قرار گرفت

جزئیات سرقت مسلحانه از طلافروشی محله خلیج فارس

پیش بینی قیمت خودرو هفته اول بهمن 1403 در بازار خودرو | این هفته، خودرو گران‌تر می‌شود؟

دلار این رویداد سیاسی را پیش‌خور کرد؟

وضعیت آب و هوای شیراز فردا 29 دی ماه

مدارس شهر اقلید فردا غیرحضوری است

تجربه مذاکره با آمریکا هیچ نتیجه نخواهد داشت

وسوسه سرزمینی

انواع آسیب دیدگی‌های ستون فقرات

مهم‌ترین علت نزدیک بینی چشم